icon

Zákernosť a klamstvá manžela

ester177
14. feb 2023

Prosím vás, je tu niekto, kto žije v manželstve bez dôvery, samé klamstvá, ignorácia... môj manžel má depresie, nerozpráva sa so mnou, a keď mi pustia nervy, tak všetko otočí proti mne. Hucká staršieho 15ročného syna proti mne, a dnes som zistila, že si dokonca kúpil diktafón, vyprovokoval hádku, a samozrejme si dával pozor, čo povie, hlavne som zúrila. Plánoval to potom použiť proti mne, aby ma vydieral. Pár krát ma zbil v minulosti, (dokonca ma napadol tehotnú). Samozrejme som mu to odpustila, a odvtedy som si veľa krát užila nadávky (keď bol opitý) ale už nevládzem to znášať... Má v rodine dvoch bratrancov, ktorí mali depresie a týrali svoje ženy. Obaja sa rozviedli. On psychológa odmietal 20 rokov, teraz zasiel prvýkrát, ale lieky nedostal. Aj keď sa mi pred rokom vyhrážal, že ma zabije, a zavolal políciu. Podľa psychologičky je v poriadku, a lieky nepotrebuje. Rozvádzať sa nechce, pretože nechce predať dom, ktorý postavil a zbožňuje ho... Myslíte, že je šanca, keby sa liečil, že by sa mohol zmeniť? Zažíva niekto niečo podobné?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
leni1977
15. feb 2023

@zoro9836 čo teba priviedlo na toto fórum, nechápem, tak dávno ma myká, aby som sa ťa to spýtala, dnes som sa už neudržala

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
modraslamka
15. feb 2023

zoro to berie tak. Ze vzdy su dve strany mince a pozname len autorkinu verziu. Neobhajuje nikoho.

Ale autorka ak mas kam ist, zbal sa a utec😭

mk22
15. feb 2023

@ester177 ty ideš obetovať ďalších 10r života lebo toľko cca ešte budú žiť tvoji rodicia?
10r s človekom kt ti môže ublížiť?
Ty by si tvojej dcere poradila, aby zostala, cusaala verila a poslúcha la??

leni1977
15. feb 2023

@zoro9836 tak to tu radšej nečítaj, myslím, že mnohé ženy potešíš, len mi vysvetli, napíšeš komentár, daná osoba si ho prečíta a ty ho o minútu zmeníš, robíš to pravidelne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
leni1977
15. feb 2023

@zoro9836 vieš čo, aj do mňa si tu v jednej téme veľmi pindal, ja som ti odpovedala na to, čo si napísal a ty si vzápätí ten komentár zmenil takže moje odpovede potom mohli vyznievať pre ostatné diskutujúce od veci.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
leni1977
15. feb 2023

@zoro9836 ja sa tiež priznám, nepáčia sa mi tvoje názory, nesúhlasím s nimi, ale jasné, môžeš reagovať na témy, v tom ti nikto nemôže brániť, ale teda mňa veľmi štveš s tým prepisovaním komentárov. Preto ja s tebou nikdy ani nediskutujem, ale teraz som už mala potrebu sa vyjadriť.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
banderaska29
15. feb 2023

Ako ti to povedať... tak nejak slušne a efektívne.

presrala si si roky možného šťastia. on sa už nezmení. ani antidepresíva nie sú záruka toho, že sa človek zmení k lepšiemu. on so sklonom ku chlastu bude na ne pit a potom ta už može v amoku aj zabiť a my o tebe budeme čítať v novom čase.

v prvom rade si nemala ako matka dopustit aby to zašlo až sem a deti boli svedkom takehoto hrozného manželstva. vieš čo si tie deti odnesu do života ? velký shit z ktorého sa budu dostavat cely zivot. nerozumiem, prečo nekonáš. proste sa zariad tak, aby si začala nový život.

ty sa ho nepytaj, či sa chce rozviesť. ty podaj žiadost o rozvod a chráň seba a svoje deti ! už by tej naivity aj stačilo, nemyslíš ? žiješ so psychopatom s roznorodymi poruchami. tak začni konať. bud ho vystahuj za pomoci rodiny (otec, brat, bratranci, kakmosi, ktokolvek) plus si kludne zavolaj políciu...alebo odíd ak máš kde.

7miriam77
15. feb 2023

@leni1977 nestracaj s nim cas. Je to otrasny typ cloveka, on pojde dokola to isté ako obohrata paska a tym, ze ti napíše, ze slovo pindat, nebolo vhodne pouzit, ne len manipulacia z jeho strany. V hovorovom jazyku normalne slovo, nie sme predsa na zasadani OSN. Kasli na neho

doriiis
15. feb 2023

Mne sa zdá že zorko vstúpil do nejakej sekty....lebo čím ďalej,tým sú viac jeho nazory také vymyvacske a svatuskarske

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
aurora33
15. feb 2023

@7miriam77 zaujímavé ako mu vadí slovo pindať, alebo idiot. Ide tu niečo pisat o tom ako sa mame k sebe správať, čo potom jeho komentár na mňa že som bezcitná a úbohá ateistka? Pekne si tu niekto …ehm… do huby.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
15. feb 2023

@aurora33 no presne, on si neskutocne protireci, v podstate sa dá usudit, ze žiadny názor nemá. Podla mna je pod papucou a tu sa snazi ziskat ako taky rešpekt, no nepochodil ani tu👎😂😂😂

leni1977
15. feb 2023

@7miriam77 veď jasné, ako som mu napísala, ja sa s ním nebudem dohadovať, nevidím v tom zmysel, len mi nedalo neupozorniť ho na tie prepisy komentárov.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
15. feb 2023

@leni1977 netreba na neho asi vobec reagovať, ....lebo asi mu to robi az moc dobre, ked nam moze odpisovat take kraviny

bessie12
15. feb 2023

@7miriam77 pobavil. Ze strach z manzelstva 😂 co sa tu clovek o sebe este nedozvie, ze ?? 😂

leni1977
15. feb 2023

@7miriam77 ja aj tak nerozumiem, že je tu zapojený všade, neviem si predstaviť, že by tu bol zaregistrovaný môj chlap a doťahoval by sa tu so ženami.

7miriam77
15. feb 2023

@leni1977 mne teraz pise, ze mam strach vstupit do manželstva?? 😂😂😂Ocividne ma chce vyprovokovať. A pritom ma nepozna a nevie dovody. A hlavne je to moja osobna vec.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
vlado818
15. feb 2023

@7miriam77 preco potom nanho furt reagujete???
Pani ma fakt debila manzela a tam nieje ina cesta ako sa okamzite zbalit a utiect bodka.

aurora33
15. feb 2023

@zoro9836 idiot je človek s hlbokou duševnou zaostalostou, čo ty dokonale spĺňaš. A už ma neoznacuj. Dúfam, že tomu rozumieš.