icon

Vzťah s rozvedeným mužom

27. mar 2026

Ahojte, zoznámila som sa s mužom, je rozvedený, vek 49r, ja mám 46r. Dovtedy som mala vzťah s nezadanými mužmi, bez detí, čiže neviem ani, na čo si mám dávať pozor. Je mi sympatický, nie je to žiadny krásavec, ale je sympaťák. Stará sa o seba, podniká, syn už dospelý študuje v Dánsku a tam plánuje aj zostať. Dôvod krachu ich manželstva bola vraj ex manželkina opakovaná nevera. Rozviedol sa pred 5 rokmi. Na čo si dávať pozor, čo si všímať?

anonym_848356
27. mar 2026

ty mas deti? si rozveden? ak ano na co by si mali muzi davat pri tebe pozor? ak nema male deti kt by uprednostnoval pred tebou , ak tie milenky nemal on tak nevidim dovod mu nedat sancu .. kazdopadne ak by mi muz povedal vina bola len u ex a ja som svaty - bolo by to pre mna red flag ... lebo za rozchod vzdy mozu 2ja.. a aj dovod preco ho podvadzala?? zena normalne neopusti rodinu a nespusti sa len tak

motylik2559
27. mar 2026
@anonym_848356

ty mas deti? si rozveden? ak ano na co by si mali muzi davat pri tebe pozor? ak nema male deti kt by uprednostnoval pred tebou , ak tie milenky nemal on tak nevidim dovod mu nedat sancu .. kazdopadne ak by mi muz povedal vina bola len u ex a ja som svaty - bolo by to pre mna red flag ... lebo za rozchod vzdy mozu 2ja.. a aj dovod preco ho podvadzala?? zena normalne neopusti rodinu a nespusti sa len tak

@anonym_848356 Nemyslim si,ze za rozvod mozu vzdy dvaja, pretoze zial cloveku moze prepnut a podvedie, nie za to, ze by doma nemal sex, alebo sa mu manzelka nepaci, ale skratka preto, ze ta "chvilkova slabost" je silnejsia. To iste u zien. Ved tu citame kopec vselijakych absurdit, ake zeny dokazu byt odvazne,ze zacnu balit zenateho atd. a pritom narieka, ze ma doma uzasneho chlapa. Ta druha strana nemoze v niektorych pripadoch za to,ze je podvedena. Takze s tymto nesuhlasim,ze je to vzdy chyba oboch.
@anonym_autor Nevidim dovod mu nedat sancu. Dospeleho syna ma v Dansku, chce tam aj zostat, zoznamite sa, ked jeho syn pride na SK. A mozno do buducna budes mat peknu dovcu, ked pridete raz pozriet vy syna tam🙂 Nepises ako dlho sa stretavate, co mate/nemate uz za sebou, ako to zatial vidis. To,ze je sympaticky nic nenapoveda o jeho charaktere. Za mna to skus, za to nic nedas. Pokial to neklapne, vzdy to mozes skoncit. Ale mozno prave tento bude ten, s ktorym to prerastie do lasky🙂 Drzim palce

anonym_6768ee
28. mar 2026

Po 40tke sa rozvadza 50% parov. 10-20 rokov spolu, deti uz velke, okukani, zunovani, prislo opotrebenie materialu, uz sa maju proste iba plne zuby, su spolu prilis dlho zo zvyku, neriesene konflikty prerastli do odcudzenia. Naozaj chces este patrat po dovode rozchodu?

nela82
28. mar 2026

@anonym_autor tak k rozpadu manželstva nemusí byť dôvodom len nevera,to predsa všetci vieme.Ak je tak v pohode,tak si vsimaj hlavne aký je.Nie co ma,kde má syna atď...to teba nemusí ani zaujímať.Mne by blikala kontrolka,aký je clovek-manipulator,despota,žiarlivosť,agresivita a pod.
S takým človekom by som nebola ani minútu.
Zničí ta,jednoznačne.Cize nerieš jeho exmanželku,ale jeho.

anonym_9cf87f
28. mar 2026

chceš sa za neho vydať? alebo spolu s ním bývať pod jednou strechou? Ak nič z toho neplánuješ tak nechaj všetko plynúť, Po čase sa každý ukáže v tom pravom svetle.

anonym_c6cdbf
28. mar 2026

@anonym_autor vzdy je dovod aj na tu neveru, buď sa nevenoval rodine, robil si čo chce atď...
A načo si davať pozor ? Na začiatku mame všetci ružové okuliare, a pisat ti tu niečo ako, ono to bolo isto naopak, teraz saxlen vyhovoril na ex.. nie .. spoznaj ho, daj mu sancu, aj ja mam manzela, ktorý bol ex podvedeny, priznal že mal aj vinu on, tým že sa nevenoval rodine, ale teraz? Mne to tak nepride, robi v domacnosti, je pri nasom synovi nostop ked moze ..

Šancu treba dávať

amazonka13
28. mar 2026

🌞 Čo keby si zahodila obavy, a len tak si vyšla bez obáv na nezáväzné rande, brala to, čo sa ponúka, príjemného, sympatického chlapa, ktorého si si všimla? Problémom nás žien je, že všetko zbytočne analyzujeme, rozpitvávame... Nie je to terorista, ale sympaťák, nemusíš si dávať pozor 😉. Smelo do toho 😎. Držím prsty.

anonym_861b00
28. mar 2026

@anonym_autor ja ako rozvedená s 2 detmi, by som napr už vzťah s bezdetným nechcela. Z dôvodu, že muž bol nesamostatny, bez zodpovednosti a mamičkar.

minenkaa
28. mar 2026

Čo tak si to užiť

betulinka1
28. mar 2026

@anonym_autor prosim ta, nedavaj si pozor na nic, bud sama sebou a uzite si slobodu, vylety, randicka.

katkazatka
28. mar 2026
@anonym_861b00

@anonym_autor ja ako rozvedená s 2 detmi, by som napr už vzťah s bezdetným nechcela. Z dôvodu, že muž bol nesamostatny, bez zodpovednosti a mamičkar.

@anonym_861b00 Vieš koľko je takých ženatých a s deťmi?😄

zuzubb007
28. mar 2026

Konečne si našla normálneho muža, keď ma chlap 40 a nemá rodinu je pre mňa istým spôsobom riadne vadný (nerátame ak je neplodný), čiže nemáš si dávať pozor na nič, ale užívať život, ty máš deti?

autor
28. mar 2026
@zuzubb007

Konečne si našla normálneho muža, keď ma chlap 40 a nemá rodinu je pre mňa istým spôsobom riadne vadný (nerátame ak je neplodný), čiže nemáš si dávať pozor na nič, ale užívať život, ty máš deti?

@zuzubb007 nie nemám deti a ani som nikdy nebola vydatá, zasnúbená 2x, ale vydatá nie.. Dnes by som už bola rozvedená...

anonym_848356
28. mar 2026
@zuzubb007

@zuzubb007 lenze ani autorka nema deti a ani rodinu - je teda podla teba riadne vadna? nema naro si s nikym zacat?

zuzubb007
28. mar 2026
@anonym_848356

@zuzubb007 lenze ani autorka nema deti a ani rodinu - je teda podla teba riadne vadna? nema naro si s nikym zacat?

@anonym_848356 to som nenapísala, že bezdetný človek je vadný, treba vedieť chápať, ak mohla mať a nemá deti na to mám svoj názor, väčšinou žena špekuluje, vysoké nároky, práca, proste svoj svet a tak isto to platí u chlapov, môže byť šťastná s kým chce ale nemyslím si, že keď má žena 46 rokov a nebola nikdy vydatá ani nič, tak problém môže byť zrovna na jej strane aj v tých vzťahoch

petronelag
28. mar 2026
@zuzubb007

@anonym_848356 to som nenapísala, že bezdetný človek je vadný, treba vedieť chápať, ak mohla mať a nemá deti na to mám svoj názor, väčšinou žena špekuluje, vysoké nároky, práca, proste svoj svet a tak isto to platí u chlapov, môže byť šťastná s kým chce ale nemyslím si, že keď má žena 46 rokov a nebola nikdy vydatá ani nič, tak problém môže byť zrovna na jej strane aj v tých vzťahoch

@zuzubb007 Môže byť problém aj u ženy, aj pre ňu nebude ľahké zvyknúť si na život s partnerom, keď je zvyknutá rozhodovať o všetkom sama. Treba si to vyskúšať a pozorovať, niekedy sa nájdu ľudia, s ktorými sa dá dobre si rozumieť a spolupracovať, záleží od viac vecí, napr. aj či ten muž hľadá takúto staršiu alebo či by nechcel mladšiu,
to iba čas ukáže.