Zákernosť a klamstvá manžela
Prosím vás, je tu niekto, kto žije v manželstve bez dôvery, samé klamstvá, ignorácia... môj manžel má depresie, nerozpráva sa so mnou, a keď mi pustia nervy, tak všetko otočí proti mne. Hucká staršieho 15ročného syna proti mne, a dnes som zistila, že si dokonca kúpil diktafón, vyprovokoval hádku, a samozrejme si dával pozor, čo povie, hlavne som zúrila. Plánoval to potom použiť proti mne, aby ma vydieral. Pár krát ma zbil v minulosti, (dokonca ma napadol tehotnú). Samozrejme som mu to odpustila, a odvtedy som si veľa krát užila nadávky (keď bol opitý) ale už nevládzem to znášať... Má v rodine dvoch bratrancov, ktorí mali depresie a týrali svoje ženy. Obaja sa rozviedli. On psychológa odmietal 20 rokov, teraz zasiel prvýkrát, ale lieky nedostal. Aj keď sa mi pred rokom vyhrážal, že ma zabije, a zavolal políciu. Podľa psychologičky je v poriadku, a lieky nepotrebuje. Rozvádzať sa nechce, pretože nechce predať dom, ktorý postavil a zbožňuje ho... Myslíte, že je šanca, keby sa liečil, že by sa mohol zmeniť? Zažíva niekto niečo podobné?
zoro to berie tak. Ze vzdy su dve strany mince a pozname len autorkinu verziu. Neobhajuje nikoho.
Ale autorka ak mas kam ist, zbal sa a utec😭
@zoro9836 ja sa tiež priznám, nepáčia sa mi tvoje názory, nesúhlasím s nimi, ale jasné, môžeš reagovať na témy, v tom ti nikto nemôže brániť, ale teda mňa veľmi štveš s tým prepisovaním komentárov. Preto ja s tebou nikdy ani nediskutujem, ale teraz som už mala potrebu sa vyjadriť.
Ako ti to povedať... tak nejak slušne a efektívne.
presrala si si roky možného šťastia. on sa už nezmení. ani antidepresíva nie sú záruka toho, že sa človek zmení k lepšiemu. on so sklonom ku chlastu bude na ne pit a potom ta už može v amoku aj zabiť a my o tebe budeme čítať v novom čase.
v prvom rade si nemala ako matka dopustit aby to zašlo až sem a deti boli svedkom takehoto hrozného manželstva. vieš čo si tie deti odnesu do života ? velký shit z ktorého sa budu dostavat cely zivot. nerozumiem, prečo nekonáš. proste sa zariad tak, aby si začala nový život.
ty sa ho nepytaj, či sa chce rozviesť. ty podaj žiadost o rozvod a chráň seba a svoje deti ! už by tej naivity aj stačilo, nemyslíš ? žiješ so psychopatom s roznorodymi poruchami. tak začni konať. bud ho vystahuj za pomoci rodiny (otec, brat, bratranci, kakmosi, ktokolvek) plus si kludne zavolaj políciu...alebo odíd ak máš kde.
Mne sa zdá že zorko vstúpil do nejakej sekty....lebo čím ďalej,tým sú viac jeho nazory také vymyvacske a svatuskarske