icon

Z núdze cnosť verzus skutočná láska

dora281
23. nov 2025

Poviem Vám jeden modelový prípad. Dvaja mladí ľudia spolu dlhú randili. Dosť dlho. A ten mladík si vypočul od partnerky po ich jednom sexe na vlastné uši, že keby bola vedela, že je to taká " dobrota", už dávno by sexuálne žila aj s inými mužmi.
Ale : " Keďže bola dole trošku menej chlpatá, tak sa hanbila vyzliesť donaha pred možnými milencami. Takže nedostatočné ochĺpenie príslušných partií z nej urobilo poctivku?.. či mníšku?... či netýkavku?....či chladnú?
Po rokoch mladá manželka zistila. že ju manžel podviedol. Už ako manžel. Ten sa bránil tým, že čo mu to vytýka, ked hlavným dôvodom jej zdržanlivosti bola hanba z nedostatku jej ochĺpenia. No keď ste takí životom skúšaní a viete radiť. Nebola to z manželkinej strany z núdze cnosť?

Strana
z2
kitycat
23. nov 2025

Nemam bobra, virobim si... ci ako sa to hovori? 😆

rozculena
23. nov 2025

@dora281 teba to prečo trápi.....

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
alickapusinka
24. nov 2025
@tatiana288

Chápem, vonku už je šmykľavo. Ich problém vyrieši vaginálny príčesok.

sova7
24. nov 2025

Keď sa nudis chod si kreslit 🤦

anonym_8d28a8
24. nov 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ta fotka je z internetu pod vyhladavanim meliru 🙂 ... len tak mimochodom.

motylik2559
24. nov 2025
@anonym_cb3abb

Uz davno mi citanie s porozumenim nerobilo take problemy. Tak ma byt chlpata ci nie?!

@anonym_cb3abb 😂😂😂😂 aj ja som si presne tu istu otazku polozila😂😂😂

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
rozculena
24. nov 2025
@anonym_8d28a8

@dora281 ta fotka je z internetu pod vyhladavanim meliru 🙂 ... len tak mimochodom.

@dora281 niekoľkokrát som tu písala,že to nie je moja fotka.
Niekde v podmienkach je napísané,že tu človek musí mať svoju reálnu fotku?Nebodaj meno,adresu,rodné číslo a výpis z katastra by si nechcel??????
Nedávam svoje fotky nikde na net,ani na Fb a to tam mám v priateľoch len ľudí,s ktorými sa osobne poznám,cudzí ma nezaujímajú.
Ja som sa sem neprišla zoznamovať,tak sa láskavo starajte o svoje fotky....mňa nezaujímajú fotky,čo majú ľudia na MK.......

@anonym_8d28a8

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_8d28a8
25. nov 2025
@rozculena

@dora281 niekoľkokrát som tu písala,že to nie je moja fotka.
Niekde v podmienkach je napísané,že tu človek musí mať svoju reálnu fotku?Nebodaj meno,adresu,rodné číslo a výpis z katastra by si nechcel??????
Nedávam svoje fotky nikde na net,ani na Fb a to tam mám v priateľoch len ľudí,s ktorými sa osobne poznám,cudzí ma nezaujímajú.
Ja som sa sem neprišla zoznamovať,tak sa láskavo starajte o svoje fotky....mňa nezaujímajú fotky,čo majú ľudia na MK.......

@anonym_8d28a8

@rozculena ved sa nerozculuj, nic sa nedeje 🙂

Strana
z2