Zaľúbenie do ženatého kolegu: Ako sa odosobniť?
Ja si neviem pomôcť, cítim sa ako puberťáčka s motýlikmi v bruchu. Ja som vydatá tiež, mám aj dieťa… ale je to silnejšie ako ja 😔 neviem či to je láska, skôr nie ale veľmi ma priťahuje a cítim že to je obojstranné. Tá chémia a to iskrenie tam je. Čo robiť? Ako sa od neho odosobniť? Bojím sa že to dopadne zle….
Výpoveď určite dávať nebudem.
No mila,zalubena,keby sa takto rozmyslalo v manzelstve bud on ,alebo ona motyliky v bruchu, ,tak 3/4 manzelstiev je na Sk rozvedenych.Teraz si to otoc,keby takto raz prisiel tvoj dobry manzel s takymto navrhom, planom ako mas ty s tym kolegom, Pacilo by sa ti to,? Zváz, Co ak sa to dozvie manzelka kolegu ? Ja by som buda tej manzelky tvojho kolegu
povedala..Povedala by som toto... No nejaka flandra alebo lahka zena bez sucitu nad mojou rodinou a jej rodinou mi rozbila manzelstvo , a aj sebe. SPAMäTAJ SA KARMA JE ZDARMA ,ty chces rozbijat manzelstvá, jeho aj tvoje ?Len aby si potom neobanovala,
Napisem ti pravé svedectvtvo Moja suseda takto od dobroty flirtovala, napriek tomu ju aj tak milenec opustil,nasiel si ete mladsiu , potom sa chcela k manzelovi vratit,ale aj tak jej to manzel nedokazal odpustit a hned rozvod, az do teraz 20 rokov
.Susede nic nechybalo novy postaveny dom auto,dovolenka., manzel pekny ,mlady zdravy Len aby si aj ty takto nedopadla.Co ak aj ten zenaty kolega ,ja zaletnik?,,Mozno ani ty si u tvojho kolegu neni prva ani posledna.
Už len dúfať že tvoj kolega bude mať viac rozumu a bude si vážiť svoju rodinu ktorú má doma.
Píšeš že máš doma úžasného muža a dieťa chceš si rozbiť rodinu? Ja by som na tvojom mieste dala výpoveď.
Manželovi určite nič nehovor, zatiaľ sa nič nestalo tak nevyrábaj problém. Dieťa daj na víkend starým rodičom, obleč si niečo sexi a s mužom oživte vášeň, možno trošku vína, možno nejaký film aby ste vyskúšali niečo nové. Dobry sex s mužom, ak ti chyba iba vasen a iskra v manželstve,, ti obráti myšlienky inam.
Ja si myslím, že je to len ošiaľ, taký ten prvotný z niečoho iného, než máš doma. Čoskoro to prejde, len tomu nesmieš podľahnúť.
Hlavne si uvedom, ze ak po sebe pozerate, ci sa viac priatelsky k sebe chovate, alebo ty mas tie podvedome tiky, ze v jeho pritomnosti zmenis chovanie, postoj tela, ton hlasu (a on tiez), tak si to vsimlo aj okolie. Darmo dufas, ze vyzerate prirodzene a nepodozrivo.
Teda skor, ako vobec padne prva pusa, sa tvojmu muzovi moze doniest, ze sa ti na firme privelmi zapaluju lytka za kolegom.
Takze ked ti srdce bucha o sto sest pri novej laske, malo by aj pri kolegoch. Od strachu. Lebo vzdy, ked hovoris s nimi, uvedomuj si, ze hoci ti nic nepovedia, tak vedia. A si v ich milosti, ci to neroznesu dalej.
Ako si sa zaľúbila, tak sa aj odlubis. Hovorí zo mňa skúsenosť. Ale ja som v tom čase bola slobodná.
Ak nechceš dať výpoveď a ani manželstvo si nechceš ohroziť ostáva ti len vyjasniť si to s ním.
Akože pokiaľ by som s ním mala byť v práci X hodín denne a tváriť sa že nič, asi by som sa zbláznila, keby si s ním otvorene neujasním aký je stav a že o rodinu nechcem prísť. Ako vieš, že je aj on cíti to čo ty? Možno to vidí úplne inak.
S manzelom ste sa prestali spolu hrat, navzajom sa zvadzat. Zacni si opat s manzelom vyvolavat vasen a tuzbu.
Nechapem, pubertalne 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
To je tak.... keď chlap nie je schopný poriadne pomilovat svoju manželku... A naopak...
Tak bud si daj do poriadku svoj intímny život so svojim mužom alebo si to s tým kolegom rozdaj a uvidíš čo bude ďalej. Možno výčitky, možno rozvod a ďalšie deti z rozvedených rodín.
Neviem... co ti za to stojí a co si ochotná obetovať za tie detinské motýle v bruchu?
Chodte s muzom na rande 👍
@slovakboy nevtieraj sa. Dobre jej hovoria.
Ta uz je jednou nohou v posteli, len chce pocut validaciu aspon od jednej mamicky ze si moze uzit a skoci mu rovno na ud.
@simona20201309 jasne chlap za to moze…
Ja sa s ním nechcem vyspať, nechcem nikomu ani rozbiť rodinu…. My sa v podstate spolu ani nejak nebavíme, len po sebe pokukujeme, usmievame sa… nemáme nejaký bližší vzťah. On dokonca nie je ani môj tip je to úplný opak manžela a dokonca sa mi ani vzhľadovo nepáči. Len ma niečo na ňom hrozne priťahuje a niekedy mám pocit že by som po ňom najradšej skočila. Budem sa mu vyhýbať, nebudem chodiť ani na firemné akcie. Tá chémia je medzi nami neskutočná
@peknyvladko určite aj. Ťažko povedať, ci je autorka typ ktorý vyhľadáva adrenalín a aj keby mala doma zlaté vajcia aj tak by hľadala úlet, alebo len je zdravá žena ktorej chyba láska a neha?
Aaa aku chces radu, ze chod trtkaj a Budes mat pozehnanie😂vsak chod.. A chudak manzel, dufam ze aj on si najde inu a budete mat otvoreny vztah 😂😂a mozno zaziarlis
@simona20201309 napises v jednej vete “urcite” a hned na to “tazko povedat”…. To hovori samo za seba
@peknyvladko si asi len pekný, že Vladko? 😅
Co je ťažké pochopiť na tom ze ,,AJ" - vždy majú obaja podiel viny...
A ťažko povedať aká povaha je autorka a kto ma ten podiel viny väčší?
🙈🙈🙈
Zabudla som ze sa tu treba vyjadrovať konkrétne a presne aby každý pochopil podstatu
@simona20201309 nie, nie vzdy maju obaja podiel viny. Milujem toto zenske obhajovanie si svojej promiskuity zalozene na nicom.

Ja by som tie motyle v bruchu nejako zlikvidovala.
Bud pouzijes racio v hlave, alebo sa nechas unasat motylmi a iskrami. Ono to mas vsetko vo svojich rukach, len tym, ze sa stretavate v praci to mas horsie.