Vzťah so ženou, ktorá má 3 deti
. Ahojte. Co dokaze dat velmi priemerna zena, dva krat rozvedena, s troma malymi detmi, dlzobami, zijuca z penazi od statu a manzelov ktori na deti platia? Akym prinosom je si zacat s nou vztah, pre chlapa samostatneho, pomerne uspesneho a elegantneho s vlastnym zazemim a vyssim standardom zivota?? Aky chlap by sa k zene podla opisu skor hodil?
Mna si vzal moj muz s piatimi detmi,jednym vazne postihnutym.Bol slobodny,zaraba 2500,mohol si vybrat.A on si vybral mna,mame spolu dve deti.Sme stastni,spokojni,nic nam nechyba.Ziadna slobodna,bezdetna ho neoslovila,preco to neviem.Povedal,ze miluje mna a bodka.Miluje aj moje deti ako svoje.Vsetci sa cudovali,ale sami vidia,ze je stastny a mne viac netreba.
Takých žien je veľa, aj tu na stránke, takže čakám, že ju budú ženy obhajovať. Čo chce? Potrebuje sponzora, ktorý zabezpečí jedlo, bývanie a vychová cudzie deti. Takže, ak si úplný debil, začni si s ňou akože vzťah. Chlap na nejakej úrovni by s ňou po zistení spomenutých faktov nepokračoval ani v komunikácii.
@anonym_8ad6dc máš pravdu, budú ju obhajovať socky a radodajky, ktoré nemajú problém sa zavesiť na hocikoho,vrana k vrane sadá.
Toto príde normálne len rovnakým individuam
Mne nedokaze dat nic a tebe? Ak ani tebe nie, tak sa presun dalej
@anonym_autor ja taky pár poznám, s jedným rozdielom, že ta žena bola rozvedená iba raz. Mala tri deti, keď sa do nej zaľúbil mladý muž, dokonca o nejaké tri, štyri roky mladší, ako ona. Po čase sa zobrali, jeho rodicia vymenili svoj 4 izbový byt za jeho dvojizbový a spolu majú štvrté dieta. Dnes su už všetky deti dospelé, oni sú spolu okolo 15 rokov. Co mu ona dokáže dat, vedia najlepšie oni dvaja, teba do toho nic
@anonym_autor ja taky pár poznám, s jedným rozdielom, že ta žena bola rozvedená iba raz. Mala tri deti, keď sa do nej zaľúbil mladý muž, dokonca o nejaké tri, štyri roky mladší, ako ona. Po čase sa zobrali, jeho rodicia vymenili svoj 4 izbový byt za jeho dvojizbový a spolu majú štvrté dieta. Dnes su už všetky deti dospelé, oni sú spolu okolo 15 rokov. Co mu ona dokáže dat, vedia najlepšie oni dvaja, teba do toho nic
@anonym_7cc25f mozno je meritko to, ze je rozvedena iba raz a deti maju 1 otca.
Aky by sa k nej hodil? Taky, s ktorym si budu rozumiet. Asi je niecim ina ako ine zeny ked si vie najst partnera aj s 3detmi. Len aby potom neskoncila sama so 4 detmi. Ako chlap by som sa drzal dalej. Hlavne ak ma kazde dieta s inym muzom. Keby mala len jedneho otca deti, tak by sa dalo este pouvazovat, ze nevysiel dlhodoby vztah. Ale ked ma s kde kym dieta, tak nie nebude ok.
Otazka je preco by sa mlady, elegantny, uspesny chlap daval dokopy s takou zenou? Ja by som to v opacnom garde nechcela. Blikali by mi kontrolky.
3 deti, 2 otcovia, priemerna zena na socialnych davkach. Takze ani pracovita a sikovna nie je. Tento model, co si opisala je cisto fiktivny. Ta by toho muza tahala dolu. naco by mu bola?
Samozrejme ze konickarkam pride takyto model uplne super. Len nie v opacnom garde. Ze by ten priemer mal byt muz na socialnych davkach. 😅
@katkazatka otázka skôr je, prečo úspešný a elegantný chlap s vyšším štandardom vypisuje na MK a ešte takéto stupídne otázky😂 😎
Mamicke sa nepaci nadejna nevesta?
Fuha toto je nieco strasne aj citat. Neuveritelne ako sa ludia dokazu vyjadrovat na adresu inych ludi. Pohrdanie, odsudzovanie v priamom prenose. Len aby sa raz nestalo take nieco Vasej dcere/ synovi.
a ty si v akom postavení? si ten muž, tá žena, alebo nebodaj matka muža? prečo to nevysvetlis?
okrem toho, odmalička som naučená, aby som nikoho nesudila - aby som sa vždy pozerala na veci z viacerých uhlov. žena mohla mať nešťastie v láske ak má viac detí s viacerými mužmi. možno jej prvý muž zomrel a druhý ju bil. možno mala jedno dieťa zo znásilnenia, možno má dvojičky s niekým kto ju podviedol. z milión dôvodov sa mohlo stať prečo má viac detí s viacerými mužmi. vôbec nič to však nevypovedá o nej samotnej - nikto ju nepozná. čiže pýtať sa - aký prinos by bol tento vzťah pre nejakého muža je totálne irelevantne a je veľmi krátkozraké takú ženu odsúdiť ako nejakú socku.
@katkazatka otázka skôr je, prečo úspešný a elegantný chlap s vyšším štandardom vypisuje na MK a ešte takéto stupídne otázky😂 😎
@tiezjedna ja netusim, ci to pise muz, alebo ta zena. Alebo admin.🙂
@katkazatka pravda...
@anonym_autor čo dokáže dať? Kvalitnú, až luxusnú fajku a nadpriemerný sex. Nič iné. Poznám také xurvičky. Hlúpe je to, škaredé je to, ale chlapi sa idú za takou pozabijať. Pre okolie nepochopiteľné, pre deti tragédia, ale gdo umí ten umí
@katkazatka Prispevok je napisane uplne presne tak ako mal byt, to nieje nutne riesit, Skus vazne si to priradit k niekomu z tvojeho okolia a skus povedat svoj nazor, Mne to pomoze ak bude nestranny. Dokonca aj to ako tam chalani pisu, ze ci by ste sa na to rovnako pozerali v opacnom garde. Ak by sa jednalo o nezaujimaveho chlapa s troma detmi bez prace.
@katkazatka Prispevok je napisane uplne presne tak ako mal byt, to nieje nutne riesit, Skus vazne si to priradit k niekomu z tvojeho okolia a skus povedat svoj nazor, Mne to pomoze ak bude nestranny. Dokonca aj to ako tam chalani pisu, ze ci by ste sa na to rovnako pozerali v opacnom garde. Ak by sa jednalo o nezaujimaveho chlapa s troma detmi bez prace.
@anonym_autor Ak nenapíšeš ty vzťah k tejto žene, tak sa ti mozeme vykašlat na naše nestranne názory. Škoda klávesnicu drat. Piš k veci.
Otazka je, komu presne zavidis, ze sa ti to chce riesit?
Ja ti poviem len, ze aj s 2 a pol detmi mam stale viacerych "elegantnych" napadnikov, takze verim, ze mozno aj s tromi ostanu 😂
@anonym_autor ved to som ja povedala, ze by som sa pozerala na to rovnako. Aj ak by islo o zenu, aj keby islo o chlapa. Nechcela by som. V okoli nikoho takeho nemam. A to som velmi objektivny clovek.
Je velmi individualne, co je pre niekoho "velmi priemerna/priemerny". Pre niekoho podpriemerna/y, pre niekoto presne to co hlada, niecim pritazliva, ma nejake specificke vlastnosti, pocit "s tebou sa citim velmi dobre", moze to byt hocico...pre niekoho skareda, pre niekoho ideal. Len toľko k tomu.
Dokáže ti dať ďalšie dieťa a potom vytlčie výživné a môže žiť ďalšej doma
@anonym_autor Asi je s nou stastnejsi, ako a tebou. Naco ich riesis?
@anonym_autor podľa opisu taká žena hľadá len 2 veci. Buď len sex alebo komu sa hodiť aj s deťmi na krk.
@anonym_autor Zena, ze zije s penazi od statu a ex a narobi si x deti je obycajna prizivnicka
okrem toho, odmalička som naučená, aby som nikoho nesudila - aby som sa vždy pozerala na veci z viacerých uhlov. žena mohla mať nešťastie v láske ak má viac detí s viacerými mužmi. možno jej prvý muž zomrel a druhý ju bil. možno mala jedno dieťa zo znásilnenia, možno má dvojičky s niekým kto ju podviedol. z milión dôvodov sa mohlo stať prečo má viac detí s viacerými mužmi. vôbec nič to však nevypovedá o nej samotnej - nikto ju nepozná. čiže pýtať sa - aký prinos by bol tento vzťah pre nejakého muža je totálne irelevantne a je veľmi krátkozraké takú ženu odsúdiť ako nejakú socku.
@ria_sprout si asi nedočítala. Má dlhy a žije z dávok od štátu.
Štyri deti má Megan Fox (od dvoch otcov) , Angelina Jolie aj Beyoncé majú zas tri vlastné deti ....neviem prečo hodnotu ženy by mal ovplyvňovať počet detí .
Napíšem za seba ,ja mám tri deti ale starám sa o seba , mám 32 rokov a teda záujem mužov je veľký (aj keď manžela mám a v živote by som ho nepodviedla ) ,ale teda nemám exekúcie . Veľa krát žena bezdetná vyzerá horšie ako matka troch detí , všetko je to o životnom štýle a nie počte detí .
Žena na fotke čo som pridala má 6 detí od minimálne dvoch otcov a schová do vačku veľa bezdetných žien v jej veku .
Ja osobne som si 100% istá že to písala žena ktorej muž utiekol za ženou čo má tri deti a nevie to predýchať 😅🫣
@anonym_autor Teraz mi trochu kleslo sebavedomie. Mám tri deti ( všetky na ZŠ), som sama, 45+, mám síce VS vzdelanie a prácu ktorá ma napĺňa a žijeme fajn na dnešné pomery, ale stále som taký ten priemer. Nemyslela som, že nemám čo ponúknuť. Myslela som že je to o spoločnom trávení voľného času, že je vám spolu dobre a chcete spolu robiť rôzne aktivity, viete sa spolu zasmiať, vypočuť sa, poradiť sa, skrátka to vedomie že človek nie je na všetko sám, že partner ponúka svoj čas a záujem. To je to čo hľadám ja a čo viem teda aj ja ponúknuť. Teraz neviem či to nie je málo. Aj ked pre mňa je to dosť.
Štyri deti má Megan Fox (od dvoch otcov) , Angelina Jolie aj Beyoncé majú zas tri vlastné deti ....neviem prečo hodnotu ženy by mal ovplyvňovať počet detí .
Napíšem za seba ,ja mám tri deti ale starám sa o seba , mám 32 rokov a teda záujem mužov je veľký (aj keď manžela mám a v živote by som ho nepodviedla ) ,ale teda nemám exekúcie . Veľa krát žena bezdetná vyzerá horšie ako matka troch detí , všetko je to o životnom štýle a nie počte detí .
Žena na fotke čo som pridala má 6 detí od minimálne dvoch otcov a schová do vačku veľa bezdetných žien v jej veku .
Ja osobne som si 100% istá že to písala žena ktorej muž utiekol za ženou čo má tri deti a nevie to predýchať 😅🫣
@anonym_fd0ce7 Pani na fotkach je po estetiickych upravach. Operia prs, vyplne -pery, licka, brada-beutifikacia. Je niecim vynimocna? Skor smutne, ze plodi deti s xy muzmi.
@anonym_fd0ce7 Pani na fotkach je po estetiickych upravach. Operia prs, vyplne -pery, licka, brada-beutifikacia. Je niecim vynimocna? Skor smutne, ze plodi deti s xy muzmi.
@anonym_7b6402 ja to viem , že nieje úplne prirodzená, ale to dnes ani herečky , influencerky (čo je vlastne aj ona ) , a veľa bohatých úspešných žien . Ale tu sa bavíme o počte detí , a hovorím že žena na fotke má 6 detí a je krajšia (áno pretože sa o seba stará , aj zákrokmi) ako veľa o polovicu mladších bezdetných žien -ktoré sa prejedajú , necvičia atď sú proste zanedbané čiže o počte detí to ozaj nieje . A ona má deti s manželom a so svojím ex ak dobre viem čiže 6 detí od dvoch otcov to nieje že plodí deti s xy mužmi...🤷
Vieš čo hľadá taká žena? pochopenie, porozumenie, objatie, lásku. Také normálne ľudské teplo. Určite nehľadá namysleného bohatého elegána, ktorý na ňu hľadí z vysoka ako na poslednú chuderu. To, že je 2x rozvedená ešte o nej nevypovedá nič. Nič o nej nevieš a už ju zhadzuješ, že má dlžoby. Ako by si zvládol ty starostlivosť o tri malé deti? bez pestúnky samozrejme. Myslíš, že by si mal čas na svoj džob? na svoj nadštandard? stačila by jedna viróza a už by si sedel doma na zadku s OČR a žil z peňazí štátu. Čo ak mala šťastie na dvoch narcistických blbcov, ktorí jej ubližovali? ktorí ju podvádzali? ktorí chlastali? Pohľady na tvojich pár slov z úvodného príspevku môžu byť rôzne. Prečo ju hneď odsúdiť? keď si úspešný manažér, hľadaj si úspešnú manažérku, s ktorou budete tvoriť dokonalý úspešný pár. A ona nech si hľadá partnera podľa svojich predstáv, nie podľa našich.

Ach keby to bolo opacne co napisete???
@alkoholik tu sú švacnuté ženy, iný meter na pohlavia je tu extrémny