icon

Z aféry láska a trvalý vzťah

13. feb 2025

Mate vo svojom okoli, resp stalo sa to vam? V manzelstve clovek stretne niekoho ineho, rozvedie sa pre neho a ziju spolu s tym novym partnerom? Ze bol clovek ochotny vzdat sa stareho zivota? Ci uz s detmi alebo bez deti. A teda, ze to bola velka laska a ten krok opustit prveho manzela bol spravny?

Nie, nie som v tej situacii, nik ma neocaril v manzelstve..

Strana
z2
sipelovamarcela
16. feb 2025

Autorka, pripadas mi ako keby sa ta to bytostne týkalo. Takto pred týždňom som našla v mobile svojho muža komunikaciu s kolegyňou, nie si to náhodou ty? Ale budem sa venovat tvojej otazke. Nie, nemám v okolí takýto prípad. Motýle budu, budu mozno mesiac, mozno rok. Čo si myslí okolie je jedna vec, ale blizka rodina, exmanžel asi bude vediet, ci boli doma nejaké problémy alebo nie.

casavina
18. feb 2025

Ja nerozumiem už keď si anonym, prečo tá zásterka - mňa sa to netýka?! Ale áno, týka sa to teba lebo je to veľmi priehľadné..

mk1111111111
18. feb 2025

Ja poznam x takych parov. Rozviedli sa a teraz ziju normalne spolu, dlhodobo. Niekedy to jednoducho v prvom vztahu neklape a naco sa silit. Zivot rychlo preleti a nic z neho nie je, ked vztah nefunguje. Samozrejme, treba sa potom nalezite postarat o zavazky z minuleho vztahu.

monikak1313
18. feb 2025

Netuším len za mňa čo mi hovorí svedomie. Ak chcem odísť otvorene to poviem. A odídem aby som bola fér. Áno stáva sa to. To je láska a ak je tak tí ktorých sa to týka spolu aj zostanú. Nie je na tom nič na hanbu ak sa človek vzájomne zamiluje. Skôr ak sa chce iba hrať má normálny vzťah a nechce ho zachrániť. Len čo je pre teba nenormálne alebo nešťastne nemusí byť pre mňa teda rešpekt a nesklamať nebáť sa. To nikam nevedie.
A to či si niekto myslí to alebo ono ti môže byť úprimne jedno. Ty budeš žiť s mužom d ktorým sa ľúbite.

torysheer
26. feb 2025

My sme s bývalým ukončili vzťah ale dohodli sme sa že kvôli deťom zostávame spolu žiť. On si našiel novú ako prvý (podvádzal ju so mnou), ja som si našla nového, zle to ex znášal lebo som povedala že keď milujem nepodvadzam, tak som sa odsťahovala a rozviedla a som s ním už vyše 10rokov.

Strana
z2