icon

Vzťah s výhodami

31. mar 2026

Je možné mať vzťah iba na sex? S tým že viem že ten muz chce viac ale ja som po dlhoročnom vzťahu a stačí mi fakt dobrý sex

anonym_15c224
31. mar 2026

Áno je možné

crazy_cat_lady
31. mar 2026

Nie, ak on chce viac, tak si myslim, ze to nema zmysel

anonym_dbc974
31. mar 2026

@anonym_autor základ je aby obaja chceli to isté. Teda len sex. Ak si začneš s mužom o ktorom už teraz vieš, že chce niečo viac, bude z toho problém. Skôr alebo neskôr. Takže počítaj, že to bude len na krátky čas. Kým ti začne vadiť jeho ,,chcem viac,,

viestta
31. mar 2026

Hlavne ho oboznam s tym, ze ty chces len sex, nic viac. Potom uz nebudes mat dilemu ci je to mozne alebo nie. Ak ma ten chlap aspon trosku sebeucty dilemu mat nebudes. Tym nechcem sudit tvoje rozhodnutie, aby bol jasne

lenka.25
31. mar 2026

Nie , s takýmto to nebude len o sexe .

wolf_
31. mar 2026

Možné? Na určitý čas určite (kým sa on nerozhodne, že tak čau keď len sex a ja chcem viac alebo ty kým ti nezačne liezť na nervy so snahou o viac). Správne a fér? Určite nie.

sisska96
31. mar 2026

Len sa chráň poriadne 😂

anonym_15c224
31. mar 2026
@sisska96

Len sa chráň poriadne 😂

@sisska96 poznám tiež také prípady kde sa dohodli len na sex a nakoniec z toho ju chlap nabuchal a ostala slobodná mamička aj bez chlapa aj bez sexu s deckom na krku

anonym_a77d3e
31. mar 2026

Aj tak to skončí inak. Ty sa zaľúbiš a on si nájde inú.

anonym_d36631
31. mar 2026

Ten muž má niekde mamu,ty ho použiješ a odhodíš.Želala by si toto zažiť aj svojmu synovi? Vraj človek je na vyššej urovni ako zvieratá ,lebo vie ovládať svoje pudy. No,asi to už celkom neplatí.

unbeholfen
1. apr 2026

Priváty sú drahé tak toto je lacnejšia náhrada prostitúcie.