Je sterilizovaná nádoba po páde vhodná na vzorku?
Ahojte, prosím vás vadí keď mi sterilizovana nádoba padla na zem otvorená? Je ešte stale vporiadku na vzorku?
otvorena ci zatvorena?
otvorena ci zatvorena?
@anonym_5f20ef otvorená
otvorena ci zatvorena?
@anonym_autor sterilná a sterilizovaná je dosť rozdiel 😉
@anonym_5f20ef nezvladaš prečítať ani jednu vetu v príspevku?
@anonym_autor sterilná a sterilizovaná je dosť rozdiel 😉
@anonym_5f20ef nezvladaš prečítať ani jednu vetu v príspevku?
@anonym_5d62a9 na moc proste nádoba úprimne netuším aký je medzi tým rozdiel
Nie
@anonym_050667nie že je to vporiadku alebo nie že to už nie je sterilne?
ale jasné, že bude v poriadku. Kvôli čomu odovzdávaš moč? Kvôli preventívke? Mňa by toto ani nenapadlo, pokiaľ by som neriešila vyslovene opakovane zlé výsledky z moču alebo čo, že fakt by som sa snažila, aby to bolo 100%.
@anonym_autor Sterilné to už určite nie je a môže to skresľovať výsledky. Neviem, a aké vzorky sa jedná, ale dala by som nový odber do novej nádoby.
Tá nádoba prakticky nie je sterilná v momente ako ju chytíš holymi rukami bez rukavíc či dokonca len otvoríš normálne na vzduchu, na moč je to úplne v poriadku
Tá nádoba prakticky nie je sterilná v momente ako ju chytíš holymi rukami bez rukavíc či dokonca len otvoríš normálne na vzduchu, na moč je to úplne v poriadku
@anonym_b611af to áno ale padla na špinavú podlahu asi aj prach tam bol a tak, tak som to vodou preplachol ale neviem či to je ešte použiteľné.
ale jasné, že bude v poriadku. Kvôli čomu odovzdávaš moč? Kvôli preventívke? Mňa by toto ani nenapadlo, pokiaľ by som neriešila vyslovene opakovane zlé výsledky z moču alebo čo, že fakt by som sa snažila, aby to bolo 100%.
@anonym_2539b2 preventivka
@anonym_2539b2 preventivka
@anonym_b611af nevymyslaj si. Ked ju otvoris a nechytas vo vnutri, tak sterilna zostane.
@anonym_autor na preventivku si ju dobre pooplachuj a nechaj vysusit. Na preventivku to staci, tam sa neodobera sterilny moc na kultivaciu. Len na bezne vysetrenie.
@anonym_b611af nevymyslaj si. Ked ju otvoris a nechytas vo vnutri, tak sterilna zostane.
@anonym_autor na preventivku si ju dobre pooplachuj a nechaj vysusit. Na preventivku to staci, tam sa neodobera sterilny moc na kultivaciu. Len na bezne vysetrenie.
@anonym_3c54fd mne doktorka hovorila že to ide aj na kultivaciu
@anonym_3c54fd mne doktorka hovorila že to ide aj na kultivaciu
@anonym_autor tak potom urcite nepouzi. Potrebujes sterilnu a ani sa jej nedotkni vo vnutri. Len prvy ranny stredny prud mocu, idealne po rannej sprche a dosucha utreta.
@anonym_autor tak potom urcite nepouzi. Potrebujes sterilnu a ani sa jej nedotkni vo vnutri. Len prvy ranny stredny prud mocu, idealne po rannej sprche a dosucha utreta.
@anonym_3c54fd len nemám doma inú a zajtra to mám odovzdat
@anonym_3c54fd len nemám doma inú a zajtra to mám odovzdat
@anonym_autor chod rychlo k obvodnej, nech ti da druhu, alebo kup v lekarni.

Nie