icon

Zaľúbila som sa do nového suseda: Čo robiť?

Dnes o 11:32

baby ja som asi blazniva, prisťahovali sa nam oproti novi susedia a u nas je zvykom ze nových susedov vždy pozveme na grilovacku alebo obed nech sa zoznamime,sme naozaj malinka dedinka a každý každého tu pozna a každý o všetkom vie,nebuden to naťahovať dobre ja som sa proste zabuchla ako hlupa pubertacka a je to v takom stadiu ze môj muž mi ide až na nervy ale to len preto ze mám v hlave suseda a pritom viem že nemám šancu veď on je očividne na mladšie jeho manželka ma 25 a on 35 ako ja,najhorsie je s mojim muzom si vazne sadli a teraz spolu travime vela vela času a nemôžem nič povedat lebo by to bolo napadne , neviem sa kontrolovať a citim sa velmi debilne ze vôbec píšem tu ale musela som to dať zo seba von

martinmmartin
Dnes o 11:37

Suseda je aka , mozno to vymenite. Alebo zalozte komúnu

anonym_50258b
Dnes o 11:46

@anonym_autor je to len poblaznenie, ktore prejde. Hlavne je nic nenaznacivat susedovi, neflirtovat, lebo z toho noze byt kolonalny pruser, dusevne problemy minimalne u 4 ludi.

anonym_86e607
Dnes o 11:51

Zblaznila si sa. Ruky daj prec od neho. A ak nie si spokojna s muzom svojim (keby si bola spokojna nezalubis sa do ineho), tak sa s nim rozved a hladaj dalej.

krystofkal
Dnes o 11:52

Hadam ta to co najskor prejde, lebo znicit si fungujuci vztah kvoli niecomu, co ani nema realne sancu....

0kristina0
Dnes o 11:59

Suhlasim s komentom vyssie, keby si spokojna s terajsim muzom nestane sa ti to. Nieco ti vo vztahu chyba, zameraj sa na to a nelez susede do kapusty.

anonym_f00f94
Dnes o 12:04

Si dnes pozerala rodinné prípady?

danica2711
Dnes o 12:19

no tak v tej vašej maličkej dedinke, kde každý vie všetko o každom budete mať čoskoro veselo...

anonym_7577f3
Dnes o 12:20

To bude nepríjemné pre všetky zúčastnené strany.

patrike
Dnes o 12:24

Predstav si to opacne : tvoj muz ma novu atraktivnu kolegynu a zjavne sa mu paci. Ake mas pocity ?
Ty sa kontroluj a ovladaj, neplet si vzrusenie a fyzicku pritazlivost so zamilovanostou, lebo inak urobis peklo zo zivota 4 dospelym a aj detom, ked nejake su.
Tvoj prispevok nech si daju ako povinne citanie vsetky moralizatorky o kurevnikoch.

anonym_b5a1bc
Dnes o 13:07

mozno ho na 4 zlomis

sticker
anonym_0c4207
Dnes o 13:21

Rozid sa a najdi si voľného
Čo viac a čo menej
Všetko okrem toho je vypocitavost a nie láska, úcta k nikomu

autor
Dnes o 13:27
@anonym_86e607

Zblaznila si sa. Ruky daj prec od neho. A ak nie si spokojna s muzom svojim (keby si bola spokojna nezalubis sa do ineho), tak sa s nim rozved a hladaj dalej.

@anonym_86e607 moj muž je dobrý človek nemáme žiadne problémy ja vazne nechápem co sa deje so mnou neviem sa dať do normalu

anonym_0c4207
Dnes o 13:36
@anonym_autor

@anonym_86e607 moj muž je dobrý človek nemáme žiadne problémy ja vazne nechápem co sa deje so mnou neviem sa dať do normalu

@anonym_autor veď práve,ak je dobrý človek,tak zaslúži si pravdu a aby si ho nehala ísť
A ti lezie na nervy kvôli druhému chlapovi
Zaslúži si to?nie
Tak ho nehaj

autor
Dnes o 13:38
@anonym_0c4207

@anonym_autor veď práve,ak je dobrý človek,tak zaslúži si pravdu a aby si ho nehala ísť
A ti lezie na nervy kvôli druhému chlapovi
Zaslúži si to?nie
Tak ho nehaj

@anonym_0c4207 nie mali sme podobnu krizu z jeho strany a zvladli sme to ked som mu odpustila aj neveru

anonym_0c4207
Dnes o 13:42
@anonym_autor

@anonym_0c4207 nie mali sme podobnu krizu z jeho strany a zvladli sme to ked som mu odpustila aj neveru

@anonym_autor takže on podviedol,tak teraz je to ok, že ti poblazil hlavu iny a muž ti lezie na nervy? aspoň mu to povedz,nech sa niečo s tým dá urobiť....
Ak sa dá...

autor
Dnes o 13:43
@anonym_0c4207

@anonym_autor takže on podviedol,tak teraz je to ok, že ti poblazil hlavu iny a muž ti lezie na nervy? aspoň mu to povedz,nech sa niečo s tým dá urobiť....
Ak sa dá...

@anonym_0c4207 ak mu to poviem prestane sa s ním stykat a je to pre neho po dlhej dobe jediný blízky kamarát a nechcem mu to kaziť ani mu nechcem niečo také priznať lebo by bol sklamaný ale zároveň saliem keď som s ním blízko

anonym_0c4207
Dnes o 13:54
@anonym_autor

@anonym_0c4207 ak mu to poviem prestane sa s ním stykat a je to pre neho po dlhej dobe jediný blízky kamarát a nechcem mu to kaziť ani mu nechcem niečo také priznať lebo by bol sklamaný ale zároveň saliem keď som s ním blízko

@anonym_autor zachraňovať kamaratstvo ale vzťah to bude narúšať
Ja som za to aby si mu povedala pravdu,ak to zasahuje do postoju k tvojmu mužovi....co zasahuje
Takže je len na tebe ako veľmi si fééér k človeku čo o ňom tvrdíš, že je dobrý človek

patrike
Dnes o 13:58
@anonym_autor

@anonym_autor Priroda, jar, hormony. To, co zazivas, ma chlap kazdy jarny den na ulici, ked sa vyroja obtiahnute rifle, kratke sukne a tesne tricka 🙂

patrike
Dnes o 14:00
@anonym_autor

@anonym_autor Manzel opisany ako "dobry clovek" je len pokrocilejsia a uradom so svedkami overena verzia onoho "ty si taky super kamarat" = sukat budem s niekym inym, kto je pekny hajzlik.

anonym_ba1bea
Dnes o 14:04

A KEDY SA TAM PRISTAHOVALI ? už tam bývajú? Ci ? Stretávate sa každý deň? Takže on ma ženu, aj deti či? A ty si sa zaľúbila.?

autor
Dnes o 14:15
@anonym_ba1bea

A KEDY SA TAM PRISTAHOVALI ? už tam bývajú? Ci ? Stretávate sa každý deň? Takže on ma ženu, aj deti či? A ty si sa zaľúbila.?

@anonym_ba1bea deti nie,on ma ženu ja muža a každý nie ale asi 5x za týždeň určite

autor
Dnes o 14:28
@patrike

@anonym_autor Priroda, jar, hormony. To, co zazivas, ma chlap kazdy jarny den na ulici, ked sa vyroja obtiahnute rifle, kratke sukne a tesne tricka 🙂

@patrike to je blbosť,navyse to netrva tak kratko a poznam mnoho peknych ľudí a nad nikym som sa nepozastavila

anonym_ba1bea
Dnes o 14:37
@anonym_autor

@anonym_ba1bea deti nie,on ma ženu ja muža a každý nie ale asi 5x za týždeň určite

@anonym_autor tak to ti neporadím. Jedine len to ze keď má on tiež záujem o teba , tak to je iná káva. Ma ho ?

januska12323
Dnes o 14:52
@anonym_autor

@anonym_autor to nemáte lepšiu zábavu ako sa stretávať so susedmi?

autor
Dnes o 15:01
@januska12323

@anonym_autor to nemáte lepšiu zábavu ako sa stretávať so susedmi?

@januska12323 tak poobede ani nie

autor
Dnes o 15:02
@anonym_ba1bea

@anonym_autor tak to ti neporadím. Jedine len to ze keď má on tiež záujem o teba , tak to je iná káva. Ma ho ?

@anonym_ba1bea asi nie ja som normálna žena z dediny a on ma tu svoju 25..

kajus_a
Dnes o 15:06

Rychlo na suseda zabudni. Chces rozbit dve rodiny, privodit trapenie? Trosku rozmyslaj dopredu, co tym chces dosiahnut.

lucimichi
Dnes o 15:18

@anonym_autor ty a tvoj muž máte koľko rokov?

autor
Dnes o 15:27
@lucimichi

@anonym_autor ty a tvoj muž máte koľko rokov?