Za všetky problémy si môžem sama?
Baby mám teraz už bývalého snúbenca , ktorý povedal že si za všetko môžem sama, a mňa zaujíma vás názor, pretože on tvrdí že sa chce vrátiť , ale keď sa na zmením 🤷
Máme obaja okolo 30 rokov..
Nás život bol dovolenky , každý mesiac , dovolenky sme si platili každý sám , do centa ,taktiež suveníry,každý svoje, a proste všetko ..zarábali sme nadpriemer obaja..
Po čase mi to začalo liest na nervy , my sme šli do vysokých Tatier na chatu na niekoľkotýždňovy pobyt a ja som mu musela vycalovat peniaze ešte pred dovolenkou za stravu peniaze ,akoze moju polku , a že on bude z toho aj moje nákupy platiť..
Išli sme na chatu mojich rodičov , (zadarmo) aj tak som mu musela polku zaplatiť za stravu ..
Bývali sme v Petržalke, minule sme stretli kamaráta jeho a prisahám že všetky podniky obaja povymerali a hľadali najlacnejšiu Kofolu čapovanu, ani.si.nikde nekúpili ,lebo
všade bola podľa nich dráha , hanbila som sa za nich ako pes..
Svadbu nechce,je drahá , skončilo to tým že mi vykričal že deti so mnou nechce lebo veľa peňazí to stojí , tak že si mám niekoho nájsť..tak som šla...
A stále otravuje..
Už len to, že ti povedal, že sa k tebe vráti až sa zmeníš by bola pre mňa konečná. Nájdi si prosím ťa normálneho chlapa, ktorý má v hlave viac než len peniaze.
Buď rada, že je bývalý... Aj samej ti bude oveľa lepšie a určite máš na viac ako na takúto lacnú kalkulačku.
Taký život je podľa mňa extrémne trápenie, pokiaľ netrpia obaja takouto centovou úchylkou.
Otras taký chlap🙉 potrebuje takú čo mu bude odovzdávať výplatu a ešte pôjde na brigádu, aby mu mohla zaplatiť tú kofolu😅
Tvoj cas je prilis drahy na takehoto kktka minat
Pls, vykandi sa na drzgrosa. Budeš calovat polku za dovolenku aj na materskej? Aj keď prídeš o prácu? Kašli na degesa.
Blahozelam k tomu, ze si sa ho zbavila. Netreba to ani viac pitvat. Jednoducho on nebol vhodny partner pre teba. Nevedeli ste sa zhodnut na podstatnej veci ako su financie.
A čo robil s peniazmi šetril?snáď si sa nechcela vydať a mať deti s lakomcom?Aspoň vieš čo by ta čakalo všetko by si dieťaťu a sebe kupovala za svoje dobre sa stalo
Bud rada ze je byvaly. Ten nie je vhodny ani do vztahu ani do "kšeftu". Od takého čo najďalej.
nie, takehoto chlapa by som nechcela. KEd uz teraz je takyto drzgros, co by to bolo, ked by prisli deti....nie, nie....hladaj ineho, iba to ti mozem poradit.
ja by som mu napísala že nemám dôvod sa meniť a kvôli nemu už určite nie....
to len aby vedel ako je to s tým jeho návratom....
neznášam využívačných ľudí a ten tvoj ex bol určite...
počkať a ty si dopustila, že sa ON stal vôbec tvojím snúbencom?? Prepáč, si normálna??
Ja by som takého ani nechcela, síce už som vydatá a dávno, ale predtým to bola hanba - muža.
Viem, teraz iná doba , ale aj tak je to BLB.
Moja rada: nerob nič pre to, aby sa k tebe vrátil!! alebo Nedovoľ to - skôr.
Nepovedala si nám, čo ti vlastne vyčítal a s čím vlastne chceš poradiť. Ale asi je to jedno, keď aj tak vzťah skončil.
Áno jeho rodičia blavaci , ho naučili že treba všetko šetriť..ja proti Bratislave nič nemám , ale pri každej možnej príležitosti mi hovoril že BRATISLAVA to je iný svet, že oni su oproti Slovensku nadludia..pohŕdal mojim otcom lebo chodí v monterkach , ( moji rodičia sa majú lepšie finančné ako oni ) ale nie sme z ba
Ja sa čudujem že sa snim ešte bavíš .Máš na viac sú uzastna žena a on je debil takže jeho si blokni a otvor sa niečomu novému .Vieš ako sa vraví dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš .
@elenka.k ja som zarábala nadpriemer , mne nevadilo že si platím všetko
Aj snubný prsteň ti polovicu vyúčtoval? 😨
Áno, môžeš si za to sama. Za to, že to bol až snúbenec a nekopla si ho do zadku skôr. A môžeš si sama sebe ďakovať, že ostal len bývalým snúbencom.
Si vo výbornej pozícii, lebo on sa chce vrátiť 🙂 Takže teraz si na koni ty.
Čiže ho úplne s prehľadom, ľavou zadnou môžeš niekam poslať.
Mala by si to urobiť s veľkou radosťou a úsmevom na tvári, aby by to bola krásna bodka za touto kapitolou tvojho života :D
@elenka.k teda do istého času , už keď pýtal odmena aj na polku chleba , tak už to bolo moc
Bud rada, ze je byvaly. Ked sa ozve, tak mu povedz/napis, ze si rada taka aka si a nech si najde nejaku inu, ktoru si moze zmenit na svoj obraz.
Môj je tiež z BA a jeho zdedená filozofia je, že peniaze sú na míňanie 🤷♀️. To by tu nebolo toľko reštaurácií, keby všteci boli takí držgroši.
neblázni ženská, ruky preč od takého ....
To nebude život .
@k47 viďis asi vadny kus som mala..
Toto povedal, ze ked sa TY zmenis?? A zmenit sa mas ako? Na jeho obraz? Neblazni. To by si mu kludne mohla navrhnut ty. Ale takyto clovek sa nezmeni.
Od neho ruky prec. Len ti spravil sluzbu a mozes sa mu podakovat, ze si sa ho striasla. Verim, ze si zivot zariadis lepsie a casom sa najde niekto, kto od teba nebude chciet, aby si mu "kazdy mesiac predkladala vyplatnu pasku". (Obrazne povedane)

Ja osobne by som takéhoto držgroša nechcela ... a deti s takým už vôbec nie ... by bol schopný Ťa hneď po pôrode poslať do roboty ... skrz prašule.