icon

Vzťahy z vypočítavosti

15. mar 2025

Ako ľudia môžu spávať s partnermi z vypočítavosti, či už jednorazovo alebo dlhodobo? Myslím, napr mladé baby zlatokopky, ktoré správajú s chlapmi vo veku ich otcov. Alebo kvôli kariérnemu postupu. Pripadne takých využívačov( napr slobodne matky využívajúce a manipulujúce naivných mužov/ vypocitavi chlapi prizivujuci sa na ženách). Alebo jedoducho dlhodobé nefunkčné vzťahy. Alebo týrané ženy. Proste ak tam nie je láska,pritazlivost, chémia. Ako sa môžu prekonať dlhšiu dobu? Sú na drogach alebo čo? Ako môže žena zvlhnut? Veď to fyzicky a technicky nemôže fungovať.

Strana
z2
zuzanka.zuzu
16. mar 2025

@bielasovicka ony ďalej ani nečítali ako prvý príspevok, hlavne dať rýchlo znevažujúci komentár 🤷 takže nevedia čo autorka ďalej vysvetlila 🙈

minenkaa
16. mar 2025

@bielasovicka ako ved pise len o sexe ,ako keby vztahy boli len o Tom,nie aby si vyriesila svoj stavy v hlavne Ale len Sex Sex a Sex,ved kazdy clovek to ma inak a na vsetko inak reguje ,ona citi nenavist a zlobu k vsetkemu,v 40rokoch mat toto v hlavne a Neriesila to je uplne strateny zivoz a ako co tu niekto je ma ako pomoct,poradit .Ja osobne necitim lutost k ludom ktori len nenavidia a neriesia to

luccija
16. mar 2025

Píšeš, že si nikdy nemala vzťah a zároveň, že vieš mať vzťah len s niekým s brutálnou chémiou a čo ťa fyzicky, psychicky bude priťahovat.
Nemôžeš zostať celoživotnou obeťou kvôli matke.
Ani ten najlepší psychológil ti nepomôže, keď sa sama nepohnes vpred
rodičom sa nemá odpúšťať, ale pochopiť prečo tak konali a to píšeš...tak asi bola labilna veľa ľudí, keď nevie dostať lásku tak aspoň si to vynahradzaju v sexe majú tú chvíľku pocit, že sú lubeni, v podstate sa bála byť sama buď frajer, alebo ty ...deti nemajú riešiť problémy rodičov.Skus toho emdr terapeuta.
Čoho sa bojíš, že keď sa otvoris tak ťa chlap opustí?

minenkaa
16. mar 2025

A autorka ak zena je znasilnovana asi ten sex nie je dobrovolny,posledna jej starost je zvlhnutie a zvysok existuju lubrikanty

viestta
16. mar 2025

Mozno by si mala spracovat svoju traumu a nie moralizovat o zivote inych ludi. Do zivota cudzich ludi ta nie je nic. Ale dat si do poriadku ten svoj, to je tvoja "kapusta". Tym, ze zhadzujes inych svoj zivot nezlepsis

bielasovicka
16. mar 2025

@minenkaa a to kde ona píše len a len o sexe? Véd treba prečítať všetko čo písala, a nie len ten sex co spomína.

minenkaa
16. mar 2025

@bielasovicka citala som aj zvysok a aj tam to riesi,sice aj ine Ale jej zivot sa toci len okoli sexu a chlapove

janickacrazy
16. mar 2025

Skús regresne terapie alebo rodinné konštelácie, to vie pomôcť. Držím palce.

mantilka
17. mar 2025

Zatvorí oči a predstavuje si iného a hlavne prachy po sexe.
Hrozne, ale realita.

Strana
z2