Vzťah s rozvedeným

kvietok90
7. aug 2023

Žienky. Ja som pred pár mesiacmi spoznala, chlapa. Rozvedený ako ja. Aj deti ma ako ja.
Pracuje v zahraničí mesiac preč a 2 tyzdne doma. Chvíľu je s deťmi chvíľu so mnou.
Všetko vyzeralo fajn. Ale je veľmi emočny a potom sa to odráža medzi nami.
Keď sme spolu je milý, obskakuje ma, venuje sa mi.
Keď je v pohode tak vtedy som zlato, miláčik, píše ako mu chybám. A keď niečo príde a je smutný a vstrese tak ledva mi napíše, ledva so mnou prehodí par slov.
Vždy sa ľutuje ako keby on bol jediný ktorému nevyšiel vzťah, alebo jediný kto sa pohádal s dobrým kamošom, alebo jediný koho niekto ohovára... Úplne všetko prežíva. Ale to neznamená ze sa ma chovať ku mne potom ako ku nejakej kamoške...
Niekedy mám pocit že asi taky záujem nemá keď koli citom, alebo koli zlému dnu sa správa zle...
Aj dnes naposledy napísal ráno. Od vtedy vôbec nič. Robil do 19 tej ja do 22... Žiadne ako to ide, či to z vladam nič. A to som sním včera večer do polnoci telefónovala až kým nedorazil do Nemecka aby mal lepšiu cestu... Co sa to deje 🤦‍♀️

zuzana9393
7. aug 2023

Ako zle sa k tebe správa? Či len to že nenapíše? Trochu nechápem

dzulli1980
7. aug 2023

A nemá v zahraničí ďalšiu frajerku?

deti95060810
7. aug 2023

povaha... takýto bude stále . poznám tieto povahy...
alebo si zvykneš ,alebo ....

kvietok90
autor
7. aug 2023

@zuzana9393 nenapíše, písať musím prvá vtedy, zaujímať sa, a on iba odpovedá, nevyvíja ďalej komunikaciu...

h2
7. aug 2023

Ale on sa k tebe nespráva zle. Len ti nepíše v každej možnej chvíli. Nie každý potrebuje neustálu komunikáciu.

deti95060810
7. aug 2023

autorka, skús nenapísať týždeň - uvidíš kedy sa ozve...a či vôbec.

kvietok90
autor
7. aug 2023

@h2 nooo len tu je to, že ak by nenapíšem tak možno vôbec nepiseme. A o to ze ak ma dobre dní tak vtedy volá každú chvíľu, píše každú chvíľu...

deti95060810
7. aug 2023

@kvietok90 no a teraz chceš vzťah držať takto nasilu? lebo ti je isto jasné že on sa nezmení - takto to bude u vás vyzerať stále - bude sa ty neustále prispôsobovať... že či si ochotná ...😉

kvietok90
autor
7. aug 2023

@deti95060810 to samozrejme že nie. Plánujem sa s ním o tom porozprávať, ale to chcem z očí do očí keď bude doma.

hugger
8. aug 2023

@kvietok90 ked je na dne potrebuje on teba. Vztah je o tom ze rovnako davas ako dostavas. Mozno pitrebuje vidiet ze aj ty mas zaujem vztah rizvijat a vies vyvinut iniciativu.

tinqua
8. aug 2023

Dam len taku uvahu mimo...pred 30 rokmi by si cakala minimalne týždeň na list...celkovo toto "pisanie" je taka vec...ludia sa neustale vzajomne kontrolujú. Nie je každý na to naučený, nie kazdemu vyhovuje sedet cely den s telefonom v ruke. Pokial ti nevyhovuje takyto typ cloveka treba sa posunúť ďalej. Mala som priatela, ktory ked bol so mnou 200% pozornost, ale ked bol sam niekde, v praci, na vylete, tak telefon nepoznal. Pochybujem, ze vie o tom, ze nieco robi zle, resp. ze ty to vnimas zle. Ved sa len porozpravajte, staci fakt malo aby si vedela viac...

minenkak
8. aug 2023

@kvietok90 obaja myslím máte svoje,ty sa sťažuješ tu na jeho povahu a on na teba aká si v Nemecku

oliolijanka
8. aug 2023

Moja skoro storocna babi hovori "Nevyberaj si muza podla toho, ze aky je, ked ma dobru naladu, ale podla toho, ako velmi zly dokaze byt."

Vo vasom pripade by som ale nepovedala, ze tvoj priatel sa chova k tebe zle, ale ze ty nerespektujes jeho prisposobenie sa k nerodinnym podmienkam, v ktorych on zije.
Zloba uz sa stala, ked bol donuteny zvolit si takyto styl zivobytia. S tym prichajdzaju nedorozumenia vo vztahu. Aj keby to bol najlepsi muz na svete, zacalo by vam to neklapat, keby si ho mohla vidiet, citit, pocut raz za sest tyzdnov.

Pises, ze sa poznate zopar mesiacov....tak to uz ste sa videli "trikrat"?

toskanka
8. aug 2023

Máš potrebu si s ním veľa písať, lebo ho malo vidíš, hľadáš nejakú formu kontaktu, intimity, čo je pochopiteľné.Ja by som takýto vzťah nemohla mať, mesiac je preč, 2 týždne doma a to si musí vybaviť aj svoje veci, venovať sa aj svojim deťom. Potrebujem mať človeka pri sebe, nablízku.

clodika22
8. aug 2023

Ja by som si teda na toto vôbec nezvykla. Z vlastnej skúsenosti viem, že ak toto robí teraz, tak to inak nebude ani o rok či o päť rokov. Hľadaj radšej inde, ak chceš radu, iné ti povedať neviem.

deti95060810
8. aug 2023

@oliolijanka babička hovorí pravdu...poniektorým zlosť dokáže zatemniť mozog...

kittykat22
8. aug 2023

na to, ze randis par mesiacov mi neprides moc spokojna. Randenie v zaciatkoch a prvym mesiacoch ma byt svojim sposobom slnkom zaliate - samozrejme mas vek, deti tak niesi uplne mimo. Ale mala by si byt spokojna, tesit sa na muza, ten by mal mat velky zaujem byt k tebe pozorny a mily. Ked to nenastava ani teraz, tak aky bude ten vztah po dalsich par mesiacoch a rokoch? Vo vztahu aky si popisala by som nezostavala.
A co ti pise @tinqua ako bolo nieco pred 30 rokmi 🙂 tak asi uz nestojime frontu na banany, nemame 1 casak a neprosime suseda ci by nam nepozical fotak, ze chceme nafotit oslavu. Doba sa zmenila. Mame telefony a internet a ked chceme a mame zaujem tak dokazeme prejavit zaujem o cloveka ovela castejsie.

thoughtfulweirdo
8. aug 2023

@h2 Ja nemyslím, že autorke ide o to, že si nerád vypisuje. Ja som pochopila, že jej vadí tá nestálosť v správaní, raz ju zahŕňa láskou, pozornosťou, miláčikuje sa, vypisuje, a keď mu niečo preletí cez nos, zalezie jak voš pod chrastu a neozýva sa. Keby bola jeho frekvencia stabilne rovnaká, bolo by to iné, než takto hore dole, chvíľu slnečno, chvíľu doba ľadová. Mňa by to vôbec nebavilo, nemám rada také výkyvy.

luccija
8. aug 2023

@kvietok90 do budúcnosti ten vzťah nemá zmysel za rok s ním budeš pár týždňov.Napisem to sprosto, ale budeš iba na pobavenie hľadaj si normálny vzťah.Stiahni sa a uvidíš čo a kedy napíše.Cestoval do Nemecka práca ..tak asi nemá čas vypisovať každý nie je na xy sprav denne aj, keď nie je o com

luccija
8. aug 2023

@kvietok90 možno ich bombardujes tak chces, až si "otravna"

kvietok90
autor
8. aug 2023

@hugger ved toto že som tu pre neho a on to vie ze ma podporu ze ho vypočujem, poradím, trosku rozveselim. Lenže on toto nevníma. Proste sa bude iba ľutovať a odpise každého okolo seba.

kvietok90
autor
8. aug 2023

@luccija práveže nie... Nechcem byť otravná, preto čakám, snažím sa o tom hovoriť... Len akoby som mala smolu... Nepotrebujem veľa iba byt lubena a vidieť oporu a neriešiť každé dva týždne iné správanie...

alickapusinka
8. aug 2023

ja by som sa mu týždeň neozvala ak sa neozve sám je jasné že ťa ma len na pobavenie. Ak by sa vrátil s výčitkou čo si mu nenapísala tak ja by som to ukončila.TO čo píšeš TY mi príde že ťa ma len pre zábavu a sex a nič viac. Myslíš si že zdravý chlap vydrží mesiac bez sexu neblázni si dospela určite tam podľa mňa nejakú má. Koľko dní je s tebou ak príde domov na 2 týždne .Ak ma deti tak sa chce venovať im a tebe s tých 2 týždňov venuje koľko .TY toto považuješ za vzťah ja by som to vzťah nenazývala že vidím chlapa 2 Týždne s prestávkami. Nájdi si tu normálny vzťah a nie vzťah ktorý TI venuje zopár chvíľ a iba TY sa mu ozývaš ON nie sám od seba. Ak by ťa tak miloval tak sa TI ozve kedykoľvek sám od seba. Skrátka podľa mňa žije dva životy jeden s tebou a jeho deťmi a jeden ten v ktorej krajine pracuje. Podľa mňa ON sám nie je len sa naskytla príležitosť. Tým asi že má aj iný vzťah tam tak je spokojný. Ak je tu na Slovensku tak kde žije tie 2 týždne u koho býva sa stravuje.

kvietok90
autor
8. aug 2023

@alickapusinka býva sám lebo chodím k nemu na par dni, keď je doma... Ci ma vzťah to neviem keď od rána do večera 12tky aj soboty. Nedeľu je rád že oddýchne. Samozrejme nevidím tam čiže istota nie je ostáva iba veriť že nemá 😁

alickapusinka
8. aug 2023

@kvietok90 sama tomu neveríš. Ja neverím že zdravý chlap mladý nemá nikoho. Chodíš k nemu na pár dni .Na pár dní je vzťah to nie je vzťah. A čo tam robíš upratuješ ked je doma nakupuješ, perieš varíš, má sex. Ak áno tak je mu sveta žiť. Bodaj by nebol spokojný možno ma dobrý vzťah kde žije a teba ma na trávenie pekný chvíľ taká dovolenka 2 týždňová. Môj názor že niekoho má. Možno s tebou ani veľmi nechce komunikovať ak je tam a má nejakú priateľku. Moja divila by si sa koľko chlapov tak žije veľa veľmi veľa.

kvietok90
autor
9. aug 2023

No rozkecal sa včera tak ze aj preto je vselijaky lebo ze ma má rád, je mu so mnou dobre, mame veľa spoločné, smeje sa a všetko, aj ho priťahujem ale ze tam není to wau ze motýle v bruchu a ta obrovská chémia ze wau je to pecka a ze mi nevie povedať ze ma ľúbi a ci bude.
Véd ani ja ho ešte neľúbim. A tiež tam nie je to wau ale, to wau nie vždy vydrží dlho... Chce byt so mnou len sa bojí ze mi nepovie ľúbim ta.

toskanka
9. aug 2023

@kvietok90 Nezaujala si ho, nemá ťa v hlave, netúži po tebe, čo viac dodať? 🤷. Ak to neprišlo doteraz, už to nepríde. A tebe sa aj dobre stalo, nájdi si niekoho iného, najlepšie z blízkeho okolia, je toto.

toskanka
9. aug 2023

A nezabudni, že ak ťa má len rád, ale neľúbi ťa, tak ťa raz opustí kvôli žene, do ktorej sa zamiluje, kde bude to "wau".

kvietok90
autor
9. aug 2023

@toskanka tak ja tiež ho neľúbim zatiaľ. Véd nie sme spolu nato tak dlho. Mne to trvá kým sa zaľúbil... Ale tak ono každý je asi iný. A ano som rada ze sa vyjadril... Aspoň viem

toskanka
9. aug 2023

@kvietok90 Je mi to za teba ľúto 😥. Ale muži to majú inak. Ak sa nezalubia hneď, väčšinou to už nepríde.