icon

Vzťah s vojakom: Áno alebo nie?

28. mar 2026

zaujimaju ma vase nazory, ak by som chcela mohol by z toho byt vztah ale ide o to, ze chalan ktory mi prejavuje zaujem je odo mna mladsi o 10 rokov a za dalsie hlavne ma odradza to ze je vojak. Mava casto nocne, byva 80km odo mna, pozname sa od januara ale niesme spolu extra casto, piseme cez socialnu siet. Z kazdej strany som pocuvala o vojakoch extremy, ze ak chlapa tak nikdy nie vojaka, pretoze su kurevnici, agresivny a zevraj vojacky im robia no viete co.... Baby co ste vo vztahu s vojakom ste spokojne alebo je pravda co sa o nich vseobecne povrava, dik za nazory

Strana
z3
anonym_45dd89
13. apr 2026
@anonym_autor

ja som tu hned pisala ze akonahle mi chlap povie ze vojak ta nastavim spatny chod potvrdilo sa mi to teraz v praxi on je neskutocne hovado musela som si vypocut ako sa on chudal sklamal ze si zacal so zadanymi vojackami lebo neodolal lebo bola krasna lebo daco popil lebo boli pol roka zavrety na cviceni mimo mesta v jednom hoteli ako bolo mi z toho otrasne nechapem ako na toto dokaze nejaka zena naletiet :D

@anonym_autor Ach, to je take ubohe pudove stvorenie🙈. Ja som zasa zazila namotavky a potom vyfarbenie a reci ako by ma pretiahol v parku a ze on chodi narocky v uniforme aj ked cestuje vlakom domov, lebo vie, ze to je magnet na zeny.. som si pomyslela svoje..

autor
13. apr 2026
@anonym_45dd89

@anonym_autor Ach, to je take ubohe pudove stvorenie🙈. Ja som zasa zazila namotavky a potom vyfarbenie a reci ako by ma pretiahol v parku a ze on chodi narocky v uniforme aj ked cestuje vlakom domov, lebo vie, ze to je magnet na zeny.. som si pomyslela svoje..

@anonym_45dd89 mne posepol do ucha ze ma chce pomilovat mala som chut kopnut ho do guli.... :D

Strana
z3