Zaľúbila som sa do staršieho muža: Ako ďalej?
Ahojte baby/zeny chcela by som sa s vami o niecom poradit . Mam 28 rokov a predtym som vzdy randila s rovnako starsimi alebo o pár rokov . Mala som jeden dlhoročný vztah s rovesníkom ,ale po case mi tam nieco zacalo chýbať a tak sme isli od seba . Potom som stretla starsieho muza ,ktorý uz ma dve deti syna 22 rocneho a dceru 10 rocnu a je rok po rozvode . Ihned som sa do toho muza zalubila,zo zaciatku som bola voci tomu skeptická ,pretože je to velmi velky vekovy rozdiel avsak cim viac som ho spoznávala tym viac som sa nedokazala ovladat . Bolo to silnejšie ako ja . Spoznali sme sa v robote ,ja pre neho pracujem ,zo zaciatku som odmietala jeho pozvania na rande ,az jedného vecera ked sme spolu isli domov z roboty ma zobral k nemu domov na vinko a tam sa to stalo vyspali sme sa spolu . Aj ked sex nebol taky ako by som si predstavovala ani to ma od neho neodradilo . Nikdy sme si nepovedali co je medzi nami ,vnímala som to skor ako romanik ktorý skonci ,avsak on sa ku mne spraval tak ako este nikto . Je velmi vsimavy ,charizmatický ,galantný ,a to vsetko na nom milujem . Sprava sa ku mne ako k princeznej ,uz mi aj vyznal lasku ale povedal mi ze momentálne sa nechce viazat lebo ze ma dva rozvody za sebou a ze sa boji tretieho sklamania . Lenze ja uz s nim nedokážem len spavat . Zblaznila som sa do neho a cela moja rodina uz to vie a ocudzuje ma . Neviem ako dalej ,viem ze mi to ublizuje ale nedokážem byt bez neho .
@inga000 poznam nie jeden par, kde je 20 rocny vekový rozdiel. Funguju normalne. Ano je to vidiet, ze ten chlap je starsi ale myslim si, ze tie zeny su spokojne a nejde o nejakych bohatých chlapov. Cize zeny s nimi ziju naozaj z lasky. Len teda iba jeden z párov ma spolu deti. Ostatni uz deti nechceli v tom veku.
počuj, keď si v 28 necháš tohoto 50 s ktorým je sex oničom, tak v 40tke si budeš hľadať 30nika ktorý ťa vyš*ká že si 2 dni nesadneš 🙈 ver mi, tento nie!!! o 10 rokov budeš pri chuti a tento už na útlme
Napisem ti ako zena, ktora je dlhodobo vo vztahu so starsim muzom (a tym padom sledujem a vnimam napriklad aj mnoho jeho rozvedenych rozlietanych rovesnikov 45+)
Ak sa uz na zaciatku ohradil, ze sa teraz nechce viazat ani nic podobne, je to predzvest jasneho romaniku. Prenho je to spestrenie, zabava a dokazanie si cohosi.....zatial co pre teba ako mladu zenu v skvelom veku je to iba mrhanie casu a energie. Ak mas aj ty zaujem o romanik, prijemne chvile a pozornosti, tak si to kludne uzi...len sa prosim radsej neviaz na predstavu, ze z toho bude 'nieco viac' 🙂
A ak by sa dotycny (alebo hociaky iny dalsi) vyjadril, ze predsalen vazny vztah chce, a ma zaujem o spolocnu buducnost, tak by som vopred radila sa najprv pozriet na jeho minulost (najma pri tych uz rozvedenych s detmi). Lebo nie vzdy musi byt napriklad ex zena ta 'harpia, s ktorou sa nedalo zit' a velakrat sa ten 'had' skryva na opacnej strane 🙂 to len tak z pozorovania, aby ziadna zena nemusela mat potom problemy s tym dovtedy 'panom dokonalym' 🙂
Zelam vsetko dobre, ked vyprcha to vzrusenie a chemia, skus sa nanho aj na cely 'pripad' pozriet triezvo a s nadhladom a rozhoduj sa rozumne. 🙂
@zuzanka.zuzu nikdy som nerozmyslala nad tym mat starsieho a prislo to ,sice neviem ako budem rozmyslat v 40ke ale poznam vela zien co ma mladších partnerov o desať rokov 😊 ja mam prave pri tomto ze neviem dosiahnuť organizmus ,ale to som sem pisat nechcela
@inga000 Možno má v gatiach malého kolibríka, tak jeho obrana je, že žena ho podvádzala....Utekaj dievča! Klame, až sa mu z huby práši!
@inga000 musis si uvedomit zasadnu vec. Ak budes ty v jeho veku - normalna vitalna 40-tnicka tak budes mat na krku dedka s diagnozami co uz nevyriesi. Si na to oripravena? Tvoj aktivny stredny vek co je pre vela ludi najkrajsie obdobie bude cena ktoru zaplatis
A ked si spravite niekedy v dohladnej dobe dieta budes mat na krku rebelujuceho teenagera a zacinajuceho alzheimera zaroven
Kasli na to ten vekovy rozdiel je moc . Deti uz mà aj dost velke dalsie nebude chciet ani zavazok nechce . Je dva krat rozvedeny asi tym ex tiez nesadol v sexe a nevydrzali to . Ber to ako lekciu . U inych ex co ti vadilo - tomu sa vyhnes pri hladani dalsieho partnera . A veci ktore sa ti pacia na tomto ., urcite kvality ktore ti ucarili najdes u ineho . Bude mladsi a Hlavne bude chciet zavazok.
Komenty necitam ale prepac napisem to skaredo, rohožku si mu spravila paradnu. Neviem si predstavit s niekym chrapat hned ale ok to je tvoje rozhodnutie ,vsak si dospela, no on uz dostal co chcel a dobre Ta odpinkal. Verim ze si hovori ze kludne aj nabuduce ked uz bolo.
Keby slo o vztah tak bohvie, teraz by ten rozdiel vidiet nebolo, no neskor by si to mozno citila.
Prosim ťa nemrhaj časom s týmto neperspektivnym starcom.Obrovská kontrolka by mi blikala, že ma dva rozvody za sebou.Teba odvezie na byt a ide na vec.Možno je to chronicky neverník a jasne, že žena bola vinná.Je to veľký vekový rozdiel, hľadaj rovesníka.Neskôr sa ten vekový rozdiel prejaví, ľutovala by si keby si mala starca na krku ktorý sa už nezmôže na nič a ty neuspokojená budeš pokukovať po mladých, vitálnych fešákoch.A áno aj za mňa je aj 10 rokov veľký rozdiel ktorý neskôr pocitiš,nieto 22 rokov.Mňa tiež starci odpudzujú.
ponukne ti sex v prvy deň, ale viazať sa nechce ! prečo teda aj ten sex neodmieta, ked je tak zásadový? a este k tomu zlý sex!
@inga000 pre vlastné dobro to skonči. Sama si uznala, že si sa zaľúbila a on uznal, že nechce vzťah, a potom Ťa len zneužíva. Pracuješ pre neho, takže si si poriadne zavarila. Určite bude charakter, keď potrebuje baliť podriadené mladé mäsko a každé dieťa má s inou ženou. Máš na viac. Chápem, že u rovesníkov kvality zrelého muža nájdeš len ťažko, ale určite by som sa neviazala na takéhoro secondhandového uja, ktorý ešte ani v svojom veku zrelosti veľa nepobral a musí zneužívať ženu, ktorá by mu mohla byť dcérou. Seberovnú by nezbalil, lebo má zmýšlanie nevyzretého pubertiaka.
Ospravedlňujem sa všetkým mužom vo veku 50+ tu na MK, ale...neviem si predstaviť seba ako 28 ročnú, rozťahovať nohy starému slyzkému ujovi 🤢 A to ma priťahujú starší muži....ale zase nie takí, ktorí by mi mohli byť otcom. Je to podľa mňa aj choré...predstava bozkávania sa, dotykov....🫣 no neviem, ale mne sa to hnusí. Ak by si mala 40, tak fajn...zvráskavená by si už bola aj ty, aj on 😁 ale mladé pekné 28 ročné dievča, ktoré má život pred sebou? neblázni...
@earlgrey kto nemal 65-ročného, nevie, čo je láska
🙂
@karolinakr 😁
@earlgrey 🤣
@earlgrey ty máš koľko rokov? 40nička sa zvysoka vys*re na 2x rozvedeného 50nika ktorý by mi to ani nevedel dobre urobiť 🙈 my už máme rozum 😂 a keby sme ho náhodou chceli stratiť, tak ho stratíme s fešným 30nikom 😜
@zuzanka.zuzu Veď samozrejme 😁 ale myslela som napr.45 ročná žena a 50 ročný muž 😉 ja mám 37 a mňa obletujú samí 30tníci 🤣 aj keby mal 50 ročný vtáka zo zlata, tak by ma to nepriťahovalo...

@betulinka1 potešila si ma ďakujem