Vzťah s osobou so žltými zubami: Áno alebo nie?
Ahojte. Isli by ste do vztahu s niekym kto ma zlte zuby?
No mne by bolo proti srsti sa s ním bozkávať.preco nechodí na dentálnu?jemu to nevadí?
Ja nie, mne by sa to protivilo. Pre mňa sú zdravé pekne zuby jedna z priorít. Ale zase nie sú žlté ako žlté. Snehobiele tiež nie sú OK. Normalný bežný odtieň zdravých zubov.
Ake zlte? Ale asi by zalezalo, od coho by ich mal zlte, ak fajcenie alebo nedostatocna hygiena, tak nesla, ak genetika, tak mozno sla
Iba zuby su problem? To sa da poriesit.
@anonym_autor keďže zuby a nechty sú to prvé čo si na človeku všímam, tak by mi to určite vadilo. Ale zase farbu zubov nevieš úplne vzdy ovplyvniť. Pokiaľ ma dobrú dentálnu hygienu a nesmrdi mu z úst, možno by som tomu dala šancu 😃
Ja mam napr. prirodzenú farbu zubov našedlu a to som na zuby naozaj zaťažená. V detstve som brala často lieky, vraj to mohlo mať vplyv. V živote som nevyfajcila jedinú cigaretu a nápoje, ktoré spôsobujú pigmentaciu pijem od istej doby väčšinou cez slamku. Zuby si dávam roky bielit ale keby nie a niekto ma nechce lebo ich mam našedle, mrzelo by ma to. Pri tom dentálnu hygienu mam ukážkovu.
Určite nie !!!! Žlté zuby v žiadnom prípade !!!!
Nech kradne fetuje pije ženy bije, to všetko v potiadku je, ale žlté zuby nie !
@anonym_autor keďže zuby a nechty sú to prvé čo si na človeku všímam, tak by mi to určite vadilo. Ale zase farbu zubov nevieš úplne vzdy ovplyvniť. Pokiaľ ma dobrú dentálnu hygienu a nesmrdi mu z úst, možno by som tomu dala šancu 😃
Ja mam napr. prirodzenú farbu zubov našedlu a to som na zuby naozaj zaťažená. V detstve som brala často lieky, vraj to mohlo mať vplyv. V živote som nevyfajcila jedinú cigaretu a nápoje, ktoré spôsobujú pigmentaciu pijem od istej doby väčšinou cez slamku. Zuby si dávam roky bielit ale keby nie a niekto ma nechce lebo ich mam našedle, mrzelo by ma to. Pri tom dentálnu hygienu mam ukážkovu.
@anonym_1afc6a no on fajci iqos a z toho mu aj smrdi z ust.
fuu toto je pre mna jedna z najpodstatnejsich veci.. takze ja urcite nie.. zlte zuby su nechutne, je jedno ci je to genetikou, alebo liekmi, alebo zlou hygienou.. aj keby mal 4 krokovu najlepsiu hygienu a zuby by boli zdrave ale zlte, tak je to vizualne tak nechutne, ze ten clovek sa mi bude automaticky hnusit.. takze NIE
@anonym_autor nie, a este navyse ked fajci
Ahoj, ahoj...išli by ste do vzťahu s čiernym " vercajchom", možno aj zahraničným ? 😭😀😭☀️☀️☀️
Bez problemov
@anonym_autor tak to nie
@anonym_autor pri fajčiarovi bude na prvom mieste uspokojiť svoju závislosť na nikotíne až potom bude ostatné
Preco nie ak by to bola jedina prekazka? Bielene zubov existuje.
Ja mam od detstva odtien zubov medium…ked mi robili zakroky, plomby atd….a teraz co sa mam kvoli tomu…nic v zlom, uz su ludia jeb….nuti a sa cuduje, je mala porodnost, ludia su sami atd….a ked je to len fajcenim to sa da riesit… a nic v zlom , ale kde je laska, city, dovera,vernost zivot atd….zaklady pre vztah….ci toto ta trapi? Tak za mna si riadne vytupena…
Moj priatel ma zlte a skarede zuby, zvykla som si na to
@catherin4 🥴🤢
Toto je taka téma jak pome na jahody
Problém nie sú žlté zuby, ale fajčenie. Takze názov témy mal byt: priateľ fajčí a vadí mi to
@anonym_autor to nebude z iqos, môj muž ich fajčí desiatky denne a nepáchne mu z úst, zápach bude z pokazených zubov alebo iného zdravotného problému. Inak je to odpudivé, možno rozhovor, ak je to inak fajn chlap?
Ako velmi ma zlte zuby? Ma aj kazy, nestara sa o chrup? Svetlozlta farba je uplne prirodzena farba zubov. Vzdy sa daju zuby vybielit, pomoze aj dentalna hygiena.
No ja mam dost zlte zuby, ale je to tym, ze mam zodratu sklovinu a ocividne mam taku farbu, nemam to z fajcenia teda alebo zanedbanej hygieny...a este aj krive mam 😅zavisi od toho, ze "ako" zlte.
@anonym_autor samozrejme ze ano. Kazdy ma nedokonalosti. Ja mam velky frňak a to je horsie aj viditelnejsie ako zlte zuby. Avsak ak to ma z fajcenia a fajci, tak nie. S fajciarom by som nedokazala chodit
Moj priatel ma zlte a skarede zuby, zvykla som si na to
@catherin4 no tak clovek si zvykne aj na sibenicu... ak nema na vyber, berie co sa da.. ja na vyber mam ..
Ja som asi naivná, vždy som si myslela, že človek si partnera vyberá podľa jeho vystupovania, povahy, príťažlivosti a chovaniu 😒
moja známa má žlté zuby v jej veku úplne ukážkové až na tú farbu, nikdy nefajčila, má takú prirodzenú farbu a zubár jej okrem dentálnej hygieny neodporúča bielenie lebo by jej narušilo sklovinu, žltá sklovina neznamená vždy že dotyčný je fajčiar
Zle mi tu je z toho, môj syn má tiež prirodzene žltú farbu skloviny, nedá sa s tým spraviť absolútne nič a keď to tu čítam, tak dúfam že si nenájde takú povrchnú ťapu, ktorá to bude mať ako kritérium vzťahu 🤦🏻♀️

Fajčiar? Choďte spolu na dentálnu hygienu.