Som skutočne zlá žena alebo obeť klamstva?
Ano,ako prve,zly vyber muza,slepa s ruzovymi okuliarmi. Manzel mal v minulosti problem so vzadzanim,raz za mladi dokonca celu vyplatu minul. Brala som to ako "mladicku" chybu. Zobrali sme sa,prisli deti,uz raz jeden pruser urobil,ked dal do zalozne jeden prsten,ktory som dostala darom. Ok,sla som dalej. Teraz som vsak zistila,ze si v praci berie zálohy,nie vela,ale každý druhy/treti mesiac 50 eur. Najprv mi klamal,ze to je nieco ine na vyplatnej pasky,avsak mne to nedalo a teraz som to z neho vytiahla. Ako prve,chodi von aj s kamosmi na pivo,fajci (nemal by,ma astmu),kupuje si aj pivo,kupi si co chce. Tie peniaze isli vraj na stavkovanie. Zistila som to v piatok a proste,neviem sa cez to prekusnut. Zaroven teraz na mna vyskocil,ked som mu zdoraznila,ze si dam na neho pozor,ze ci mu to budem vycitat,urobil zo mna kravu,ze ja som ta zla. Povedzte mi Vas nazor. Samozrejme,verit mu uz nebudem,ja lepsie zarabam a snazim sa,aby sme dojstojne zili,financie vediet skrz jeho problemov (vid vyssie) ja. Ako by ste reagovali vy?
stavkovanie nieje ok ..ale vycitat mu raz za cas 50 eur kt minie na seba z vyplaty vlastnej je uz cez.. nieje to tvoje dieta je to dospely clovek.. ty si nikdy nic nekupis? tponaozaj mate peniaze spolocne a len ty rozhodnes na co pojdu?
Nerieš či si zlá alwbo nie si zlá, ale začni robiť opatrenia. Dúfam že máš vlastný účet, ak máš a má prístup, tak jo zrus, keď dostane výplatu rýchlo povyplacat povinne platby a zvyšok peňazí vyber
Objednať muža k psychiatrovi, ak s danými opatreniami nebude súhlasiť tak potom plán B a to je rozvod
Raz gameblear navždy gameblear, to je proste závislosť, taka silná ako na heroine
@anonym_autor Ty nie si ta zla, dala by som si velky pozor. No rozvod mi pride ako silna kava.
Chlap, ktorý nevychádza z mesiaca na mesiac a berie zálohy na alkohol, cigarety a gamblovanie, klame o tom a ešte to otočí proti tebe je pre mňa úplné dno... nie som fanúšikom ultimát, ale tu by sa jedno hodilo a to, že sa začne liečiť na závislosť... a právne si porieš spoločné financie skôr ako vám narobí riadne dlhy...
Zbal deti a odit, toto nedopadne dobre. Zachranis nie len seba pred dlzobami a bohvie cim este, ale usetris aj deti pohladu na otca a vas vztah, ktory sa ruca do priepasti.
stavkovanie nieje ok ..ale vycitat mu raz za cas 50 eur kt minie na seba z vyplaty vlastnej je uz cez.. nieje to tvoje dieta je to dospely clovek.. ty si nikdy nic nekupis? tponaozaj mate peniaze spolocne a len ty rozhodnes na co pojdu?
@anonym_5803e3 lenze v ich pripade to nie je len nejakych 50€, ktore nikde nechybaju. V ich pripade je to JEJ prsten v zalozni, v ich pripade su to peniaze, ktore nema, kedze si musi pytat zalohu v praci, cigaretky, pivecko, “kupi si co chce” a pritom nevychadza s peniazmi… nech si to pivecko, cigy, “co chce” a tocit ovocka ide za peniaze, ktore mu na konci mesiace zostanu po zaplateni vsetkych uctov, naplneni chladnicky, odlozeni na sporenie a nie za peniaze, ktore este ani nema…
Ak je to 50€ raz za čas, bola by som s tým ok. To je ako keby mužovi vadilo, že žena chodí každý mesiac na manikuru. 🤷♀️ tiež to vyjde približne toľko a snáď si na to zarobíš. Ale ak by to bolo príliš často, vadilo by mi to
@anonym_5803e3 to môže byt ďaleko vyššia suma ako 50 eur
Títo ľudia sú schopní klamať do oci, prisahať na otca mater že nie a pravda je uolne iná
Toto je závislosť, normálne sa ro lieči ako závislosť na drogách
A treba pamätať že sú mamzelia, čiže platí BSM a čo je jeho, je aj jej, ak dlhy
Ak je to 50€ raz za čas, bola by som s tým ok. To je ako keby mužovi vadilo, že žena chodí každý mesiac na manikuru. 🤷♀️ tiež to vyjde približne toľko a snáď si na to zarobíš. Ale ak by to bolo príliš často, vadilo by mi to
@anonym_80512e nie je to vôbec ako keby mužovi vadilo, že žena chodí na manikúru... toto nie len nejaký neškodný koníček, toto je závislosť, ktorej zjavne už teraz nevie dať stopku a stráca hranice, keď si musí brať v práci zálohy, či keď žene ukradol prsteň aby ho založil a ktorá ma tendenciu sa iba zhrošovať... ženu, čo by minula všetko na nechty som ešte nevidela zato ľudí, ktorí prehrali aj to čo nemajú áno...
To si tu naozaj niekto myslí, že ide iba o tých 50€ raz za čas? Že ostatné peniaze minie na rozumné veci a preto si musí brať zálohy na stávkovanie, aby si užil niečo aj pre seba? Na 100% na tom otočí viac, tá záloha je už iba posledné zúfalstvo, aby skúsil vyhrať späť to čo prehral, keď sa ten mesiac nedarí... trvala by som na tom, aby sa dal vylúčiť z účasti na hazardných hrách už po tom prsteni
Ako prve by som rozdelila BSM a ochranila seba a deti. Ak si uz musi pytat zalohy na stavkovanie a predavat tvoj prsten,tak je v tom az po usi. To uz je velky pruser.
len pozor aby sa to stávkovanie nezvrhlo.
Mňa by nahneval už aj ten prsteň - u mňa by to len tak ľahko neprešlo.
@anonym_autor stavkoval, stavkuje a bude stavkovat.Nezmeni sa nikdy je chorý.Ty chrán seba a deti a rozviedla by som sa.Vies iba malý kúsok z toho čo je pravda.Mala som skúsenosť s bývalým workoholik, pán v obleku najlepší môj bývalý ..dobrák, navaril, chodil do kostola a mal takúto závislosť.Skoncilo to veľmi zle
@anonym_autor napíšem úplne narovinu,že s týmto mam veľmi dobrú skúsenosť a nikdy sa to nezmení.Stiahne na dno seba a potom ešte aj vás a deti.Žila som v tom 11 rokov aj s drogami a je to peklo.Už sú to 3 roky čo som od neho odišla a vyrazila ho a mam pokoj a už má inú obeť,ktorá ho samozrejme berie za pana dokonalého a akého anjela si našla🤣
@anonym_autor Zálohy z výplaty na stávkovanie a "koníčky" a ženin prsteň v záložni.. to je pre mňa tak strašne sockoidné, proste nenachádzam správne slová, aby som úplne že neurazila, ale zároveň zvýraznila, aké dno to je.. keď si predstavím, ako tam berie môj prsteň, aby mohol prachy hádzať do automatu jak nejaký vieš čo... Proste Instantna hanba.
A to je len jedna strana toho celého.
Druhá, že máš tú česť zdiaľať BSM s gamblerom.
Tu nejde o tých 50 eur mesačne, ale o to, že ich míňa na gemblenovanie a ešte klame. Moje opatrenie by bolo v prvom rade zavolať jeho zamestnávateľovi, aj keby som ho mala strápniť, nech mu nedáva zálohy, lebo hraje automaty. Za ďalšie, celý výplatu do centa mne , aj s výplatnou páskou, ja mu kúpim aj pivo, aj cigarety aj potrebuje, ale žiadne peniaze do ruky. Ak si raz požičia a mňa a deti oklame, končíme. A nech si robí čo chce, ale sám.
Ty už nie si jeho partnerka, si jeho mama, vychovávateľ, dozorca. Máš veľké plus, že si uvedomuješ, čo za chlapa si si vzala a vieš, že to bola chyba. Len nechápem, prečo v tejto generálnej chybe pokračuješ. Brať si zálohy, ergo peniaze, ktoré som ešte nezarobil, na cigy, pivo, stávkovanie. Priority nula, finančná gramotnosť nula. A ten, kto tu porovnáva nechty u ženy s týmto 🤦♀️Tá by tak pasovala k tvojmu mužovi, exekútori by mali zarobené. Čo sa ešte musí stať?
Ten ťa môže ešte riadne dostať do dlhov. Toto potrebuješ? U mňa rozvod s vysporiadanie BSM, už to, že si si ho vzala bola chyba. Stávkovanie rozhodne nebola jeho mladícka nerozvážnosť, veď to ťahá dodnes a na teba a a dieťa neberie ohľad. A, že ťa ten prsteň, zálohy, klamstvá a urobenie z teba kravu nenaštartovalo urobiť koniec sa ti čudujem. Ty mu všetko prepáčiš a tak si veselo ide ďalej. Takto chceš žiť, dať vzor otca dieťaťu? Otvoria sa ti oči, keď príde prvý exekútor alebo nejaké iné gorily?
Typické pre gamblera, ešte ty budeš na vine že chudáčik musí stávkovať. Keď si spočítaš, čo ťa stojí život s ním a ako by to vychádzalo bez neho, bude to veľký rozdiel? Osobne by som ho hnala ako psa, myslím že ani nevieš kde všade má napožičiavané.
Ako prve ries rozdelenie BSM. A potom vazny rozhovor s manzelom, ze bud zavislost azcne riesit, alebo rozvod. Tu inej cesty niet, lebo stiahne teba aj deti. Jeho dlhy su tvoje dlhy, uz teraz a ver, ze o nich iba nevies.
Typické pre gamblera, ešte ty budeš na vine že chudáčik musí stávkovať. Keď si spočítaš, čo ťa stojí život s ním a ako by to vychádzalo bez neho, bude to veľký rozdiel? Osobne by som ho hnala ako psa, myslím že ani nevieš kde všade má napožičiavané.
@bomba36 Presne. Pochybujem, ze si vystaci s 50kou z roboty. Tento vyzera, ze to toci vo velkom. Len o vsetkom autorka nevie.
@anonym_autor len jedna otázka: načo ti je taký chlap? Neveríš mu (opodstatnene), nepíšeš o ňom nijako láskyplne, finančne to zvládneš bez neho - tak o čom je váš vzťah? Že by bol skvelý otec alebo mal zlatého vtáka?
kamoška mala gamblera. prehral aj gate, popožičiaval si od kamarátov, známych, v banke dlhy narobil. ona to potom splácala jak sa hanbila ... za odmenu spravil nemanželské dieťa 😒 lebo tá druhá mala väčšie pochopenie ...
kamoška mala gamblera. prehral aj gate, popožičiaval si od kamarátov, známych, v banke dlhy narobil. ona to potom splácala jak sa hanbila ... za odmenu spravil nemanželské dieťa 😒 lebo tá druhá mala väčšie pochopenie ...
@biba_18 niečo podobné, tiež zažila známa, môž si požičal mega peniaze od firmy a oklamal všetkých, a ona sa tvári, že nič šťastný párik, za pár rokov to splatil ale podľa mňa to je diagnóza, nechapem tieto ženy na hlavu padnuté
@anonym_autor napíšem úplne narovinu,že s týmto mam veľmi dobrú skúsenosť a nikdy sa to nezmení.Stiahne na dno seba a potom ešte aj vás a deti.Žila som v tom 11 rokov aj s drogami a je to peklo.Už sú to 3 roky čo som od neho odišla a vyrazila ho a mam pokoj a už má inú obeť,ktorá ho samozrejme berie za pana dokonalého a akého anjela si našla🤣
@anonym_460e6d ahoj, ako to zvládajú deti a ako sa to na nich podpísalo?
@anonym_5803e3 tebe pride v pohode pytat v praci zalohy a tie minat na chlast,stavkovanie alebo bezduche krmenie automatu?🤔
Keby isiel raz tyzdenne s chlapmi na pivo,alebo mal daky konicek(fitko,tenis,rybarcenie atd)nepoviem pol slova,ale klamat zenu a takto sockarcit a chodit do zalozne je zamna krasna cesta do pekla

@anonym_autor su veci, na ktore mam nulovu toleranciu - napr. alkohol za volantom, nasilie vo vztahu, hazardne hry… pre mna by to bol dovod na rozvod. Ale kazdy mame tie hranice niekde inde.