icon

Zaľúbila som sa do staršieho muža: Ako ďalej?

inga000
19. okt 2024

Ahojte baby/zeny chcela by som sa s vami o niecom poradit . Mam 28 rokov a predtym som vzdy randila s rovnako starsimi alebo o pár rokov . Mala som jeden dlhoročný vztah s rovesníkom ,ale po case mi tam nieco zacalo chýbať a tak sme isli od seba . Potom som stretla starsieho muza ,ktorý uz ma dve deti syna 22 rocneho a dceru 10 rocnu a je rok po rozvode . Ihned som sa do toho muza zalubila,zo zaciatku som bola voci tomu skeptická ,pretože je to velmi velky vekovy rozdiel avsak cim viac som ho spoznávala tym viac som sa nedokazala ovladat . Bolo to silnejšie ako ja . Spoznali sme sa v robote ,ja pre neho pracujem ,zo zaciatku som odmietala jeho pozvania na rande ,az jedného vecera ked sme spolu isli domov z roboty ma zobral k nemu domov na vinko a tam sa to stalo vyspali sme sa spolu . Aj ked sex nebol taky ako by som si predstavovala ani to ma od neho neodradilo . Nikdy sme si nepovedali co je medzi nami ,vnímala som to skor ako romanik ktorý skonci ,avsak on sa ku mne spraval tak ako este nikto . Je velmi vsimavy ,charizmatický ,galantný ,a to vsetko na nom milujem . Sprava sa ku mne ako k princeznej ,uz mi aj vyznal lasku ale povedal mi ze momentálne sa nechce viazat lebo ze ma dva rozvody za sebou a ze sa boji tretieho sklamania . Lenze ja uz s nim nedokážem len spavat . Zblaznila som sa do neho a cela moja rodina uz to vie a ocudzuje ma . Neviem ako dalej ,viem ze mi to ublizuje ale nedokážem byt bez neho .

larisalarisa
20. okt 2024

Dva rozvody.....červené vlajky:::!!!!!!!!!!!!!!! nebude on dokonalý............

konicekmodry
Autor odpoveď zmazal
katkaseiner
20. okt 2024

všetko vyzerá totalne ideálne....ALE...o 10 rokov budes mat 38 a on stary dedko 60. Ty este budes kludne zrela na dalsie dieta...on si bude denne hodinu hladat protezu a papuče...o 20 rokov budes mat 48 a on 70 😳 budes v najlepsich rokoch a on... uz bude poriadne po najlepsich rokoch...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
ejmi25
20. okt 2024

@inga000 50 dost ja mam 45 a 50 sa mi zdaju ,ze stari

ejmi25
20. okt 2024

@konicekmodry presne ja mam 45 ,,ale muzov po 50 nechcem..

irusa
20. okt 2024

Láska.....

huxy
20. okt 2024

@irusa nieee, sorry, ale fuuuuj 🙈🥵

idamia
Autor odpoveď zmazal
idamia
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
irusa
20. okt 2024

@lonely66 ale láska 😄

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
idamia
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
huxy
20. okt 2024

@lonely66 pre mňa sú takí chlapi úplne úbohí. Čo opustia ženu kvôli mladšiemu modelu. Ak je relatívna spokojnosť vo vzťahu. Mne je to až smiešne, že chlap si nájde mladé dievča a myslí si, aký je frajer. No nie, nie je. Viem že sa to deje, ale je to hrozné. Akoby si potrebovali niečo dokazovať a pritom nič moc nie sú, hlavne teda už charakterom.

idamia
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
huxy
20. okt 2024

@lonely66 ja píšem vyslovene o prípade, keď chlap opustí ženu kvôli mladšej. Keď manželka bola normálna, aj sa o seba starala, o domácnosť... O žiadnej mrche. Lebo aj to sa často deje. Chlap si myslí, že má dom, auto, prachy, tak môže mať hocktorú a hlavne mladú. Takí chlapi sú úbohí a smiešni zároveň

idamia
Autor odpoveď zmazal
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
namornicka
20. okt 2024

@idamia kto je Gleb vie (skoro) každý rodič teenagera, čiže človek vo veku 40+ rokov. Naopak, bezdetní 30-nici ho nepoznajú, takže to nie je o veku 😄

idamia
Autor odpoveď zmazal
idamia
Autor odpoveď zmazal
bessie12
20. okt 2024

@lonely66 suhlasim. S mojim partnerom, ktory je tiez odo mna starsi ( 22 r. ) si rozumieme vo vsetkom. Mame podobne zaluby, nazory a aj lenivost 😀 Tiez 2x zenaty. Videla som to v papieroch, ktore vypisoval kvoli nasmu sobasu. Ako sa vravi ,,do tretice vsetko dobre" 😀