icon

Záleží chlapovi na práci ženy?

31. júl 2024

Žienky, myslite že chlapom záleží natom čím sa živíme? Dostala som pozvanie na večeru od jedného doktora z nášho mesta ale pracujem ako čašníčka a mám z toho úplne obavu mu to vôbec povedať
Svoju prácu mám rada, mám aj iné plány ale zatiaľ pracujem takto, je to jedna z naj restik nášho mesta , nie žiadny pajzel ale ajtak ..
Mám obavy
Čo nato hovoríte? Je to len môj blok ?

Strana
z2
drago12587
5. aug 2024

Chlap chce od ženy uplne ine veci ako diplom a karieru.. Lojalnost, pozitivne naladenu ženu ktora ti sprijemni život po tažkom dni a hlavne ženu ktorá prejavuje rešpekt a nie je " bitch boss" , nerobi doma hysterické scény za maličkosti a nie je len velky chaos v živote chlapa.. zo skusenosti si bohatí a úšpešní chlapi hladaju menej úspešné ženy.. maju náročné životy a práce, preto chcu ženu ktora im prinesie do života pokoj. Z druhej strany ked chlap zaraba peniaze, robil karieru, venuje tomu vela času a energie, nechce doma " dalšieho chlapa" .. kto by sa postaral o domacnost / deti ?

tiezjedna
5. aug 2024

neviem, či riešia to, kde žena pracuje, ale určite ocení ženu so zdravým sebavedomým, ktorá sa dokáže sama uživiť a stáť si za svojimi názormi (a teda i prácou)

Strana
z2