icon

Zákernosť a klamstvá manžela

ester177
14. feb 2023

Prosím vás, je tu niekto, kto žije v manželstve bez dôvery, samé klamstvá, ignorácia... môj manžel má depresie, nerozpráva sa so mnou, a keď mi pustia nervy, tak všetko otočí proti mne. Hucká staršieho 15ročného syna proti mne, a dnes som zistila, že si dokonca kúpil diktafón, vyprovokoval hádku, a samozrejme si dával pozor, čo povie, hlavne som zúrila. Plánoval to potom použiť proti mne, aby ma vydieral. Pár krát ma zbil v minulosti, (dokonca ma napadol tehotnú). Samozrejme som mu to odpustila, a odvtedy som si veľa krát užila nadávky (keď bol opitý) ale už nevládzem to znášať... Má v rodine dvoch bratrancov, ktorí mali depresie a týrali svoje ženy. Obaja sa rozviedli. On psychológa odmietal 20 rokov, teraz zasiel prvýkrát, ale lieky nedostal. Aj keď sa mi pred rokom vyhrážal, že ma zabije, a zavolal políciu. Podľa psychologičky je v poriadku, a lieky nepotrebuje. Rozvádzať sa nechce, pretože nechce predať dom, ktorý postavil a zbožňuje ho... Myslíte, že je šanca, keby sa liečil, že by sa mohol zmeniť? Zažíva niekto niečo podobné?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
15. feb 2023

@zoro9836 ...a ešte....ja môžem mojho chlapa vytocit do nepríčetnosti...totalne ho nasrať a v zivote by mi neublizil, ani mi skaredo nepovedal. Pretože to jednoducho nema v povahe, aby zene ublížil. To dokaze len primitívny a zbabely chlap udrieť zenu. A verim tomu, ze pred svalnacom by utekal

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
15. feb 2023

@zoro9836 to ty odbacas stale od témy. Autorka opisuje svoj zivot s despotom a ty chces, aby mu dala sancu??? Ako prepac, ale ty skus zit, 20 rokov v takych podmienkach a potom si liž rany u psychologa a ostan s tym clovekom. Kazdy mame jeden zivot a mame pravo odist, rozviest sa, ujst na druhu stranu sveta. Kazdy sme sa narodil sam a aj sam zomrieme a to s kým budeme travit ten cas medzitým je na kazdom z nas

7miriam77
15. feb 2023

@zoro9836 vidis, staci aby ta zena vytacala do nepríčetnosti,tak sa jej zbavis. No ked chlap skrti a mlati zenu, tak ma drzat a dat mu sancu. 👎👎👎 A ano, cloveka, s ktorým chcem stravit zbytok zivota chcem poznat v kazdej sitaucii, aj ked ho vytocim do nepríčetnosti. Aj take situacie mkzu byt.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
15. feb 2023

@zoro9836 👎👎👎👎👎 nemas absolutne dobre a spravne nazory. Si nespravodlivý voci zenam...asi ta daka opustila. Nemam z teba vobec dobry pocit a ludom ako ty sa vyhybam oblukom. Pekny den....tymto s tebov komunikaciu ukončujem

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
15. feb 2023

@7miriam77 ze ta bavi sa s nim hadat. Setri si energiu a cas na nieco zmysluplnejsie a lepsie ako na hadky s "pomstitelom" 🙂 Pri takychto temach nema s zmysel s nim cokolvek pisat ..

7miriam77
15. feb 2023

@zoro9836 a nieje sa pise osobitne nie je ..dovidenia

7miriam77
15. feb 2023

@bessie12 lutujem, ze som s nim stracala cas. Strasny človek, s klapkami na očiach. 👎👎👎👎

bessie12
15. feb 2023

@7miriam77 tiez som sa s nim par krat pochytila pri takejto teme. A nie som jedina. Je nas tu ovela viac. Skoda dranie klavesnice. Ale obcas to neda a clovek sa musi ozvat 😀 Napr. podla neho zena, ktora oputila tyrana a napise inej zene s podobnym osudom, aby ho opustila, tak podla neho su tie zeny slabe. Lebo nedali svojmu chlapovi sancu na napravu a utiekli od neho 🤦‍♀

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
15. feb 2023

@zoro9836 ty sa radsej k takym temam nevyjadruj. Nezazil si tu situaciu, nevies co je byt tyrany. Tak radsej drz usta a krok. Tolko k tomu ti napisem, ty "matematik" ...

aurora33
15. feb 2023

@zoro9836 píše sa aj odísť nie ,,odijst” a porovnávať týranú ženu s matematickým príkladom môže len idiot ako ty.

bessie12
15. feb 2023

@aurora33 nikomu neprajem nic zle, ale jemu by som dopriala aspon taky mesiac, aby si vyskusal ake je to byt tyranym clovekom.

7miriam77
15. feb 2023

@bessie12 on ma neskutocne sproste názory a nechcem az tak napisat, no az primitivne a stale ide dokola to isté. Je jednoducho na tej zlej strane. A este ma take primitivne dotazy k problemu, ze az hlava sa mi zatočila 😂😂😂. Preboha, ved kazdy normalny clovek by tyranemu cloveku odporucil odísť, na to funguju aj linky pomoci a aj centrá, aby zene dodali silu ujst, kedze je tyranom zmanipulovana. A este ma drzost napisat, ze je zenaty 12 rokov a ja ze koľko?? Ja sa nemam potrebu vydavat, no to neznamena, ze nezijem šťastný a usporiadany zivot. On tiez nemoze vedieť, ci jeho manzelstvo bude trvat aj dalsie roky. Uz mu vuac nepíšem, dnes to bolo prvý a posledny krat 👏

aurora33
15. feb 2023

@bessie12 ja by som mu z duše priala aby si musel tie svoje úžasne rady vyskúšať na sebe. Takých dvadsať rokov dohovárať tyranovi, alkoholikovi a chápať ho a snažiť sa mu porozumieť. Mozno by sa potom spamätal, magor jeden.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
aurora33
15. feb 2023

@7miriam77 citala som knihu kde sám kňaz a psychiater opisoval také ženy že ostať týraná vo vzťahu kde su deti je najväčšia hlúposť. Plus este ostávať kvôli viere. Doslova napísal, že také ženy su hlúpe, že to nie je obeta. Naozaj @autorka vyhľadaj si Max Kašparů a prajem ti nech sa ti otvoria oci. A hlavne necitaj tu toho pomstitela.

aurora33
15. feb 2023

@zoro9836 pre teba idiot nie je nadávka. Lebo to si.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
15. feb 2023

@aurora33 samozrejme, ze tomu verím. Clovek tyran si nezasluzi lasku, pozornosť a ani len spolocnost inych zdravych ľudí. Zavrela by som ich, tyranov,spolu do jednej miestnosti a mozu si navzajom robit rozkos mlatenim toho druheho

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bessie12
15. feb 2023

@7miriam77 presne tak ako pises. Ale jemu je zbytocne cokolvek vysvetlovat. Nemala som zaujem mu nieco napisat, ale tak sam ma oznacil 🙄 nie kazdy chce svadbu a ja to plne respektujem. Samozrejme, ze mozes mat usporiadany a stastny zivot aj bez papiera. Ten papier nezarucuje, ze zivot svadbe bude bez problemovy.

bessie12
15. feb 2023

@aurora33 este lepsie 👍 ale ani toto by mu zrejme oci neotvorilo

aurora33
15. feb 2023

@zoro9836 Nie som ateistka. A opakujem radiť niekomu aby ostal s tyranom je hlúposť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
aurora33
15. feb 2023

@zoro9836 treba si nájsť partnera, ktorého netreba naprávať. Potom by tu nemuseli vypisovať ako ich tehotné škrtia a oni im to odpustia.