Zákernosť a klamstvá manžela
Prosím vás, je tu niekto, kto žije v manželstve bez dôvery, samé klamstvá, ignorácia... môj manžel má depresie, nerozpráva sa so mnou, a keď mi pustia nervy, tak všetko otočí proti mne. Hucká staršieho 15ročného syna proti mne, a dnes som zistila, že si dokonca kúpil diktafón, vyprovokoval hádku, a samozrejme si dával pozor, čo povie, hlavne som zúrila. Plánoval to potom použiť proti mne, aby ma vydieral. Pár krát ma zbil v minulosti, (dokonca ma napadol tehotnú). Samozrejme som mu to odpustila, a odvtedy som si veľa krát užila nadávky (keď bol opitý) ale už nevládzem to znášať... Má v rodine dvoch bratrancov, ktorí mali depresie a týrali svoje ženy. Obaja sa rozviedli. On psychológa odmietal 20 rokov, teraz zasiel prvýkrát, ale lieky nedostal. Aj keď sa mi pred rokom vyhrážal, že ma zabije, a zavolal políciu. Podľa psychologičky je v poriadku, a lieky nepotrebuje. Rozvádzať sa nechce, pretože nechce predať dom, ktorý postavil a zbožňuje ho... Myslíte, že je šanca, keby sa liečil, že by sa mohol zmeniť? Zažíva niekto niečo podobné?
@zoro9836 co ma byt pravda ?? To co si napisal o mojom partnerovi ?? Musim ta sklamat, ale mylis sa 😉 Poznam ho uz niekolko rokov, tak viem aky je. A keby bol taky ako pises, tak by som s nim neplanovala svadbu a deti, pretoze podlizovacov nemam rada 🤦♀ zrejme nevies co to je laska a ta nepozna vekovu hranicu. To, ze tvoja sa ti podlizuje, je uz tvoj problem.
@7miriam77 tak mastit si moze akurat tak vies co ... 😂 ale ano, mas pravdu.
@ester177 A čo máš ty s domom? Veď sa rozved… nech tá vyplatí a odchadzas. Dovidenia. To čo sú za otázky že co máš robiť. 🙈

@bessie12 😂😂😂no presne, strasne sa bojkam bojkam manželstva 😂😂😂