icon

Vzťahy z vypočítavosti

15. mar 2025

Ako ľudia môžu spávať s partnermi z vypočítavosti, či už jednorazovo alebo dlhodobo? Myslím, napr mladé baby zlatokopky, ktoré správajú s chlapmi vo veku ich otcov. Alebo kvôli kariérnemu postupu. Pripadne takých využívačov( napr slobodne matky využívajúce a manipulujúce naivných mužov/ vypocitavi chlapi prizivujuci sa na ženách). Alebo jedoducho dlhodobé nefunkčné vzťahy. Alebo týrané ženy. Proste ak tam nie je láska,pritazlivost, chémia. Ako sa môžu prekonať dlhšiu dobu? Sú na drogach alebo čo? Ako môže žena zvlhnut? Veď to fyzicky a technicky nemôže fungovať.

Strana
z2
minenkaa
15. mar 2025

Tolko zbytocnych otazok v jednom prispevku

heminepa
Autor odpoveď zmazal
candii
15. mar 2025

Koho toto už môže trápiť. Nech si každý spáva s kým chce

dzulli1980
15. mar 2025

V prvom prípade (zlatokopky atď.) je to o prioritách, v tom druhom zrejme ženy nemajú iné východisko (financie, nemá im kto pomôcť atď.) ... zlatokopka zvlhne už pri predstave luxusného života, tá druhá zrejme ani nezvlhne, jednoducho to pretrpí.

bessie12
15. mar 2025

Týrané ženy. Ty si myslíš, že to je take jednoduché odist od debila ??? A hlavne vtedy, keď majú ešte dieťa/ deti ??? Nie je to vôbec jednoduché. Je to veľmi komplikované. Nezažila si to, tak to nepochopis. Radšej sa k tomu vôbec nevyjadruj prosím ta.
A ďalšie. Ženy, ktoré spia so staršími mužmi. To si mýliš, že všetky sú automaticky zlatokopky ??? Lebo z tvojho príspevku mi to tak príde... a zvysok bez komentára. Očividne sa veľmi musíš nudiť, ked si vytvorila túto tému.

bystrozraky
15. mar 2025

Je to smutný obraz dnesnej doby. Bude to tým, že sa medzi nami pohybuje kopa ľudí, ktorí nie sú schopní citu (psychopati a spol.). Takže len predstierajú, že vedia o citoch... ale vôbec ich nie sú schopní cítiť. Využívajú to vo svoj prospech a pokojne ničia iným život. Vsak onni sa z toho nebudu citit zle. Ako píšem - smutné.

kavasmliekom
15. mar 2025

Na základe čoho máš také otázky? Si vypočítava a spávaš s niekym len tak?

viestta
15. mar 2025

A ty ako? Ty len z lasky?
A technicky to fungovat moze. U zien absolutne bez problemov. Staci spristupnit medzinozie, zvysok je uz na chlapovi

beata_k
15. mar 2025

Si trochu naivna. Prides mi jak Johanka z Arku.

autor
15. mar 2025

@bessie12 ja som traumatizované dieťa, ktoré ma následky vzťahu dvoch toxických ľudí, pre ktorých bol sexuálny život na prvom mieste

autor
15. mar 2025

@viestta nedokážem mať sex s mužom, ktorý ma brutálne nepriťahuje fyzicky a psychicky

0silvia0
15. mar 2025

Ved aj kedysi boli dohodnute sobase, cize musel byt sex bez chemie. Nic nove na svete

bessie12
15. mar 2025

A ja som obet tyrana. Moja mamka by o tom tiež mohla veľa rozprávať. Je načase im odpustiť a ísť ďalej. Môjmu exovi som už dávno odpustila a mojmu kvazi "otcovi" tiez. A keď máš stále traumu, tak vyhľadaj pomoc odborníka.

autor
15. mar 2025

@bessie12 nedokážem odpustiť. Život ako na hojdačke. Matka pri tyranovi chvíľami v oblakoch ako zaľúbena pubertiacka a keď bolo zle,manipulovala ma a držala pri sebe, aby mala život v tých chvíľach znesiteľnejší.

marca12
15. mar 2025

Neboj,keby si vedela,ze zajtra dostanes vysnivanu kabelku a o tyzden lezis na plazi v Dubaji aj ty by si zvlhla na pockanie 🤭 ale teraz vazne. Proste to tak niektori maju,ze sa vedia na to nastavit. Idu si za svojim cielom a hotovo. Pre mna je to tiez nepochopitelne,nedokazala by som hrat divadlo a klamat samu seba.

kiki68
15. mar 2025

Podla mna sila zvyku, ja myslim, ze ti ludia so na to zvyknu a idu v tom roky. Inak nevedia fungovat v ich situacii,co myslis, ze napr prostitutky to bavi? Nie, Ale znamena to prijem. Rovnako ako pre tyranu zenu to znamena pokoj na par dni.

bessie12
15. mar 2025

Musíš vedieť odpúšťať. Mňa môj ex "takmer" zabil. Vela k tomu nechýbalo. Stacilo keby by mi obil hlavu o zem alebo sadol na krk a kolenom pritlačil. Vlastne som to aj čakala. Ale na tom už nezáleží. Je to minulosť.
Odpustila som mu aj tak. A neprajem mu nic zle, len šťastný život. Ale stretnúť ho už nechcem.

hankab
15. mar 2025

Vies, ja sice nezijem v 30-40-50 rocnom vztahu. No nemyslim si, ze ludia (zeny) po x rokoch svadby maju zarucene vzdy chut na svojho partnera. Pocas tehotenstva, pri malych detoch, pri roznych problemoch ktore sa pocas zivota vyskytnu, pocas menopauzy, v 60tke.. a myslis, ze su kvoli tomu vo vztahu 5 rokov bez sexu, kym im trochu vyrastu deti, vyriesia sa problemy, zlepsi sa zdravie…? No nie, proste niekedy to pre dobro svojho partnera urobis aj ked si sucha ako pust a sex je to posledne, na co myslis. Ja som napriklad vyse 2 roky brala AD. Chut na sex nulova. V tom case som si nasla skveleho a pritazliveho partnera, s ktorym som si chcela zalozit rodinu. Napriek tomu bol sex ta posledna vec, co mi vtedy behala po rozume. No ak by som sa riadila tym, ze nemam chut na sex, tak proste nebude.. tak by som po 3 mesiacoch ziadneho partnera nemala.

A podobne sa vedia prekonat ostatne kategorie, ktore si vymenovala. Len kazda ma na to svoj dovod. Zlatokopka mysli na prachy a predstavuje si v posteli fesneho svalovca. Tyrana zena to pretrpi od zaciatku az po koniec. Atd atd.

luccija
15. mar 2025

@bystrozraky dnešnej doby?veď to tak bolo vždy ženy chceli bohatých, úspešných, aby bola rodina, oni zabezpecene a muži pekne, pritulne🙂
Zvlhnut nemusí použije gél...alebo má bujnú fantáziu...ty máš traumu a tu pochopíš a vyriešis len u terapeuta.

autor
15. mar 2025

@bessie12 chodím po rôznych terapiach, zatiaľ bezvýsledne. Ťahá mi pomaly na 40, nikdy som nemala vzťah.Chcela by som muža a deti, ale mám tak strašne vybudované múry. Neviem sa zmieriť s tým, čo som musela prežiť

minenkaa
15. mar 2025

Zas dalsi clovek co ma rad zbytocnu bolesti,ty myslis len na sex

aandrea9
15. mar 2025

Ak o tom pises, zrejme nejakú poznáš. Veď sa spytaj zoci voci a nie takto anonymne 🤷‍♀️

stanislavicenka
15. mar 2025

@autorka tebe sa co stalo?🙂 opat niekto, kto zbytocne premysla

maciatkolulu
15. mar 2025

@bystrozraky určite nie iba dnešnej....a určite za to môže Fico a zelensky a teump a Matovič a očkovanie🤣

januska12323
15. mar 2025

Za to, že ty máš traumy ostatní nemôžu ani ti nepomôže projektovať svoje myslenie na ich život. Na sex netreba byť nutne zaľúbený, je to vtedy len krajšie.

euka210
15. mar 2025

Chod ku psychologicke, ktora ma urobeny kurz na EMDR...to je metoda na spracovanie traum. Nie kazdy psycholog vie spravne narabat s traumami. A blbe reci ako odpustit, nepocuvaj...to hovoria ti, co nic vazne nezazili...odpustenie funguje len na bezne veci, nie na traumy z detstva, ktore treba spracovat, lebo viditelne Ti narusaju zivot.

vanilkovazmrzka
15. mar 2025

Venuj tolko hlbaveho premyslania svojmu zivotu alebo svojmu vlhnutiu a urcite tvoj zivot naberie na kvalite skor, nez ze sa budes snazit pochopit, ze inym ludom vyhovuju ine veci ako tebe

bielasovicka
16. mar 2025

Ženy to fakt? Bolo treba s takou aroganciou a výsmechom odpovedať autorke? Véd vôbec neviete čo mohla prežiť. Hanbím sa aj za vás.... Ako môže byť človek taky bezcitny......

oli18
16. mar 2025

To rodicia sexovali pred tebou,? Bola si zanedbana, trpela si nedostatkom? Nechapem, z coho mas traumu.

vikisisi
16. mar 2025

Ako nehnevaj sa na mňa ale ty máš psychicky problém čo mu úplne chápem, ale prečo tu riešiš iné ženy, s kým spávajú. Podľa mňa to musíš riešiť so psychológom, lebo ty aj keby si bola vlhká až až, tak svalstvo by povedalo nie a chlap bez násilia by sa do teba nedostal

Strana
z2