icon

Z aféry láska a trvalý vzťah

13. feb 2025

Mate vo svojom okoli, resp stalo sa to vam? V manzelstve clovek stretne niekoho ineho, rozvedie sa pre neho a ziju spolu s tym novym partnerom? Ze bol clovek ochotny vzdat sa stareho zivota? Ci uz s detmi alebo bez deti. A teda, ze to bola velka laska a ten krok opustit prveho manzela bol spravny?

Nie, nie som v tej situacii, nik ma neocaril v manzelstve..

Strana
z2
kavasmliekom
13. feb 2025

Áno, ja

jasmin_88
13. feb 2025

aj u nas to tak bolo 🙃

kikappp
13. feb 2025

Ano ,je to možné. Začať uplne od začiatku,všetko odznova vybudovať.

mandzula
13. feb 2025

Ja som to tak mala, s "aferkou" som uz 12 rokov.

janickacrazy
13. feb 2025

Áno, stáva sa. Môjho muža bývalý šéf mal aférku a už sú spolu dlhé roky aj dieťa majú. Ale za mňa je to skôr výnimka ako pravidlo.

michaela789
14. feb 2025

Môj bývalý šéf sa počas manželstva (majú aj deti) dosť s kamarátil s podriadenou, mojou kolegyňou, ktorá bola tiež vtedy vydatá... Ale naozaj len skamarátil, nič viac vraj nebolo, len rozhovory a sem tam nejaký mail alebo messenger, firemné večierky, maratóny, charitatívne akcie blablabla.
Pamätám si, že už vtedy som si vravela že čosi medzi nimi musí preskakovať, lebo sa nevedeli prestať rozprávať. Po niekoľkých rokoch sa obaja rozviedli, kúpili dom a založili si spolu nový život. Či ale mali nejaké nezávislé problémy v manželstvách alebo sa rozviedli kvôli sebe navzájom, to už neviem.

jana_eyre_2
14. feb 2025

Poznám taký pár, rozišli sa s pôvodnými partnermi a dodnes sú spolu šťastní.. neboli tam ale deti, až spoločné majú..

ina2405
14. feb 2025

Poznám také. Ale tie manželstvá boli nafigu a teraz sú všetci spokojnejší.

autor
14. feb 2025

@mandzula
@kavasmliekom
@jasmin_88

Dakujem vam, mozem sa spytat: neboli ste v situacii, ze vas povodny manzel/rodina brali za (pozor velmi silny vyraz) ku,vy/pobehlice, lebo ste nieco zacali s inym pocas manzelstva a take sa predsa nepatri? Alebo to kazdy bral ok v zmysle: asi si nerozumeli a podobne

vilma7
14. feb 2025

Tak podla mňa to je tvoj prípad, keďže sa "bojíš " ze budeš pobehlica...každý ta bude nazývať ako chce, aj keď pravda bude niekde inde.
Poznám taky jeden vzťah, ako žijú teraz, netuším. Boli to moji šéfovxi, už sú bývali, každý odišla z dlhého vzťahu, on mla 3 deti, ona 4.
Hlavne ona odišla od deti, takže za milú maminku ju asi nemali, najmladšie malo 9 rokov.

krasneleto
14. feb 2025

su vzdy dve moznosti, ze afera bola situacna a opustis rodinu a vsetko kvoli tomu, ze nakoniec z toho nic nebude, alebo ano, poznam aj ludi, ktori opustili svoje rodiny obaja a zili stastne spolu v novom vztahu aj za cenu stratenia vsetkeho...

mandzula
14. feb 2025

Autorka, netusim a najma mi to bolo jedno.

barka1
14. feb 2025

No a patrí sa to, začínat si s niekým inym pocas manželstva? Nepatri...

jakoma
14. feb 2025

Svokrovci tiez takto, on uz mal rodinu. Stale su spolu, ale teraz na stare kolena mu je viac luto, ze uplne prisiel o svoje prve deti.

kavasmliekom
14. feb 2025

Manžel s tým bol ok, dcéra tiež. On nejak aj cítil, že je koniec, z jeho strany to tak bolo viac ako 4 roky, a stsle menej a menej záujmu o mňa, aj keď som sa snažila, veď 4 roky stačilo. A potom som si povedala, že aj ja si zaslúžim byť šťastná a lubena, nie len slúžka v domácnosti a príležitostná rohožka. Terajší manžel tiež odišiel zo vzťahu do vzťahu 🙈😄 takže sme sa našli. Ja som bola najväčšia k...v meste (to jeho ex ma tak volala) a čuduj sa svete, môj ex sa ma zastal pred ňou, že nech mi nenadava, lebo keby sa o svojho muža starala, tak by som jej ho neukradla, ako to ona vykrikovala. Už sme spolu viac ako 13r a stále po mne vrieska na ulici 🙈 a aj môj bývalý svokor, to okolo neho radšej ani neísť, lebo aj pred deťmi. 🤭 Ale tak okolie vie, poznajú ma, aj môjho súčasného manžela, aj našich ex, tak vedia prečo to tak skončilo. A kto nás vidí, tak hovorí, že k sebe pasujeme a aj cítia z nás lásku. Nie sko to bolo predtým 😊

mandzula
14. feb 2025

@barka1 a kto sa na toto pytal?

vikimed
14. feb 2025

@kavasmliekom v tvojom prípade to bol pochopiteľný scenár, výhodný pre všetky strany. Ak to ale niekto urobí pre motýle v bruchu a zničí fungujúcu rodinu, bude ich pravdepodobne o dva roky hľadať zase.

kavasmliekom
14. feb 2025

@vikimed áno, súhlasím. Ale tiež som nehladala budúceho manžela, nenapadlo by mi, že to tak skončí 🤭 chcela som len tie motýle v bruchu 😄

la_dolce_vita
14. feb 2025

Moja velmi dobra kamoska bola cez 20 rokov vydata s 1.laskou a postupne to uz nebolo ono. Nasla si bokovku a ked to prasklo, rozviedla a su spolu uz dlhsie, dokonca aj svadba bola. Jemu sa zacalo darit v podnikani, vela cestuju, kupuju spolocny dom, on je aj dobry chlap. Urcite sa ma teraz lepsie. Myslim, ze reci ludi si netreba vobec pripustat.

soldi
14. feb 2025

poznam dve take zeny, co sa trapili v manzelstve a aferka im pomohla to rozseknut.
jednej z nich ten aferko vydrzala dalsich par rokov, ale potom sa s nim rozisla.
druha z nich je s aferkom 1,5 roka, zatial este zamilovani, ale tak ktovie ako to dopadne.

suhlasim s nazorom, ze toto sa moze stat iba v nestastnom vztahu a sucasne to nemusi znamenat, ze partner z aferky je zivotna laska.

vikimed
14. feb 2025

@kavasmliekom a ešte nezačali chýbať? Či vôbec neodleteli?

kavasmliekom
14. feb 2025

@vikimed tak po 12r už majú podstrihnute krídla, ale som spokojná, stále zaľúbená, stále sa objímame, stále sa milujeme, rozprávame, prekvapujeme, chválime, podporujeme. Co tam chýbalo.

svetlonos
14. feb 2025

Vzdy nájdeš takych, pre ktorých budeš kurva aj keby ti manzelstvo nefungovalo! Lebo to sa predsa "nepatri"!
Ja poznám taky pár. Jemu manželstvo nefungovalo uz dlho, malibaj deti. Ona mala fajn vztah, bola spokojná. Bum - spoznalibsa v praciva zamil9vali do seba. Ona sa vrátila k pôvodnému, vycitky. Nejaký čas sa nevideli s tým novým muzom, ukončila to.
Casom obaja zistili, napriek nevidaniu sa, že chcú byť spolu. On sa ešte pred tým rozviedol, ozval sa ze ju miluje a chce s nou zit, ak chce aj ona ešte.
Tiez sa rozisla s priatelom po rokoch. Ju to trápili, lebo ozaj tam nemali problémy.
No s novým muzom sa vzali, žijú pekne aj maju deti. S bývalým partnerom ostali priatelia. On už má tiež zenubaj deti, stretnu sa všetci spolu obcas na káve a su v pohode. Muz s exmanzelkou komunikujú koli detom, nechal jej dom, kúpil pre novú rodinu druhy.
Takže to by som nazvala osudový stretnutím. Len to nezačalo ako sex aféra ale zamilovali sa do seba.

maya_hi
14. feb 2025

@vilma7 taký chlap na svete nie je pre ktorého by som opustila deti 🫤

bruno1
15. feb 2025

A KARMI sa neobávate?Hlavne tam, kde v manželstve neboli žiadne väčšie problémi,len tie motýliky prileteli.

ina2405
15. feb 2025

@bruno1 kto sa rozvádza kvôli motýľom, zostane rýchlo nespokojný s kýmkoľvek je

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
Autor odpoveď zmazal
bruno1
15. feb 2025

@ina2405 to mi je jasné ,autorka chce vedieť ,či takého človeka nezničili výčitky a mňa to tiež zaujíma.

matkahelka
15. feb 2025

Ak je v manzelstve problem, tak ho treba riesit. ak je to neriesitelny problem, hor sa rozviest a potom hor sa do dalsieho vztahu. je vrcholne ubohe stavat si svoje stastie na nestasti niekoho ineho. a ano, uplne bezne sa taketo zeny oslovuju ako k*rvy.

Strana
z2