Vzťah vo vyššom veku
Premýšľam, že keďže doteraz žiadny vzťah nevyšiel, a už mám 40, do akého veku sa dá priateľ hľadať? 🤔😀 Nájdem si niekoho aj v 55tke alebo v 65? 🤔
ja som mojho stretla pred 40tkou a nebolo to s nim lahke..kazdy uz mame svoje maniere a mame radi svoj priestor akze bolo narocnejsie sa zosuladit ...kazdopadne sa vsetko da..moja mama si nasla priatela po 50 a su stale spolu
Poznam jedneho 85 rocneho dedka, ktory si ako vdovec nasiel priatelku 😊 Laska kvitne v kazdom veku ❤️
Aj v 70 vies najst 😅
Moja kolegyna v 58r.na grilovacke, dnes ma 60 uz spolu byvaju a staraju sa o jej macku😊
Moja babka v Domove dochodcov 🤩
Pokym neumries 😅 tak kludne aj v 95ke 🙂
Moj otec vdovec 60 rocny, jeho priateľka mala 52, ujo vdovec 75 rocny 🤣🤣 ale to uz prekvapilo aj mna 😉. Cize ano v pohode sa da aj po 40-tke. Ale ako sa tu uz pisalo, tam je treba viac trpezlivosti, kedze vsetci maju svoje zvyky ale ked sa obaja snazia, tak to ide.
dnes som sa prvykrat dozvedela ze 40 je vyssi vek 🤦♂️ No co uz, idem sa zakopat.
Je to individuálne na po 9r rokoch bez vzťahu a nehladania sa pritrafilo v 47...
hocikedy. Komu je čo súdené, to sa stane. Ak máš niekoho stretnúť, tak ho stretneš a vtedy, kedy máš. A to nevie nik. Poznám ženy, ktoré si našli po 50tke partnera. Niektoré sa aj vydali. Mám takú susedu. Takže nemožné nie je nič.
@barborachors juj len to nie.
Vzťah nie je o veku,veľa stastia
@kvetinka75 nič nie je nikomu súdené.
@akbara77 každý má nejaký osud, nejakú budúcnosť.

Svokor v 77 😃. Kamoska v 47. Najdes si neboj, hlavne treba dobre vybrat aby sa z toho nevyklul daky tyran