icon

Zaľúbili ste sa do kolegu? Rady a pomoc

25. apr 2024

ahojte....idem si sem poradu....alebo sa mozno iba vyrozpravat som dospela vzdelana zena vydata v dlhorocnom manzelstve mam deti rodinu...problem je ze som sa v zrelsom veku zalubila do kolegu z prace....je odo mna o dost starsi...nestretavam sa s nim kaxdy den iba ho zazriem niekde v praci na chodbe pri odchode a pod. nevyhladavam ho zopar krat sme sa stretli pracovne....a ja som sa zalubila ako pubertiacka....on to nevie a jasne ze mu to nepoviem by som sa prepadla od hamby....problem mam ja ako sa toho zbavit...toho pocitu takej beznadeje ...nic ma nebavi...stale na neho myslim....a mam ho plnu hlavu pritom si uvedomujem to racionalne...ma rodinu zenu dvoch dospelych synov....a ja rodinu tiez... nikdy sa to nedozvie...ale co ja ...poradte co s tym😔😔

Strana
z3
autor
27. apr 2024

@anketkarka nuz ano...u nas doma bola general tiez mamina...oco bol ten co sedi na gauci a robi co sa mu povie...a je mozne a pravdepodobne ze som tento model prebrala po nich a vniesla do svojej rodiny...23 rokov to bolo akoby..."pod pokrievkou" bola som dobra spokojna manzelka ...moj muz zase nie je nejaky "ťuťko" to vobec....ale vzdy vsetko nechal na mna od vyberu jeho treniek az po vyber fasady...pretoze hovori ze vie ze sa moze spolahnut...a ano...ja sa tuzim tiez spolahnut...na pevne pleco...ruky co ma objimu a teraz sa to vo mne vsetko poplietlo...prichodom tohto cloveka do mojej blizkosti sa akoby prebudili tieto tuzby a on to co chcem stelesnuje...chvalabohu ze o tom.netusi....ale mozno citi ze sa neho pozeram ako lan na predatora a mozno nie neviem....dakujem za nazor...

vikiki29
27. apr 2024

Autorka, nie je nič nezvyčajné, že sa človek “zahľadí” alebo platonicky zaľúbi do iného aj keď je vo vzťahu. Aj mne sa to stalo. A čo s tým? No nič. Ak to nebudete nikam posúvať, tak to jednoducho prejde. Aj ja som myslela, že sa zbláznim, neskutočná chémia to bola. Mala som pocit, že bude nemožné aby sa niečo tak silné stratilo. Ale stratilo. Teraz sa nad tým už len pousmejem, aj u teba to tak bude, neboj. Dovtedy sa aspoň budeš tešiť do práce 😉

barborachors
28. apr 2024

keď ty si v zrelsom veku cize cca 50+ a kolega je starší, tak to ma on koľko rokov, 60-70? Ver tomu že ty ho nezaujimas absolútne, si pre neho stará bláznivá ženská a namyslas si strašne, az mi je ta ľúto. Takyto dedovia za vodou na pozícii idu s mladou max 30 a nie ze kukaju po starej milfke... Veľakrát uz ani nie sú schopní sexu, len maju ozdobu vedla seba kvôli prestíži a doma starú manzelku. Prepac ale som úprimná a realistka a počúvam o com sa chlapi rozprávajú a celkovo ako žijú, poznám, viem. Starých chlapov staré ženy nezaujímajú, ani tie zrelé nie su ich objektom. Z tohoto psa slanina nebude...

autor
28. apr 2024

@barborachors mam 44 a on 55...nie som ziadna stara milfka ani on dedo...je to vysportovany chlap a ja vyzeram lepsie ako ked som mala 20 nemusi ta ma byt luto...😏

autor
Autor odpoveď zmazal
lady40
29. apr 2024

Toto ma zaujíma,prežívam úplne to isté a mám tiež nad 40. Akurát kolega má tak ako ja.....takze ťa chápem a nechápem dodnes ,ako sa mi to stalo😔

lady40
29. apr 2024

Musíme počkať,kým prestane dopamín účinkovať 😉

autor
30. apr 2024

@lady40 tak asi ano...je fajn ked ho dlhsie nevidim...je mi lepsie citim sa lepsie...potom.ho ale zazriem trebars na obede a som tam kde som bola😏ale to ze nie sme v nejakom kontakte pomaha...

lady40
30. apr 2024

No my sme už postúpili ,bozkávali sme sa ale ďalej to nedošlo. On to stopol ,že vie čo sa bude diať ďalej. A nechce tie následky....ale ja som bohužiaľ na tom tak že som mu povedala že mi je to jedno. Že určite sa nechcem rozvádzať ale proste chcem jeho. Ta chémia je teda.strasne silna....on ma poprosil že aby sme v Tom proste viac nepokračovali. Že vidím čo to s ním robí...tak som mu len povedala že dobre ja mám na to iný názor že predsa ak k iným citom nepríde kľudne v Tom môžme pokračovať. Tak čakám.....viem že to takto nemá byť ale je to silné a neviem s tým bojovať. Bavíme sa zatiaľ normálne sem tam nejaké narážky.cakam kým ma to prejde😔

autor
30. apr 2024

@lady40 no vy ste teda "iny level" to by som ja nedavala😔

liv1
30. apr 2024

@lady40 a on ma rodinu? Ak ano, ze ta hanba nefacka ako sa mu podkladas

lady40
30. apr 2024

@liv1 Hanba ma facka a neprajem nikomu aby sa mu stalo to čo mne

lady40
30. apr 2024

@liv1 toto tu nepotrebujem čítať že či ma hanba nefacka. Tiež ma to sere a chcela som vedieť či sa ešte niekomu niečo podobné nestalo. Anie je to tak že sa mu podkladam a nebodaj doprosujem povedala som mu len čo citim. Ďalej som už akceptovala čo chce on .

myzma
9. máj 2024

@autor ahoj, ako sa mas? Ak by si si chcela popísať na túto tému, ozvi sa mi do IP. Drz sa 💕

kachita
25. júl 2024

@autor, vedela by si sa mi ozvat?

xnatalkax
3. sep 2024

Ako s kolegom?

Strana
z3