icon

Vzťah s osobou so žltými zubami: Áno alebo nie?

Dnes o 07:55

Ahojte. Isli by ste do vztahu s niekym kto ma zlte zuby?

Strana
z2
anonym_5b4e29
Dnes o 07:56

Fajčiar? Choďte spolu na dentálnu hygienu.

anonym_d146f8
Dnes o 08:00

No mne by bolo proti srsti sa s ním bozkávať.preco nechodí na dentálnu?jemu to nevadí?

anonym_7a5453
Dnes o 08:01

Ja nie, mne by sa to protivilo. Pre mňa sú zdravé pekne zuby jedna z priorít. Ale zase nie sú žlté ako žlté. Snehobiele tiež nie sú OK. Normalný bežný odtieň zdravých zubov.

anonym_be5163
Dnes o 08:02

Ake zlte? Ale asi by zalezalo, od coho by ich mal zlte, ak fajcenie alebo nedostatocna hygiena, tak nesla, ak genetika, tak mozno sla

anonym_8b6614
Dnes o 08:04

Iba zuby su problem? To sa da poriesit.

anonym_1afc6a
Dnes o 08:08

@anonym_autor keďže zuby a nechty sú to prvé čo si na človeku všímam, tak by mi to určite vadilo. Ale zase farbu zubov nevieš úplne vzdy ovplyvniť. Pokiaľ ma dobrú dentálnu hygienu a nesmrdi mu z úst, možno by som tomu dala šancu 😃
Ja mam napr. prirodzenú farbu zubov našedlu a to som na zuby naozaj zaťažená. V detstve som brala často lieky, vraj to mohlo mať vplyv. V živote som nevyfajcila jedinú cigaretu a nápoje, ktoré spôsobujú pigmentaciu pijem od istej doby väčšinou cez slamku. Zuby si dávam roky bielit ale keby nie a niekto ma nechce lebo ich mam našedle, mrzelo by ma to. Pri tom dentálnu hygienu mam ukážkovu.

anonym_530bf4
Dnes o 08:14

Určite nie !!!! Žlté zuby v žiadnom prípade !!!!
Nech kradne fetuje pije ženy bije, to všetko v potiadku je, ale žlté zuby nie !

autor
Dnes o 08:14
@anonym_1afc6a

@anonym_autor keďže zuby a nechty sú to prvé čo si na človeku všímam, tak by mi to určite vadilo. Ale zase farbu zubov nevieš úplne vzdy ovplyvniť. Pokiaľ ma dobrú dentálnu hygienu a nesmrdi mu z úst, možno by som tomu dala šancu 😃
Ja mam napr. prirodzenú farbu zubov našedlu a to som na zuby naozaj zaťažená. V detstve som brala často lieky, vraj to mohlo mať vplyv. V živote som nevyfajcila jedinú cigaretu a nápoje, ktoré spôsobujú pigmentaciu pijem od istej doby väčšinou cez slamku. Zuby si dávam roky bielit ale keby nie a niekto ma nechce lebo ich mam našedle, mrzelo by ma to. Pri tom dentálnu hygienu mam ukážkovu.

@anonym_1afc6a no on fajci iqos a z toho mu aj smrdi z ust.

anonym_6e1675
Dnes o 08:15

fuu toto je pre mna jedna z najpodstatnejsich veci.. takze ja urcite nie.. zlte zuby su nechutne, je jedno ci je to genetikou, alebo liekmi, alebo zlou hygienou.. aj keby mal 4 krokovu najlepsiu hygienu a zuby by boli zdrave ale zlte, tak je to vizualne tak nechutne, ze ten clovek sa mi bude automaticky hnusit.. takze NIE

zuzana76
Dnes o 08:16
@anonym_autor

@anonym_autor nie, a este navyse ked fajci

lucpro1
Dnes o 08:18

ale viete, ze zuby nie su prirodzene biele, ano? 😀

anonym_6e1675
Dnes o 08:19
@lucpro1

ale viete, ze zuby nie su prirodzene biele, ano? 😀

@lucpro1 nie je to snehovo biela ale su prirodzene biele, zalezi to aj od farby kosti.. ktoru ma kazdy inu.. ako je mozne teda, ze ja biele zuby mam ?
@lucpro1

ivicatolic
Dnes o 08:24

Ahoj, ahoj...išli by ste do vzťahu s čiernym " vercajchom", možno aj zahraničným ? 😭😀😭☀️☀️☀️

anonym_256bed
Dnes o 08:29

Bez problemov

anonym_be5163
Dnes o 08:44
@anonym_autor

@anonym_autor tak to nie

anonym_5b4e29
Dnes o 09:01
@anonym_autor

@anonym_autor pri fajčiarovi bude na prvom mieste uspokojiť svoju závislosť na nikotíne až potom bude ostatné

anonym_c67a44
Dnes o 09:02

Preco nie ak by to bola jedina prekazka? Bielene zubov existuje.

minenkaa
Dnes o 09:05

Teda ja mám žlté zuby a každý zubár mi ich pochváli

jeennyv
Dnes o 09:07

Ja mam od detstva odtien zubov medium…ked mi robili zakroky, plomby atd….a teraz co sa mam kvoli tomu…nic v zlom, uz su ludia jeb….nuti a sa cuduje, je mala porodnost, ludia su sami atd….a ked je to len fajcenim to sa da riesit… a nic v zlom , ale kde je laska, city, dovera,vernost zivot atd….zaklady pre vztah….ci toto ta trapi? Tak za mna si riadne vytupena…

catherin4
Dnes o 09:23

Moj priatel ma zlte a skarede zuby, zvykla som si na to

anonym_9a1ab0
Dnes o 09:24
@catherin4

@catherin4 🥴🤢

anonym_530bf4
Dnes o 09:48

Toto je taka téma jak pome na jahody
Problém nie sú žlté zuby, ale fajčenie. Takze názov témy mal byt: priateľ fajčí a vadí mi to

anonym_61dcb3
Dnes o 09:52
@anonym_autor

@anonym_autor to nebude z iqos, môj muž ich fajčí desiatky denne a nepáchne mu z úst, zápach bude z pokazených zubov alebo iného zdravotného problému. Inak je to odpudivé, možno rozhovor, ak je to inak fajn chlap?

anonym_37711e
Dnes o 10:54

Ako velmi ma zlte zuby? Ma aj kazy, nestara sa o chrup? Svetlozlta farba je uplne prirodzena farba zubov. Vzdy sa daju zuby vybielit, pomoze aj dentalna hygiena.

anonym_abcebe
Dnes o 10:59

No ja mam dost zlte zuby, ale je to tym, ze mam zodratu sklovinu a ocividne mam taku farbu, nemam to z fajcenia teda alebo zanedbanej hygieny...a este aj krive mam 😅zavisi od toho, ze "ako" zlte.

anonym_ac6d73
Dnes o 10:59

@anonym_autor samozrejme ze ano. Kazdy ma nedokonalosti. Ja mam velky frňak a to je horsie aj viditelnejsie ako zlte zuby. Avsak ak to ma z fajcenia a fajci, tak nie. S fajciarom by som nedokazala chodit

anonym_6e1675
Dnes o 11:30
@catherin4

@catherin4 no tak clovek si zvykne aj na sibenicu... ak nema na vyber, berie co sa da.. ja na vyber mam ..

ria_sprout
Dnes o 11:47

Ja som asi naivná, vždy som si myslela, že človek si partnera vyberá podľa jeho vystupovania, povahy, príťažlivosti a chovaniu 😒

anonym_ed6a85
Dnes o 12:36

moja známa má žlté zuby v jej veku úplne ukážkové až na tú farbu, nikdy nefajčila, má takú prirodzenú farbu a zubár jej okrem dentálnej hygieny neodporúča bielenie lebo by jej narušilo sklovinu, žltá sklovina neznamená vždy že dotyčný je fajčiar

anonym_87ef01
Dnes o 13:01

Zle mi tu je z toho, môj syn má tiež prirodzene žltú farbu skloviny, nedá sa s tým spraviť absolútne nič a keď to tu čítam, tak dúfam že si nenájde takú povrchnú ťapu, ktorá to bude mať ako kritérium vzťahu 🤦🏻‍♀️

Strana
z2