icon

Záleží partnerovi na mne?

Včera o 21:24

Ahojte aký máte názor na toto. Posle toto chlap normálne žene ktorú tvrdí že ju lubi záleží jej na nej? A že je jeho príorita? Aby som to uzrejmilla tak on je na dovolenke so sestrou a s jej frajerom ja som nešla lebo tento rok mi to nevychádzalo s dovolenkou. A dnes prišli napísal toto.

Strana
z2
anonym_e1fd18
Včera o 21:28

Komunikácia z oboch strán úplne na figu

lindusss2016
Včera o 21:29

Mne to ani nepride tak, ze by ste mali vztah

anonym_4e6e3d
Včera o 21:30

@anonym_autor za prve. Nevieme, co bolo v prvej hlasovke. Za druhe - ty co robis? Posielas spravy, potom mazes, potom posles, potom mazes.. si divna

anonym_83aa34
Včera o 21:32

Moj muz napr ani nevie, kde ma mobil.. nie je zavisly.. nepotrebuje ho k zivotu.. jak mu je dobre..

lindusss2016
@anonym_83aa34

Moj muz napr ani nevie, kde ma mobil.. nie je zavisly.. nepotrebuje ho k zivotu.. jak mu je dobre..

@anonym_83aa34 ale ked ho uz ma, snad sa nebavi s tebou takto. Tym nechcem povedat, ze autorkina komunikacia je v pohode. Nevieme, co si posielaju v hlasovkach

petamich

Uprimne znie to ako odpoved chlapa, ktory je niekde bez partnerky a ta partnerka ho kontroluje, dozaduje sa kontaktu a sprav a este ho aj citovo vydiera "tak keď si spomenieš, že máš aj mňa...". Tie vymazané správy fakt nie sú v poriadku, si mu niečo nahrala v afekte a potom si to vymzala? A nevieme, čo ti nahral on v hlasovke, takže ťažko povedať.

autor
Včera o 21:33
@anonym_4e6e3d

@anonym_autor za prve. Nevieme, co bolo v prvej hlasovke. Za druhe - ty co robis? Posielas spravy, potom mazes, potom posles, potom mazes.. si divna

@anonym_4e6e3d posielala som to z roboty a v tej jednej mi kolegina do toho skočila lebo nevedela že posielam bola za mnou a druhú krát som vymazala lebo som tam chcela doplniť niečo tak som poslala ešte raz

domkakvet
Včera o 21:33

@anonym_autor ani jeden neviete komunikovat, obe strany nula bodov.

lindusss2016
Včera o 21:34
@petamich

Uprimne znie to ako odpoved chlapa, ktory je niekde bez partnerky a ta partnerka ho kontroluje, dozaduje sa kontaktu a sprav a este ho aj citovo vydiera "tak keď si spomenieš, že máš aj mňa...". Tie vymazané správy fakt nie sú v poriadku, si mu niečo nahrala v afekte a potom si to vymzala? A nevieme, čo ti nahral on v hlasovke, takže ťažko povedať.

@petamich ja mam z toho tiez taky dojem, ale nevieme, co bolo v prvej hlasovke. Zas na druhej strane, ak by mu na nej naozaj zalezalo, asi by sa ju snazil skor upokojit a dal by jej pocitit, ze nema dovod ziarlit

anonym_4e6e3d
Včera o 21:35
@lindusss2016

@petamich ja mam z toho tiez taky dojem, ale nevieme, co bolo v prvej hlasovke. Zas na druhej strane, ak by mu na nej naozaj zalezalo, asi by sa ju snazil skor upokojit a dal by jej pocitit, ze nema dovod ziarlit

@lindusss2016 no ak je taka otravna stale, ze spamuje hlasovkami a maze spravy, tak sa jeho reakcii ani necudujem

petamich
Včera o 21:37
@lindusss2016

@lindusss2016 pravdu máš, súhlasím s tebou, že to je celé vytrhnuté z kontextu 😬 súdila som len podľa odpovede, že chcela len vedieť ako sa majú a potom jeho reakcie a potom tie jej vymazané správy ale ktovie no...ja som bola alergická, keď som niekam šla a ex mi takto vypisoval, že na neho nemyslím, že už ho nemám rada, že len chcel vedieť či som ok a totálne mi kazil napr. chatu s kamoškami, pre mňa je takáto žiarlivosť asi preto neakceptovateľná, buď niekomu verím alebo s ním nie som 😅 tak asi som si tam trošku seba predstavila a teda nechcem autorke krivdiť

anonym_8a40e5
Včera o 21:44

Sorry, ale mne je trapne za teba, ako sa mu vnucujes.

autor
Včera o 21:46

Otravna alebo že ho kontrolujem. ?Však robí v Nemecku nevideli sme sa mesiac v kuse mi volal keď bol na úbytku sám a zrazu si nevie nájsť na mňa 10 minút času? Len taká aby na chvíľu zavolal?

lindusss2016
Včera o 21:47
@petamich

@lindusss2016 pravdu máš, súhlasím s tebou, že to je celé vytrhnuté z kontextu 😬 súdila som len podľa odpovede, že chcela len vedieť ako sa majú a potom jeho reakcie a potom tie jej vymazané správy ale ktovie no...ja som bola alergická, keď som niekam šla a ex mi takto vypisoval, že na neho nemyslím, že už ho nemám rada, že len chcel vedieť či som ok a totálne mi kazil napr. chatu s kamoškami, pre mňa je takáto žiarlivosť asi preto neakceptovateľná, buď niekomu verím alebo s ním nie som 😅 tak asi som si tam trošku seba predstavila a teda nechcem autorke krivdiť

@petamich ale ja suhlasim uplne. Ja zas mam napr.strasnu paniku z cesty autom 🙈 preto vzdy od kazdeho vyzadujem okamzite hlasenie, ked dorazi do ciela. Ak je to mozne, tak aj priebežne pocas cesty 🤷 a ja si uvedomujem, ze je to otravne, ale mam z toho proste strach. Partner to akceptuje a ak ide niekam dalej a nesoferuje on, tak mi poctivo pise aj pocas jazdy sam od seba, ale vzdy minimalne ked dorazi na miesto, tak hned pise. Preto som sa zas trosku vzila do nej, ze mozno len chcela vediet, ze dorazili, tazko povedat. Ale ano, veta, krd si spomenies, ze mas aj mna, je uplne citove vydieranie a pokus o manipulaciu a toto v zdravom vztahu nema miesto. A uz teda ked ten partner ozaj niekam odcestuje, tak sa mu snažim nezneprijemnovat pobyt zvytocnym vypisovanim s kontrolou 🙈

petamich
Včera o 21:51
@lindusss2016

@petamich ale ja suhlasim uplne. Ja zas mam napr.strasnu paniku z cesty autom 🙈 preto vzdy od kazdeho vyzadujem okamzite hlasenie, ked dorazi do ciela. Ak je to mozne, tak aj priebežne pocas cesty 🤷 a ja si uvedomujem, ze je to otravne, ale mam z toho proste strach. Partner to akceptuje a ak ide niekam dalej a nesoferuje on, tak mi poctivo pise aj pocas jazdy sam od seba, ale vzdy minimalne ked dorazi na miesto, tak hned pise. Preto som sa zas trosku vzila do nej, ze mozno len chcela vediet, ze dorazili, tazko povedat. Ale ano, veta, krd si spomenies, ze mas aj mna, je uplne citove vydieranie a pokus o manipulaciu a toto v zdravom vztahu nema miesto. A uz teda ked ten partner ozaj niekam odcestuje, tak sa mu snažim nezneprijemnovat pobyt zvytocnym vypisovanim s kontrolou 🙈

@lindusss2016 aj moja mamina to tak ma 🙂 40 mam a aj tak sa jej musim hlasit, ked vie, ze niekam idem, zasa toto viem uplne pochopit ale nezvykne mi napisat, ty ma uz nelubis lebo si nenapisala, ze si dorazila (schvalne prehanam, lebo tak mi znie ta veta, ze ked si spomenies...) ale asi sa zbytocne budem domnievat, tazko z tejto ich konverzacie cokolvek vycitat

lindusss2016
Včera o 21:54
@petamich

@lindusss2016 aj moja mamina to tak ma 🙂 40 mam a aj tak sa jej musim hlasit, ked vie, ze niekam idem, zasa toto viem uplne pochopit ale nezvykne mi napisat, ty ma uz nelubis lebo si nenapisala, ze si dorazila (schvalne prehanam, lebo tak mi znie ta veta, ze ked si spomenies...) ale asi sa zbytocne budem domnievat, tazko z tejto ich konverzacie cokolvek vycitat

@petamich ano, chapem, toto je uplne mimo. Z jej strany velmi nevyspele, ale kto vie teda, co jej od odpovedal na tu orvu otazku, oredpokladam, ze nieco podobne nevyspele....

Autorka, mohla by si nam odhalit obsah tych hlasoviek? Nech to cele dava zmysel

anonym_4e6e3d
Včera o 22:00
@anonym_autor

Otravna alebo že ho kontrolujem. ?Však robí v Nemecku nevideli sme sa mesiac v kuse mi volal keď bol na úbytku sám a zrazu si nevie nájsť na mňa 10 minút času? Len taká aby na chvíľu zavolal?

@anonym_autor no tak by si laskavo mohla povedat, co bolo v tej prvej hlasovke. Ocividne je to dost klucove a tym, ze sa vyhybas na to odpovedat, aj ked sa na to pytali viaceri, tak asi je to aj dovod, preco sa dalej choval, jak choval

autor
Včera o 22:14
@anonym_4e6e3d

@anonym_autor no tak by si laskavo mohla povedat, co bolo v tej prvej hlasovke. Ocividne je to dost klucove a tym, ze sa vyhybas na to odpovedat, aj ked sa na to pytali viaceri, tak asi je to aj dovod, preco sa dalej choval, jak choval

@anonym_4e6e3d v jeho hladovke je povedané že nejde teraz volst lebo pijú a majú tam diskotéku a ja som mu v tých Hlasovkach povedala na tie odpovede že jak že nie si na mobile keď davas príbehy a neverím že aspoň domov volať nebudeš a že keď človek chce si ten čas nájde. Za tých 8 dní čo bude na dovolenke.

anonym_4e6e3d
Včera o 22:29
@anonym_autor

@anonym_4e6e3d v jeho hladovke je povedané že nejde teraz volst lebo pijú a majú tam diskotéku a ja som mu v tých Hlasovkach povedala na tie odpovede že jak že nie si na mobile keď davas príbehy a neverím že aspoň domov volať nebudeš a že keď človek chce si ten čas nájde. Za tých 8 dní čo bude na dovolenke.

@anonym_autor no tak a co ho nenechas zabavat sa? Dozadujes sa pozornosti zrovna vtedy, ked ty si zmyslis a neberies ohlad na jeho program

anonym_1c852f
Včera o 23:53

nie, mám pocit že nemáte vzťah

anonym_c0fe4d
Dnes o 00:48

Jasne priamo ta odmieta a ty vzdy ides donho. Vrat sa naspat do reality on to neberie ako vztah.

lindusss2016
Dnes o 03:43
@anonym_autor

@anonym_autor tak ti to preložím - pre neho ty rozhodne nie si prioritou. On sa chce este zabavat. Ty si mu mozno dobra, ked nic ine nema na programe. Ste asi este dost mladi, ze? Ako dlho ste spolu a kolko mate rokov?

anonym_f4c144
Dnes o 04:17

Ježiš Maria...ked má čas vkuse ti volá...teraz nemá čas, tak ideš hysterčiť? Omg...už dávno by si bola moja ex.

anonym_a2b7a7
Dnes o 05:07

Nie, nie si jeho prioritou a má ťa len na vtedy, keď sa nudí (nie keď má čas, lebo keď ti na niekom záleží, tak si ten čas nájdeš, hoci len na pár minút). Mala som niečo podobné, časom to šlo do stratena... Ľutujem len to, že som si neotvorila oči skôr.

anonym_db201f
Dnes o 05:20
@anonym_autor

@anonym_autor koľko máte rokov? A ako ste dlho spolu? To sú dosť závažné info, ktoré si nám neuviedla. Ťažko takto povedať, či si priorita,ale skúsim. Podľa mňa z jeho strany to je ok,skor vidím problém s tvojou komunikácioi. Ked viem ze má program, nebudem mu vypisovať, posielať/zmazať hlasovky.Urobim si vlastný program a o toa vaic nide tešiť,ked sa ozve sám. Ver tomu,ze ked mu na tebe záleží,ozve sa. Keď nie,tak máš jasnú odpoveď na svoju otázku.Mna by tiez nebavilo, stále vypisovať niekomu ked som išla na dovolenku. Chcem si to tam užiť, oddýchnuť si a nie v kuse riešiť niekoho,kto ma citovo vydiera manipuluje.

mogaa
Dnes o 05:22
@anonym_autor

@anonym_autor ale chápeš ,že je na dovolenke a práve vtedy sa bavili všetci spolu....buď rada,, že ti odpísal, ale nečakaj že ak sa dobre baví nechá všetko tak a pôjde od partie preč aby zavolal frajerke

anonym_c34a2c
Dnes o 05:35

no hned v prvej vete vycitka... v hlasovkach podla vsetkeho taktiez.. ako mne by odpalilo dekel z teba a to som zena, ktora ma skor uzkostnu vztahovu vazbu.. ty sa ale spravas ako chora stihacka.. Pocuj, vies, ze on je svojpravny? Ze nie je otrokom a uz vobec nema ziadnu povinnost ti nonstop pisat? Ano zavola ti ked nema co robit, teraz ocividne ma.. tak mu daj pokoj. Lebo takto ten pohar pretece a posle ta do pecka.
@anonym_autor

crazy_cat_lady
Dnes o 05:55

Ja som na strane autorky, panko na dovolenke, ocividne zabudol, ze ma doma partnerku hned po nastupe do lietadla.. zrejme nema cas sa jej ozvat, resp nechce, lebo on si uziva.. vsak by si mohol, po navrte by uz bol single a mohol by si uzivat kolko potrebuje :D

billy_jean
Dnes o 06:02

Úprimne, cítiš to dobre. Toto nie je chlap, ktorému na tebe záleží. Spomenie si, keď nemá čo robiť... inak má svoj program ...

anonym_7befc7
Dnes o 06:07
@anonym_autor

@anonym_autor moj nazor, kebyze nerobi v Nemecku tak uz nie ste spolu, lepsie povedane vy nie ste spolu len o tom este neviete. Ty ho uhanas a on to ma v pazi. Ked nema lepsi program tak ti zavola, inak nie.

Strana
z2