Zákerný ex sa chce odrazu biť o syna
Ahojte, s otcom môjho dieťaťa sme sa rozišli, o syna sa staral prevažne tak, že mu dal tablet, pustil tv, jedlo zvykol objednať nevaril a ak už tak nie často a len pár jedál, väčšinu času bol preč ako vojak na misií, venoval sa hobby, sedel pri mobile, a samozrejme ma podvádzal. Ak sa pýtate, prečo som s nim bola, tak iba preto, že keď sa prevalila nevera bola som na RD nezamestnaná a on má slušný plat. V súčasnosti je syn škôlkar ja mám prácu aj bývanie. A “otecko” sa odrazu chce o syna biť ako to býva zvykom po rozchode. Samozrejme ma “múdrych” poradcov naokolo, ktorí mu dávaju rady a mňa zaujíma na čo sa pripraviť, aké najväčšie svinstvá a podrazy čakať. O syna som rozhodnutá bojovať, aj o to čo mu na alimentoch patrí. Ďakujem za rady.
My sme to fakt viaceré pochopili ,že jej vadí keby sa stretne syn s otcom ja neviem 2 krát mesačne .iné je keď ho chce do starostlivosti .ale to si myslím ,že nedajú .len môj názor .lebo to by bolo fakt "nefér"

@elizabet173
@tosomja
Poznám babu, ktorá prišla o 3 a pol ročného syna, lebo otec bol známy podnikateľ, poznala som ju než s ním začala, boli sme na tej istej diskotéke, keď sa s ním zoznámila, chodili tam potom spolu, kým neostala tehotná, želala som im to, boli pár na pohľadanie, keď sa vrátila do práce zlomená, schudnutá, ostarnutá, ani som ju nespoznala, mala za sebou boj o svojho syna s mužom, ktorý proti nej použil všetky možné prostriedky, očiernil ju pred súdom, použil to ako sa zoznámili, že chodí po diskotékach, pije, fajčí a navyše nemala žiadne zázemie, nemala už rodičov, ktorí by jej s malým pomohli, kým by pracovala,, bývala v podnájme, robila na smeny, tak súd priklepol malého jemu, keďže spochybnil jej morálku, tak jej obmedzili aj styk so synom, robila, šetrila, menila právnikov, aby syna získala, ale nič nepomohlo, syna otec tak zmanipuloval, že sa odmietol s mamou stretávať a ona ho ani nevidela vyrastať, keďže mám 3 ročného syna, tak si ani neviem predstaviť, čo to pre tú ženu muselo byť, ja by som také niečo asi neprežila, preto chápem autorku a dúfam nedopadne rovnako...