icon

Vzťah s rozvedeným

kvietok90
7. aug 2023

Žienky. Ja som pred pár mesiacmi spoznala, chlapa. Rozvedený ako ja. Aj deti ma ako ja.
Pracuje v zahraničí mesiac preč a 2 tyzdne doma. Chvíľu je s deťmi chvíľu so mnou.
Všetko vyzeralo fajn. Ale je veľmi emočny a potom sa to odráža medzi nami.
Keď sme spolu je milý, obskakuje ma, venuje sa mi.
Keď je v pohode tak vtedy som zlato, miláčik, píše ako mu chybám. A keď niečo príde a je smutný a vstrese tak ledva mi napíše, ledva so mnou prehodí par slov.
Vždy sa ľutuje ako keby on bol jediný ktorému nevyšiel vzťah, alebo jediný kto sa pohádal s dobrým kamošom, alebo jediný koho niekto ohovára... Úplne všetko prežíva. Ale to neznamená ze sa ma chovať ku mne potom ako ku nejakej kamoške...
Niekedy mám pocit že asi taky záujem nemá keď koli citom, alebo koli zlému dnu sa správa zle...
Aj dnes naposledy napísal ráno. Od vtedy vôbec nič. Robil do 19 tej ja do 22... Žiadne ako to ide, či to z vladam nič. A to som sním včera večer do polnoci telefónovala až kým nedorazil do Nemecka aby mal lepšiu cestu... Co sa to deje 🤦‍♀️

Strana
z2
kvietok90
autor
9. aug 2023

@toskanka myslela som to tak ze ja sa tiež veľmi rýchlo neviem zaľúbiť. Už som zažila tie veľké wau lásky a ako skončili. Aj on zažil wau lásky a ako skončil. A kym sa zaľúbim ze to tam začnem cítiť tiež mi to trvá. Ja cítim to co on ze okej mame sa radi, je nám spolu veľmi dobre a uvidíme co príde... Nie som typ ze hrrr rýchlo do vzťahu... Všetko má svoj čas.

subartic
9. aug 2023

@kvietok90 keď sa muž zle cíti , treba ho nechať tak , zalezeného v jeho jaskyni . Nechať ho v kľude on sa ozve sám keď mu bude lepšie .

toskanka
9. aug 2023

@kvietok90 Pre mňa by boli tieto slová ako ľadová sprcha, nemohla by som ďalej pokračovať. Vy hlavne nemáte na to podmienky, aby ste postupne spoznávali a vaša láska sa prehlbovala. Ste viac odlúčení ako spolu. Za mňa nie.

Strana
z2