Vzťah so synom, keď som mala pletku s jeho otcom
Pekny vecer. Som vo zvlastnej situacii. Skusim byt strucna. Ked som mala 18-19 strasne mi prepinalo, otec si nasiel milenku, rozvadzal sa s mamou a ja som to cele, asi takymto sposobom v sebe riesila. Mala som chvilkovy “vztah” s ocovym kolegom, v podstate to bol len taky ulet. Ja som bola mlada, blba, nastvana na cely svet, on vdovec o cca 20 rokov starsi, ale nevyzeral zle, staral sa o seba, cvicil, bol fesak aj ked starsi. Nebola tam z mojej strany nejaka velka laska, skor som robila ocovi na truc(ano debilita, ale inak som zmyslala, nez teraz).
Po case to skoncilo, ked som sla na vysku do ineho mesta a tento moj ulet ostal v rodnom meste. Mala som po nom uz len vazny 7 rocny vztah, ale nejako sa to casom pokazilo, kazdy chcel od zivota nieco ine.
Momentalne sa stretavam s velmi milym, vtipnym, slusnym chlapom. Vsetko by bolo okej, az na jednu malickost. Uz to priezvisko mi vrtalo v hlave, aj ked to moze byt nahoda. Ked sme riesili rodinu, rodicov, spomenul, ze otec je vdovec, druhykrat sa ozenil. Potom mi ukazal fotku a mne az zabehlo. Neviem, ako sa zachovat, ci mu o tom povedat, ci sa tvarit, ze sa nic nestalo, ze som kedysi pred 12 rokmi s jeho otcom nieco mala.
Rodine ma este nepredstavil, kedze je to len polrocny vztahyc ale ja neviem, ci to radsej neskoncit, nez sa prevali, ze som mala sex a “vztah” s otcom aj synom. Co myslite? Mam neriesit, alebo riesit? Mam tomu dat sancu, alebo to skoncit, kym sa uplne nerachnem a zlomim si srdce?
jasné bolo to pred x rokmi , chodíš s jeho synom a ty si stále na vš.

ja mam pocit, ze tu mame nejaku nadejnu spisovatelku, len este by mala popracovat aj na pribehoch aj na pointach. Co pribeh, to neuveritelnejsia zapletka
Nejak nechápem prečo by si mu to nepovedala
To je ešte stále lepšie, u nás v práci najvyšší šéf má dieťa s (ex) manželkou jediného syna.
@anonym_4ad354 to nepíše, prečítaj si ešte raz
To je ešte stále lepšie, u nás v práci najvyšší šéf má dieťa s (ex) manželkou jediného syna.
@anonym_883330 u nás zas matka s dcérou pracovali v kuchyni a mali rovnakého frajera. Obe zostali tehotné, obe porodili deti.
@anonym_883330 u nás zas matka s dcérou pracovali v kuchyni a mali rovnakého frajera. Obe zostali tehotné, obe porodili deti.
@anonym_4ad354 mala som dve kolegyne,čo takto dopadli😂
Akože pol roka je už dosť na to aby ťa predstavil a ja by som mu to určite povedala skôr než zabehne aj jeho otcovi keď ťa uvidí .Popravde ja keby na to prídem že je to jeho otec skončím to snim .Nerobilo to podľa mňa dobrotu do budúcna ak by ste spolu ostali
@anonym_4ad354 to si odkial vycitala?
@anonym_4ad354 kuchárovi ?😝
@anonym_autor je to pravda? Povedz mu to, nechaj čas na spracovanie. Ak to nepovieš, pravdepodobne sa vzťah skončí. Ak povieš, je sanca, že bude pokračovať. Ak je jediným dôvodom, aby si vzťah ukončila ty tato minulosť, nerobila by som to.
Kým to zostalo v rodine, tak sa to neráta.

Vymyslene. Next!