Zaľúbenosť na diaľku: Platonická láska alebo nie?
Baby dnes sa mi stala taka vec.... Dlhšie už registrujem jedného chlapa zo zoznamky. Aj som si s nim písala a volal ma von. Páčil sa mi už z fotiek, ale nejak som von nešla. Nechala to tak, zabudla. Myslela som, že by to aj tak nevyšlo, ze mame deti, síce v rovnakom veku, ale chápete on ma striedavku, ja, že komplikovane a aká je šanca... A dnes som ho náhodou stretla, má taký nezvyčajný výzor, ako nič extrémne, ale proste je taky ze neprehliadnutelny, aspoň pre mňa. No videla som ho z dosť veľkej diaľky, bolo to v nákupnom centre, on bol v jednom obchode a ja som len isla po uličke. A tak som ho z boku zahliadla, nebola som si 100% istá, že je to on. No mnou prešli všetky motýliky co existujú, v živote sa mi toto nestalo a to mam dosť rokov. Taka som bola z toho happy ako keby bol môj. 😀 Musím povedať, že som zaľúbená 😀 Alebo ocarena. Hneď som mu napísala na pokeci, ze ci tam dnes bol, a v tom čase, a on ze áno. Samozrejme bol zvedavý na mňa, no ja som nenašla odvahu mu poslať fotku a priznať sa 🙈 Bojím sa, že čo ak sa mu nebudem páčiť a sa strapnim, ze ja sa takto vyznám, ze sa mi páči a on ma pošle do prdele. Vravel, že je sám, ale ci niekoho hľadá to neviem, teraz už na zoznamkach nie je. Moc so mnou písať nechcel, keď sa nechcem ukázať. Ach. A ja mám v hlave len ze musím schudnúť 😀
@nikoleta999 to je krásny príbeh. Ďakujem 😊
Nechapem asi.. ty si na zoznamke nemala fotku a on ano? Ci preco pises, ze si nemala odvahu poslat mu fotku a priznat sa?
Ved ta volal von, tak asi vie ako vyzeras, ci?
@hankab mala som rok dva dozadu na badoo sme písali. No teraz som ho vyhľadala na pokeci keďže tam on ma fotku, ale ja nie. A písala som mu ako anonym. Ci to bol on... Keďže som videla len z diaľky 😁 Čize on nevie kto ten anonym je.
No baby sem tam nakuknem na ten pokec, aj keď nepiseme. A ja ho vidím, že celý deň doslova je tam online a píše si RP. Nechodí do skupín žiadnych ale stále si asi s niekym píše, keď to tam tak svieti. Co nezanecháva dobrý dojem.
Mozem mu napisat a ,,preverit ho”😂
Jaaaj takto, takze hras tajomnu a este ho aj sledujes kolko casu travi na pokeci. Tak tam ma asi nejaky objav, co je na tom? Ved nie ste manzelia, ani vo vztahu, tak si niekoho asi hlada aby nebol sam. A ty nehraj hry a napis mu narovinu, ze si to ty a videla si ho. Lebo toto cele uprimne vyznieva akoby si mala 17.
@hankab Aká si milá 😀. Keby mal objav, tak píše s nou vo svojom telefóne a nie na pokeci, ale dobre.
Aká si jednoduchá. Písal by si s ňou. Veď si píše. Je tu dosť žien, ktoré si našli muža na pokeci. Ale to bolo pred 20 rokmi. Pokec je stoka už dlho. Max tam chodia policajti stalkovať pedofilov a prostitúciu. Chlap, ktorý teraz svieti celý deň na pokeci je na prd a bude to robit počas vzťahu. Ale hlavne, že ty si spokojnučká, lebo "ju nemá v telefóne" , len visí na pokeci celý deň😉
@enmery 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ved píšem vyššie, ze takého nechcem co tam visí celý deň. Jednoduchá si zrejme ty, keď máš potrebu urážať niekoho na fóre.
Kde som napísala urážku?To je reakcia na Tvoj koment nado mnou, " Keby mal objav tak píše s ňou vo svojom telefóne a nie na pokeci". Opísať realitu je pre Teba urážka? Nechaj si ho a zachráň inú fajn babu od debila😉
Tak ma objav mozno tyzden a pol a este sa nestretli, preto sa nepremiestnili z pokecu na jeho telefon. Tiez mam snubenca zo zoznamky, pisali sme si 2 tyzdne velmi intenzivne tam a ked sme sa stretli, obaja sme si vymazali ucty tam. Nevidim na tom nic nenormalne preco by nemohol byt na pokeci cely den, ked sa zaujima o zenu ktora ho tam zaujala 🤷🏻♀️
A ty sa zatial zatajujes a hras s nim hru na tajomnu.. keby sa so mnou takto niekto hral, ze ma videl niekde vonku a ani neviem kto to je.. nasledne uz aj keby sa po tyzdni priznal, tak by som ho mala za cudaka. Ja osobne neznasam takeho tahanice, zatajovacky a hry. Podla mna ten chlap nerobi vobec nic zle, zato ty ano a este si ho vykreslila ako niekoho koho nechces lebo “cely den travi na zoznamke”. 😅 sak on ani nevie aktualne ze existujes, tak si zije svoj zivot. Nema sa komu spovedat ani sa preco citit blbo.

Tak to nezistíš, pokiaľ tu odvahu nenaberieš ... Tak ja Ti poviem môj príbeh :D Ja som bola na pokeci a platila som si vtedy plusko, či ako sa to volalo ... Môj budúci manžel mi pozrel profil a som si povedala, že hmm celkom ujde a nechala to tak ... O pár mesiacov na to, zase som videla, že mi pozeral profil a tak som mu napísala ahoj a z toho ahoj je už 11 ročný vzťah, máme syna, postavili sme dom a zachvíľku nás čaká svadba 🙂 A mimochodom on ma nepozeral, lebo by som sa mu páčila, práve naopak, vôbec som nebola jeho tip :D ale tam vtedy náhodne ukazovala par ľudí a že môžeš poslať srdiečko, ale stačilo len na mňa kliknúť a mne sa to zobrazilo, že mi pozerá profil ... Slovo dalo slovo a nakoniec sme sa do seba obaja buchli :D Vôbec nerieš kila a smelo pošli fotku. A nerieš, či sa strápniš, jednoducho to ber tak, že aj Tebe sa nemusí zapáčiť nejaký chalan ktorý Ti napíše, ale aspoň to skúsil a vedel na čom je. Držím palce 🙂