Zaľúbila som sa do nového suseda: Čo robiť?
baby ja som asi blazniva, prisťahovali sa nam oproti novi susedia a u nas je zvykom ze nových susedov vždy pozveme na grilovacku alebo obed nech sa zoznamime,sme naozaj malinka dedinka a každý každého tu pozna a každý o všetkom vie,nebuden to naťahovať dobre ja som sa proste zabuchla ako hlupa pubertacka a je to v takom stadiu ze môj muž mi ide až na nervy ale to len preto ze mám v hlave suseda a pritom viem že nemám šancu veď on je očividne na mladšie jeho manželka ma 25 a on 35 ako ja,najhorsie je s mojim muzom si vazne sadli a teraz spolu travime vela vela času a nemôžem nič povedat lebo by to bolo napadne , neviem sa kontrolovať a citim sa velmi debilne ze vôbec píšem tu ale musela som to dať zo seba von
Zahod to za hlavu a rozkáž si si dospelá
Verim, ze sa ti pisanim ulavilo a zacni rozmyslat racionalne. Určite ma sused nieco aj negativne...tym si ho mozes sprotivit.
Urcite by pomohla zmena vo vztahu, vyskusajte nieco nove v sexe alebo zmente svoje zvyky, zaradte nejaku novu aktivitu.
@anonym_autor to nieje zalubenie toboz laska
Prejde to, neprezivaj to az tak
Venuj sa rodine
@anonym_autor nevadí, tvoj muž mi povedal že tiež sa mu páči jeho mladá.
@anonym_autor co by si chcela hovorit, co si mas kontrolovat? daj si studenu sprchu, preplieskaj sa, a ukludni.. a to ti dobre radim :D takteo poblaznenia su na nic a uz len uvazovanie o tom, ze by si to mala riesit je chore.
Ahoj, pozri sa na to z pohľadu, kedy budeš mať o 10r viac a odpovedz si na otázku,čo by si svojmu mladšiemu ja povedala. Baba neblázni a váž si, čo máš doma.
Niečo ti chýba vo vzťahu, no treba pochopiť v prvom rade že to je niečo čo musíš dať TY sama sebe, nie partner. A to nájdeš len tým že začneš rozumieť svojim emóciám pocitom a starať sa o seba o svoje vnútro. Nikdy v skutočnosti nám partner nikdy nič nedopĺňa - to je veľmi milná a chorá predstava vzťahov, vždy je to len o nás. Lenže ak ešte ani deti nemáte, je to celé u teba na zváženie, či ho naozaj miluješ a chceš si s ním založiť rodinu, pretože ak ešte ani deti nemáte (stereotyp) a už slintáš po inom, časom to lepšie nebude len horšie 🙄
Mám priateľa a zaľúbila som sa do kolegu, fantazírovala som o ňom, to bolo všetko. Nebolo to vzájomné. Po pár týždňoch ma to prešlo, hoci som s kolegom bola stále v kontakte. Priateľa ľúbim a som rada že ho mám. Neboj sa, ono to prejde a neskôr sa nad tým zasmeješ.
väčšinou ide o lásku alebo vzrušenie k tej časti seba, ktorú si dávno potlačila a v tom človeku si ju objavila 🙂 čiže je to viac o tebe ako o ňom, niečo ti chýba
@anonym_autor spamataj sa

Taká klasika... Mužom už fakt odporúčam aby ostali samí....Naše moderné ženy nevedia čo chcú...niekedy ženy vedeli byť s mužom aj v kríze teraz moderné ženy nevydržia nič