icon

Vzťah s veriacim: Je šanca, že to vyjde?

alica_kanvica
17. aug 2026

Začal ma chcieť chlapec. Som neveriaca. Zatiaľ všetky dievčatá ktoré chcel odmietol v momente keď mu išli dať pusu, s vetou "Nechcem ťa, lebo si neveriaca. " Ikeď začiatku balenia vedel, že sú neveriace. Je šanca že si so mnou začne ajkeď som neveriaca

anonym_9a29fd
17. aug 2026

@alica_kanvica tešíš sa už do školy? už len 2 týždne

anonym_1e97a3
17. aug 2026

Alicka, mas dve deti s mesacnym rozdielom vo veku. Chod sa radsej doucit biologiu, do konca prazdnin to este stihas aby si nabuduce lepsie vedela zalozit fejkovy profil. A aj ten chalanisko kym zacnete zas chodit do skoly najde dalsiu neveriacu, co ju bude chciet a potom zas nechciet

alica_kanvica
autor
17. aug 2026
@anonym_1e97a3

Alicka, mas dve deti s mesacnym rozdielom vo veku. Chod sa radsej doucit biologiu, do konca prazdnin to este stihas aby si nabuduce lepsie vedela zalozit fejkovy profil. A aj ten chalanisko kym zacnete zas chodit do skoly najde dalsiu neveriacu, co ju bude chciet a potom zas nechciet

@anonym_1e97a3 Adopcia je reálna vec

anonym_1e97a3
17. aug 2026
@alica_kanvica

@anonym_1e97a3 Adopcia je reálna vec

@alica_kanvica hej, hej, ziaci zakladnych skol nemozu adoptovat ani stena, nie to este deti

alica_kanvica
autor
17. aug 2026

Nechodím na základnú školu, a aj keby. Na to aby som si nechala po znásilnení dieťa právo mám(až priam povinnosť), ale adoptovať si nemôžem? Pekná blbosť

alica_kanvica
autor
17. aug 2026

Ja hľadám odpoveď na môj problém. Ak je váš život dostatočne nezaujímavý a máte potrebu urážať ľudí na internete, na fóre kde hľadajú pomoc, tak je niekde naozaj niečo zle. Ste úbohý.

patrike
17. aug 2026
@alica_kanvica

Ja hľadám odpoveď na môj problém. Ak je váš život dostatočne nezaujímavý a máte potrebu urážať ľudí na internete, na fóre kde hľadajú pomoc, tak je niekde naozaj niečo zle. Ste úbohý.

@alica_kanvica Nevymyslaj trolo temy a fake profily a mas pokoj. Ty nehladas pomoc.

alica_kanvica
autor
17. aug 2026

A vy nepomáhate...

moonlight1210
17. aug 2026
@alica_kanvica

Nechodím na základnú školu, a aj keby. Na to aby som si nechala po znásilnení dieťa právo mám(až priam povinnosť), ale adoptovať si nemôžem? Pekná blbosť

@alica_kanvica alica, bez spinkat.

Raz sa za tuto fazu svojho zivota budes dost hanbit a dufat, ze ta s nou nikto nespoji. A prestan pisat hlupe odpovede.

Btw. ubohi sa pise s makkym i. Nominativ mnozneho cisla muzskeho rodu. Ucivo 5. triedy ZS.
Nie je to tak davno, co si ju koncila.

beata_k
17. aug 2026

@alica_kanvica Dobre, ukoncime tuto temu. Nie, nebude ta chciet. Neveriace nechce. Bodka.

patrike
17. aug 2026
@alica_kanvica

A vy nepomáhate...

@alica_kanvica Hlupym trolom sa nepomaha. Pozri si vek tvojich deti v profile, je to realne ?

alica_kanvica
autor
17. aug 2026

pardon, nevedela som, že sa k jednej osobe vyjadrujem v množnom čísle. totižto ak sa podstatné meno mužské rodu vzťahuje na jednu osobu (je v singulári) je tam Y. https://slovnik.juls.savba.sk/?w=úbohý&sa=📚

alica_kanvica
autor
17. aug 2026
@patrike

@alica_kanvica Hlupym trolom sa nepomaha. Pozri si vek tvojich deti v profile, je to realne ?

@patrike Z čoho usudzujete, že som hlúpa? Ja sa aspoň neskrývam za anonymný profil

anonym_8859dc
17. aug 2026

Nebude ta chcieť

alica_kanvica
autor
17. aug 2026
@beata_k

@alica_kanvica Dobre, ukoncime tuto temu. Nie, nebude ta chciet. Neveriace nechce. Bodka.

@beata_k Ďakujem

patrike
17. aug 2026
@alica_kanvica

@patrike Z čoho usudzujete, že som hlúpa? Ja sa aspoň neskrývam za anonymný profil

@alica_kanvica Cize sa volas Alica Konvica a mas 2 deti, medzi ktorymi je mesacny rozdiel ?

anonym_060429
17. aug 2026

@alica_kanvica uz cochvila to pride...Ak si otvoris okno,mozes citit zavan septembra.Noci su uz chladne,dni kratsie.Este nedavno bolo svetlo skoro do 21:30,dnes uz o 19:30 mame pocit,ze je neskoro.V obchodoch sa plnia regale dekami,tekvicami,svieckami.Zamenili sa za bazeny Best way,Marimex,za uv plachty a chemie od startu az po 6 v jednom.Hned vedla,napis "Hura do skoly".A hoci leto a aj prazdniny stale pretrvavaju,uz je citit tu pochmurnost.September nas dobieha 🤷‍♀️

moonlight1210
17. aug 2026
@alica_kanvica

pardon, nevedela som, že sa k jednej osobe vyjadrujem v množnom čísle. totižto ak sa podstatné meno mužské rodu vzťahuje na jednu osobu (je v singulári) je tam Y. https://slovnik.juls.savba.sk/?w=úbohý&sa=📚

@alica_kanvica a komu jedinemu z tych vsetkych, co ta poslali do haja s tvojim trolenim, si potom teda pisala?

slovakboy
17. aug 2026

@alica_kanvica je šanca. Ale vykašľal by som sa na človeka, čo balí baby a potom im dá kopačky kvôli bigótnosti. Keď mu na tom tak záleží, tak nech loví kočky pred kostolom. Keby skutočne miloval, nájde si vzťah aj s neveriacim a urobí kompromisy. Náboženstvo je len nálepka. Zvykne robiť ľudí lepšími ale Nebo je pre všetky dobré duše, nie len pre katolíkov, evanjelikov, kalvínskych, jehovistov, gréckokatolíkov, ……., už len to množstvo rozhádaných náboženstiev svedčí o tom, že nie sú univerzálne.

earlgrey
17. aug 2026

Aj u vás prší?

katarinka963
17. aug 2026

@alica_kanvica este 14 dni a bude aj biológia

anonym_081eff
17. aug 2026

stačí ak si oblečieš sutanu, vtedy možno prehodnotí svoje rozhodnutie

anonym_081eff
17. aug 2026
@earlgrey

Aj u vás prší?

@earlgrey áno

demodun
17. aug 2026
@earlgrey

Aj u vás prší?

@earlgrey áno ešte aj hrozne fúka

anonym_07ae13
18. aug 2026

Radšej sa douč slovenčinu a biológiu. Nemyslím, že by ťa nechcel kvôli tomu, že si neveriaca. Skôr tvoj intelekt mu môže vadiť. Alebo je Róm?

podvody
18. aug 2026

@alica_kanvica ja som nieželen ateista ale aj originál pohan. Niesom registrovaný v žiadnej sekte, cirkvi, proste. Náboženstvá som poznal iba z mytologických filmov a hier. V synagógach, kostoloch som bol len ako turista... No a bum balil som jednu a bola veriaca. Ale nevedel som, už keď sme sa kamarátili spoznávali, mi spomínala že ako som na tom s náboženstvom. Tak ja som jej porozprával ako som bojoval so Zeusom, ako som zabil Hádesa, ako som bojoval za Odina, Kronosa, Ra, ako mi Aténa pomáhala, a keď som hral za Egypt tak mal aj toho boha čo psiu hlavu pomôžte mi jak sa colá? Horus? Nespomínam si. No a ona len nechápavo zízala. Že nevie akú ja mám vieru, že ona je kresťanka (potom jej tá prezývka medzi kamošmi keď sme sa o nej bavili) tak som povedal že v hre Dantes Inferno som bol tuším kresťan. Ten križiacky rytier a bojoval som s moslimami tam je ten mohamed, ramadán, chodí sa do mekky, chodia okolo takej velkej čiernej kocky. Ale v hre som bol kresťan a vlastne na konci som zabil diabla. Tam boli pasáže že som sa modlil v kostole a tak. To sa jej už troška páčilo keď počula Jerusalem a také. Tak som vedel že ju to baví tak som jej rozprával o Izraeli, posielal som je izraelskú vlajku v správach a tak. No a potom povedala že nech sa dám pokrstiť. No na to som sa nedal. Rekú rozídeme sa, nabudúce spoznám budhistku, alebo hinduistku proste je 1000 ďalších náboženstiev a potom sa dám pokrstiť za moslima? za budhistu? za hinduisti? za krišnu? Však to by kolko by som už mal zasvätený tykoxo. Potom nejak na tom prestala trvať a doteraz sme kamaráti.

podvody
18. aug 2026

a Darwinista tiež môže niekto byť. A čo potom povedia tí pobožní?

podvody
18. aug 2026

Tuším v God Of War to som už hral dávno som vedel aj blesky hádzať ako Zeus. To je najhlavnejší boh, nad všetkymi bohmi. Ale zase v škandinávii som si neni istý či je váčší boh Odin alebo Thor. Ja som hral v Age Of Mythology aj za Thora, aj za Odina. Lokyho som nemal rád. Mne bol najviac sympatický Odin. Jej som sa teda spýtal ktorý boh je jej sympatický a povedala že ten ich kresťanský. Mne ja napríklad aj Aténa sympatická, v jednej hre mi dala aj nadprirodzenú silu.

anonym_15eb66
18. aug 2026
@alica_kanvica

@alica_kanvica Praaaazdniny praaazdniny neviem čo s nimi že 🤦
Zlatinko ani jedna verzia ti nesedí, žiadna dospelá žena nepovie,, že sa jej páči CHLAPEC" a detičky sa na Slovensku tiež nedajú len tak adoptovať.
Tak šup na kúpalisko alebo bicykel 😘

anonym_239af0
18. aug 2026
@alica_kanvica

@alica_kanvica myslim že nemáš šancu prejst testami na adopciu