Vzťahy s budúcimi nevestami
Zámerne nepíšem priateľkami vašich synov, lebo ja moju beriem ako súčasť rodiny.
Aj keď len žijú spolu.
Vždy sa to berie vo vážnych vzťahoch čo spolu žijú, že sa raz vezmú.
Týkajú či vykajú Vám nevesty?
Máte kamarátsky vzťah či skôr neutrálny.
Rada si prečítam ako to máte vy 🙂
Mojej kamoske vynadala nevesta, s ktorou si tyka. Uz tykanie olutovala. Viem, ze je to o cloveku, ale jednoduchsie sa povie ty hlupana, ako vy hlupana 😄
@anonym_16740b suseda mojich rodicov bežne hnusne nadáva svojej svokre a to jej vyká..
Toto je o ľuďoch nie tykaní/ vykaní
@mimikarol Ja neviem mne to príde prirodzené, mám ju veľmi rada ako vlastnú dcéru ju beriem. Všetci ju majú radi. Zlate a veľmi pracovité ,svedomiite rodinne založené dievča.
@anonym_autor svojim svokrovcom tykám.. môj muž tyká mojim rodicom.
keď raz budem svokrou ja, chcem, aby ma oslovovali krstným menom a tykanie mi príde samozrejme.
Moja nevesta ma oslovuje krstným menom a tyka mi. Manželovi vykala a hovorila mu ujo.
Za mna- ja od zata budem vyzadovat vykanie, od nevesty tykanie. Mam na to osobne dovody🫣 a teda u nas jedny od rusnakov onikaju- to je vyssi level, na taketo slovne tvary nie som absolutne zvyknuta...😃🤭
Za mna- ja od zata budem vyzadovat vykanie, od nevesty tykanie. Mam na to osobne dovody🫣 a teda u nas jedny od rusnakov onikaju- to je vyssi level, na taketo slovne tvary nie som absolutne zvyknuta...😃🤭
@vevesh Haha keď už sme pritom, moja mama rodičom vykala a pre nás deti to bolo čudné, keďže sme jej tykali.
Moja nevesta ma oslovuje krstným menom a tyka mi. Manželovi vykala a hovorila mu ujo.
@bielasovicka No veď to ..aj moja budúca nevesta mne tyká a mužovi vyká. Ale ten s ňou málo komunikuje.
Ja svokrovcom vykam, oni mne tykaju. Takisto aj snúbenec, mojim rodičom vyka oni mu tykaju. Neprekáža mi to. Vzťahy mame nadštandardné. Svadba je budúci mesiac
On mojej mame týka, ja jeho vykam. Návštevu 2x do roka zvládnem.
Navrhli vela krat tykanie ale mne to je neprirodzene nejako. Tak ja Vykam stale 🙂
Ja jeho rodičom vykám, on mojim tyká.
Nakoľko on je s mojimi rodičmi " na rovnakej vlne" , a ja s jeho rodičmi nemám ako keby nič spoločné/podobné.