Vzťah - víkendová známosť
Sme 1,5r spolu (moja dcera bude mat 7r)
Príde cez tyzden raz a potom v sobotu spi u nas . (Byva 20km od nas )
Program vymýšľam ja , co budeme variť vymýšľam ja (pomaha ) ,nakup platim ja.
V kine si neda nic, lebo sme ved jedli predtym, potom vyjeda moje.
Zaplatí si vstup na kupko (ja s dcerou mame ročenku ),obed platím ja.
Psovi mi zaplatí granule ked idem obcas kupit .Malej nekupil nikdy nic (nemusi viem ,nie je jej otec) vztah maju fajn.ked spíme u nho zas ja vymýšľam co budeme jest .
Uz mi z toho vymýšľania co variť hrabe 😂😂😂
Zabavny park :vstup ja platila ,jedlo on.ale kavu a zmrzku zas ja(mna to do kopy vyslo ovela viac)
3mes zajednana dovolenka .on nejde lebo sa musi o otca starať .ma 95r bol v nemocke,nasťahuje si ho teraz cez vikend k sebe .syn priateľa (24r) by sa mohol tiez postarat su to 3 dni ,ale “to nechce od neho “.
Ma súrodencov , opýta sa ich.🤷🏼♀️
Dnes ma pripravil na to ze asi nikam nejde .
Odpisuje po x hodinách .
Ked spi u nas v sobotu o 15 tej musi odist v nedelu ,lebo mačke musi dat zrat.
Ta macka ho v noci budí,lebo je hladná ,samozrejme jej da zrat sak chuda by umrela .takze u nho spíme oddelene .stale ma macka budila.
Nemam proti mačkám nic ,ale toto je extrem.
Mam 40+ on tiez uz 47.
Bola som po rozchode 2roky sama , netreba mi chlapa na peniaze ,zarábam fajne ,mne a dietatu nic nechýba ,to len aby ste si nemysleli koli téme o peniazoch , ale ja mam pocit ze toto neni vsetko nejako normalne . …
S.x je mega super ,ale to neni vsetko .Ja mam pocit ze sme len víkendový par . 🙄
Mam správny pocit ???sama uz neviem ……
Nechapem, ze niekto chce byt s chlapom kvoli detom, ktory nie je ani ich otec, ale je to cudzi clovek.
Nechapem, ze niekto chce byt s chlapom kvoli detom, ktory nie je ani ich otec, ale je to cudzi clovek.
@anonym_5b9d20 nikde som nepísala ze s nim chcem byt
@anonym_autor fakt vážne. Poznala som jedneho toho kocúr obchádzal oblúkom cely čas po ňom vrieskal chlapík by sa ho nedotkol ani omylom a tu chlap čo spava s mačkou 🤣ten gargamel to bolo super. Ja by som mu povedala Jožo sex je fajn ale raz za týždeň malo a trošku drahy si 🤣🤣variť sa mi uz nechce do kina môžem ísť aj sama nechajme to tak a užime si pravidelne a potom si každý podme po svojom náročny si na údržbu. To by som ho chcela vidieť 😉ako by čumel
@sova7 😂😂😂😂😂👍👍👍 som sa zasmiala 😂dráhy na údržbu 😂🤪

Rozluc sa s ním čím skôr, načo ti je taký CHLAP