Zamiloval som sa do kolegyne a doma mám ženu a dve maličké deti
Ahojte, som zenaty muz, mam dve malicke deti (2r a 4mes.). Dlhe roky sa poznam s kolegynou a tento vztah sa rozvinul do skutocne dobreho a hlbokeho priatelstva. Je obojstranne prospesne, no postupne ako sme sa zblizovali coraz viac, ja zistujem ze som sa do nej ako idiot zamiloval 😕 S kolegynou konktakt prerusit nemozem, jedine ze zmenim vysnivanu pracu a som si isty, ze aj kamaratke by som v takom pripade chybal - dlhodobo si v roznych veciach (nie len pracovnych) vzajomne pomahame.
Nejake tipy, ako sa odmilovat? Neviem si predstavit podviest manzelku, zaroven si po tych rokoch vobec neviem predstavit odstrihnutie kamaratky zo zivota. Najlepsie by bolo ak by som ju zase bral "iba" ako dobru priatelku. Ona ma tak berie.
Mam 33 rokov, kolegyna 37. Trva to uz dlhodobo a lezie mi na nervy ze na nu neviem predstat mysliet, uplne ma to paralyzuje a potom zanedbavam rodinne a ine povinnosti. ☹
@oblecenie99 pozri na dátum...je to stará diskusia...
@adka176 Už som pozrela, či to nie je presne TÁ diskusia a veru je 😅
No ako si dopadol?

Počkať... Teraz čítam tu anglinu a zvyšok.. Bud mam deja vu, alebo sa tu strieda veľa tém a už sa mi to mieša, ale prísaham že niečo veľmi az navlas podobné som tu už čítala... Nezakladal si tu už predtým tému? Tú istú? Spomínam si, že aj vtedy som sa zarazila, že tak bodaj by chcel byť so ženou, ak toľko toho stíha popri práci ešte s kolegynou.. A chuda žena sa môže doma roztrhať popri deťoch.. Tak jasne ze manželka vyzerá ako chudinka a hysterka a kolegyňa ako v pohode žena 🙄