icon

Zablokovať novú priateľku môjho bývalého?

27. dec 2024

Pred nejakym casom som mala vztah, skoncil kvoli tomu ze ma vymenil. Stastny vztah, z nicoho nic somnou zo dna na den prestal komunikovat a ked som sa pytala co sa deje povedal ze nic, nie je to moja chyba ale ze on ma teraz nejake stresy. Bolo to velmi bolestive zistenie, pretoze som to ani vo sne necakala a v tom smutku som chcela vediet kto to je, za koho ma vymenil a napisala som jej, ze jej teda prajem stastny zivot s podvodnikom pretoze ju caka pravdepodobne to iste. Ona mi odpisala spravu, ze je vsetko tak ako ma byt, on ju lubi, ze ich laska je naozaj uprimna a ja som zavistliva, nedoprajem jej a ze aj taky je zivot, ze nas niekedy nahradi niekto lepsi a mam sa s tym zmierit. Zablokovala ma vsade, na kazdej jednej socialnej sieti. Toto sa stalo uz celkom davno, uz som sa cez to preniesla, momentalne budujem novy vztah. Dnes ako som tak bola na socialnej sieti, vyskocil mi jej profil medzi navrhmi. Musela ma odblokovat. Aj ked je ta vec uz za mnou, rozhodilo ma to, je to pre mna negativny clovek, clovek co mi ublizil a rozbil vztah. Bojim sa, ze ma odblokla preto, lebo mi planuje napisat. Alebo mozno len kontroluje, ci sa s ex nahodou nesledujeme. Blokli by ste si ju?

Strana
z2
petronelag
27. dec 2024

Ja by som ju zablokovala, takú priateľku nepotrebujem.

karolinakr
27. dec 2024

No, ked ti žena, ktorá chodí so zadaným napíše, že jej láska je úprimná, a tie jej kecy o morálke, sama si videla, čo za sliepku to je...
.ty si ju mala zablokovať, nie ona teba

maranta_leuconeura
27. dec 2024

@mamutka a keby neexistovali muzi co podlahnu a su neverni sucasnej partnerke tak take nic nezmozu, nie? O rozbiti vztahy rozhoduju ludia v tom vztahu, nie niekto mimo neho.

januska12323
27. dec 2024

Tak si ju zablokuj keď si to doteraz nespracovala a neklam sama sebe, že áno.

miadi
27. dec 2024

To bol len tvoj pocit ze stastny vztah a zo dna na den koniec . Stastny vztah by neskoncil. Tvoj ex sa vedel dobre pretvarovat ze sa nic nedeje. A opustil ta az ked si bol tou druhou isty . Keby ta miloval tak ta baba nema sancu . Nemala si jej pisat. Mala si vtedy vymacknut z exa pravdu co mu na vztahu vadilo alebo ci ta vobec niekedy naozaj miloval alebo ta bral len ako taky vztah docasny kym stretne nieco “ lepsie “. Coho sa bojis ze ti ta baba napise? Maximalne ze je blb a urobil jej to iste . Vobec nie je dolezita ak ti napise nieco neprijemne bloknes. Sustred sa na novy vztah co bolo bolo ,

mamutka
27. dec 2024

@maranta_leuconeura ja som odpovedala na tvoju otázku, lebo si si myslela, že neexistujú ženy, ktoré vyslovene usilujú o pletky so zadaným mužmi. Nezadaní chlapi ich vôbec nezaujímajú. Ako sa k tomu ten ktorý chlap postaví je už jeho vec

siska53
27. dec 2024

Absolutne by som sa o taku osobu nezaujimala. Vsak je to minulost. A mas novy vztah.

margotka17
28. dec 2024

@grof_monte_christo tiež by som ju blokla a neriešila.

Strana
z2