Zamilovala som sa, aj keď som zadaná
Prisla som sa vám tu len tak “zdôveriť”. Nemam moc blízke kamosky, s ktorými to mozem zdieľať.
Mam problem, ktorý som si vytvorila úplne zbytočne sama, svojou vinou. Viem akú radu mi date, som si vedomá toho ako z toho von, (blok a zabudnúť) no ja to zatiaľ neviem/nechcem. Chcela by som zistiť či niekto mal nieco podobne.
Boli sme s mojim snubencom a našimi rodicmi na prvej spoločnej dovolenke. Už len z toho že som pri mori som bola cela bez seba. Každý deň som si užívala, trávili sme cas spolu. Deň pred odchodom som mala nejaké nutkanie, že sa chcem ist prejst po pláži aj dalej, volala som aj rodinu no nejako nechceli ist, chceli sa len váľať na pláži. Priatel sa ponúkol že on teda pojde no nakoniec si to rozmyslel. Ja som potom bola taka že nejdem keď mam ist sama, no nejak som sa potom presvedčila že teda idem.
….Pokračovanie v komentári ….
@simona20201309 tak nech prileti zoberu si hotel a mozu tam byt cely vikend. Toto je fakt rozpravka videla ho raz ale na flirt a sex a lacne pivo na SK sa oplati.
@lentakyterapeut mne o sex vobec nejde aj keď je mozne že jemu Ano. Tak chlapi to asi ozaj vnímajú inak. Mna len stale drzi ta romantická predstava, že takto spoznas niekoho s kym skončíš vo vztahu
@lentakyterapeut mne o sex vobec nejde aj keď je mozne že jemu Ano. Tak chlapi to asi ozaj vnímajú inak. Mna len stale drzi ta romantická predstava, že takto spoznas niekoho s kym skončíš vo vztahu
@anonym_autor nebud naivna. Akoze mozes. Aj mat v hlave virtialneho milenca. Ale logika je v tom aka? Ok budete si pisat a o mesiac prileti cavo na vikend. A kolko casu s nim vies byt? Jeden vecer ci cely vikend? A ked niekto leti taku dialku co myslis, pod sa zamysliet co by mu stacilo? Puska na licko? Pridaj. Riadny flirt? Ak by dosiahol malo az nic no druha letenka nebude. A ak by ta dostal tak tiez druha letenka byt uz nemusi. 🫣
A on bol na tej dovolenke s kým? Mne to inak vobec nepríde ako niečo neočakávané. Ja mám totiž pocit, že ludia sa na dovolenke zoznamujú oveľa jednoduchšie ako doma. To vaše zoznámenie mi znie uplne bežne. Tiež som sa na dovolenke rozprávala s kadekym, doma by som to urcite nerobila.. možno to on na dovolenke robí vždy tak, motá sa po pláži, lebo vždy dojde nejaká žena, ktorá je tam sama alebo sa nemá s kým prechádzať. Proste ju tam počká a zahra to na osudové stretnutie
Kamoska takto letela do Egypta s kamaratom (tucko) co platil dovolenku. Vecer sa zoznamila s miestnym casnikom a celu dovcu spala unho a prisla az do lietadla 😂 co robil smutny tucko som sa nedozvedel.
Kamoska takto letela do Egypta s kamaratom (tucko) co platil dovolenku. Vecer sa zoznamila s miestnym casnikom a celu dovcu spala unho a prisla az do lietadla 😂 co robil smutny tucko som sa nedozvedel.
@anonym_bd711d 😄😄to pobavilo, chudak
@anonym_autor nebud naivna. Akoze mozes. Aj mat v hlave virtialneho milenca. Ale logika je v tom aka? Ok budete si pisat a o mesiac prileti cavo na vikend. A kolko casu s nim vies byt? Jeden vecer ci cely vikend? A ked niekto leti taku dialku co myslis, pod sa zamysliet co by mu stacilo? Puska na licko? Pridaj. Riadny flirt? Ak by dosiahol malo az nic no druha letenka nebude. A ak by ta dostal tak tiez druha letenka byt uz nemusi. 🫣
@lentakyterapeut Ano toho som si vedomá, že by to tak asi bolo. Skoda.
Ale ty vzťah máš!!!Si dokonca zasnúbená!!!
Ale ty vzťah máš!!!Si dokonca zasnúbená!!!
@enmery Ano, lenze tiež nevidim moc perspektívu. Zásnuby boli pred 4 rokmi
@anonym_autor fakt ti to príde vtipné?
@anonym_bd711d byť tým "tučkom", tak kamoška si kupuje spiatočnú letenku sama
@anonym_autor keby bola situácia opačná a tvoj buduci exsnúbenec by sa zoznámil s niekým na dovolenke a vypisoval a fantaziroval by o nej, a ty by si sa o tom dozvedela, ako by si sa zachovala?
@anonym_autor dobra rada nad zlato. Neries vychladnutu kasu. Studene nechuti nikomu. Kludne ti osud prihra niekoho z okolia. Zahoris a netreba snivat budes ho mat kolko budes chciet lebo bude blizko.
@anonym_autor fakt ti to príde vtipné?
@anonym_bd711d byť tým "tučkom", tak kamoška si kupuje spiatočnú letenku sama
@haley7897 no tucko bol rad ze nebol sam v lietadle
@anonym_autor keby bola situácia opačná a tvoj buduci exsnúbenec by sa zoznámil s niekým na dovolenke a vypisoval a fantaziroval by o nej, a ty by si sa o tom dozvedela, ako by si sa zachovala?
@haley7897 Ten keby tu toto napísal, čo autorka, ženy by ho rozsniesli v zuboch...
@haley7897 Ten keby tu toto napísal, čo autorka, ženy by ho rozsniesli v zuboch...
@enmery 100%
...a co tu najviac chýba, je autorkina snaha aspoň predstierať, za sa zamýšľa nad tým aký jej správanie bude mat dopad na jej budúceho ex. Všetko len o nej a jej fantasmagorii s niekym koho ani nepozná.
Ukonci svoj vztah. Naco si brat niekoho, s kym si nie si sudena. Tento flirt ti to len ukazal. Neviaz sa s niekym, ked mas uz pred svadbou taketo pocity.
A ten chlap… neviem… cas ukaze, ale nevidela by som to nejak ruzovo. Hlavne sa s nim hned nevyspi, ked by ta prisiel “navstivit”