icon

Vzťah so šéfom

14. mar 2025

Ahojte, mozno by mi padlo vhod sa vyspovedat co ma trapi. Mam sefa, ktory sa mi kazdym dnom viac paci. Som slobodna uz nejaky ten rok a uz mi aj chyba niekto s kym by som mohla zdielat svoj zivot. Vedela som, ze je zadany, nikdy by som si nedovolila na neho vystartovat, ked je tam niekto iny. Rozisiel sa s priatelkou je tomu uz niekolko mesiacov, po praci sa mi o tom dost zdoveril a ze ho to cele mrzi co sa stalo. Ja mam tiez za sebou dost tazky rozchod, podvadzal ma a vymenil za inu- poslala som ho kadelahsie, no zanechalo to na mne hlboke stopy. Nechcem sa znovu popalit a myslim, ze ani on nie.
Posledne mi ide hlavou, ze sa musim od neho odputat, nemysliet na neho, v praci sa mu vyhybam, ked spolu pracujeme sa ma pyta, ci nie je so mnou nieco. Ked ho nechcem stretnut, zrazu sa vynori z dveri alebo na prestavke. Jeden vecer som koncila v praci a zdrzal ma, chcel nieco riesit ohladne prace, ako sme odchadzali som mu povedala, ze bude lepsie ak sa budeme bavit cisto o pracovnych zalezitostiach,narovinu som mu povedala, ze mam na neho slabost a on taky, ze je to vporiadku a pobozkal ma a objal. Ja som mu to opatovala ale hned odisla.
Teraz v praci je medzi nami dusno, ja sa mu snazim vyhybat, nebavime sa, bavim sa s ostatnymi muzmi vo firme a on ziarli, stale zazera po mne. Ako s tym nalozit, nechcela som, aby sa to takto vyhrotilo

liaka
14. mar 2025

Dospej

julia_romeo
14. mar 2025

a z akeho dovodu sa tomu vyhybas, ked, podla toho co pises, ti to nejakou formou opatoval?

lenuska9999
14. mar 2025

Tak ja neviem o čo ti vlastne ide 😁 si slobodná, on slobodný. Očividne máte jeden pre druhého slabosť, ale vyhybas sa mu. Prečo ? 😁😁😁

domkakvet
14. mar 2025

Zalezi od toho, ci by si chcela nieco viac, alebo nie. Alebo az casom ak nie si este vyrovnana, co sa tyka predosleho vztahu.

julia_romeo
14. mar 2025

@domkakvet citaj s porozumenim... jasne to z textu autorky vyplyva

domkakvet
14. mar 2025

@julia_romeo pytam sa ako tretia v poradi, tak nam to teda vsetkym vysvetli.

julia_romeo
14. mar 2025

@domkakvet vsetci to chapu.. len ty zjavne nie

mamutka
14. mar 2025

No asi si radšej adoptuj aspoň tri mačky a poveceroch pozeraj telku. A v praci sleduj ako si on nájde novú priateľku, možno jednu z kolegýň a budú spolu šťastní až kým nepomrú. Alebo začni žiť.

domkakvet
14. mar 2025

@julia_romeo ano vsetci tomu chapeme a ty tomu chapes este najmenej.

julia_romeo
14. mar 2025

@domkakvet preboha.. ty asi nebudes najostrejsia ceruzka v peracniku... je mi ta luto, ale aj takym ako ty patri svet.. maj este pekny vecer

domkakvet
14. mar 2025

@julia_romeo ja to ani nepotrebujem a tvoj nazor ma nezaujima, tak neviem na co s tym stracas cas, aj tebe pekny vecer.

pikachu999
14. mar 2025

Troll

jaass
14. mar 2025

Akože vtip toto? 😅

deti95060810
15. mar 2025

do práce sa chodia zarábať peniaze, nie si hľadať vzťah - a rovno so šéfom.
je pekné keď ten vzťah výjde , horšie je keď to nevyjde - ako tebe. potom je to nepríjemné pre všetkých zúčastnených.

mantilka
17. mar 2025

Ste dvaja nezadani, nie je dôvod to neskúsiť. Kde inde chces hľadať toho pravého, keď možno ho máš pred očami?
Či to vyjde alebo nie ukáže len čas.
Nevytváraj si predsudky, lebo vzťah by mal byť nad prácou. Jedine žeby práca /kariéra ťa tak napĺňala, že nepotrebuješ žiadny vzťah.
Už aj tak máte problémy v komunikácii, takže či chces alebo nie možno budeš musieť časom zmeniť prácu.
Daj prednosť vzťahu, lebo v budúcnosti to môžeš ľutovať.

mantilka
17. mar 2025

@domkakvet on ju chce...len autorka má predsudky.

domkakvet
17. mar 2025

@mantilka dakujem za objasnenie a teda v tom pripade, ked je to tak, ze autorka ma predsudky suhlasim aj s tvojim nazorom, alebo druha moznost aby si autorka este nechala nejaky cas pre seba na lepsie spracovanie, samozrejme nie zasa rok, do vtedy ho moze nejaka vyfuknut.

mantilka
17. mar 2025

Autorka ešte môžeš ľutovať, nájde sa kolegyňa, ktorá nebude mať predsudky...tak neváhaj !