icon

Zamilovaná do zadaného

Včera o 16:11

ahojte, budem rada ak tu nebudu pisat ludia ktory potrebuju odsudzovať, ale ktorí pochopia popripade nieco podobne zazili a ako to je najlepsie riesit … mam 28 rokov, s priatelom 3 roky, kolega ma tiez mozno 3 rocny vztah … prisiel mozno pred pol rokom, neriesila som ale pacil sa mi, no casom som videla ze je to aj z jeho strany … viem ze nas to oboch k sebe taha, citim to, vidim ako sa na seba pozerame … samozrejme je to strasne komplikovane, kedze sme obaja zadaní … neviem ci nieje najlepsie riešenie to cele seknúť a zabudnut na tuto myšlienku, ale akoby sa to nedalo ovládať, stale na neho myslim … aj sme si uz par krat pisali, ale nie o nas, vieme obaja ze sa to nehodi a akoby sme sa obaja tomu chceli branit ale nejde to … co robit ?

haley7897
Včera o 16:17

@anonym_autor ale ved rovno píšeš 2 najpodstatnejšie veci:
1. Nechceš odsudzovanie, len pochopenie
2. Obaja viete, ze to nieje správne a nemali by ste viac vyhladavat spoločnosť toho druhého.

Co tu vlastne chceš a očakávaš? Odobrenie? Nieje problém, "chod do toho!" ✊🏼

janinah
Včera o 16:18

Rozhonut sa pre jedneho a podla toho aj konať.Ale na toho druheho uplne zabudnuť.aj zmenit pracu.ak sa rozhodnes pre terajsieho partnera.

anonym_51d401
Včera o 16:23

Sú Vianoce - choďte trtkat

anonym_54f47c
Včera o 16:24

Ved rozidte sa ak ste zamilovaní?problem?alebo lepšie podvadzat ci co zvazujes?

zuzanita1609
Včera o 16:25

Povedz to terajšiemu a kolega nech to povie tej svojej. Ako ináč to chceš riešiť? Oni to vyriešia za vás. A v ideálnom svete by bolo,aby sa tí vaši terajší dali dokopy,boli spolu šťastní a vy si môžete po sebe požmurkávat 😉.

anonym_468219
Včera o 16:45

@anonym_autor veľmi si to mýliš, že by ste to chceli obaja..a to je normálne ze ľudia sú nám sympatickí a pacia sa nám.. keby takých bolo co najviac..chráň si svoj vzťah, zabudni na pokušenie, z ktorého môžu vzniknúť iba problémy.

janagem
Včera o 16:52

1. Vyries si vzťah s terajším priateľom. Cítiš k nemu niečo? Nie? Nie je fér ho mať ako 'zadne vratka'
2. Potom ries ďalšie.

anonym_42e15d
Včera o 17:17

@anonym_autor A priatela lubis? Ak nie, bez ohladu na to, ci daco z toho bude s kolegom, rozid sa. Netrap sa a netrap priatela. S kolegom vas to k sebe moze tahat, no mozno casom zistite, ze to bolo len pobluznenie a nehodite sa k sebe. Zamilovanost casom vyprcha.. a potom? Vzdy bud laska alebo rozchod.

moonlight1210
Včera o 18:35

A preco teda neukoncis tento vztah, nech si volna pre toho noveho?
Na co cakas?

A preco on neukonci svoj vztah kvoli tebe? Na co caka?

Na kolko si vazis tu lasku, co spolu mate? Aku ma ten vas vzajomny cit hodnotu?
Ci bez nevery ziadnu?
Alebo len taku, ze je to chvilkove pobavenie?

Co je to vlastne za laska, co spolu mate, ked ani jeden neurobite oficialny krok k tomu druhemu, ked o seba tak stojite?

Skus si na toto odpovedat a budes mat jasno, ci ta len dobrodruzne svrbi, alebo vazne milujes.

anonym_02330e
Včera o 18:37

@anonym_autor veď sa dohodnite obaja že ukoncujete staré vzťahy a začínate novy vzťah spolu ..veď je to super...mňa tiež nebaví môj starý vzťah ...čo je nové to je pekné vzrušujúce ....staré patrí do koša

alickapusinka
Včera o 20:32

mate deti ty aj on

domkakvet
Včera o 21:11

@anonym_autor najskor sa rozid a potom snivaj o inom.

autor
Včera o 21:25
@alickapusinka

mate deti ty aj on

d_ivana
Dnes o 06:51

@anonym_autor Je normálne, že po troch rokoch vzťahu sa ti tvoj terajší partner už nepáči tak, ako kedysi - a tým pádom môžeš začať byť zaľúbená do iného. Ale...je ten iný aspoň z polovice taký dobrý ako tvoj terajší? Keď aj pri ňom po rokoch opadne chémia, nebudeš ľutovať, že si sa s ním dala dokopy? Porozmýšľaj nad svojim terajším partnerom. Ak je to muž, s ktorým sa dá prežiť spokojný život - je spoľahlivý, pracovitý a obetavý - myslím, že by si s ním mala ostať. Skúste začať spolu niečo nové, čo vás vytrhne zo stereotypu, choďte znova na rande...možno sa doňho znova zaľúbiš. 🙂

anonym_1beebd
Dnes o 07:02

@anonym_autor ak ani jeden z vas nie je v manzelstve s detmi, ber to ako sancu sa blizsie spoznat. Priblizte sa, dajte si priestor na spoznanie, bez toho tato dilema ostane nadalej dilemou. Kolegu realne nepoznas, sama pises, ze sa bavite zatial neutralne. Bez toho aby ste sa zacali bavit aj o inych temach, osobnejsich si zbytocne lames hlavu nad tym co by mohlo byt. Mozno by ste zistili, ze nemate toho tolko spolocneho a mala by si dilemu vyriesenu.

mimikarol
Dnes o 07:30

A čo je na tom komplikované? Ty si o frajera či on o frajerku pripútaný reťazou? Rozíď sa ty, nech sa rozíde aj on a hotovo.

anonym_a21181
Dnes o 07:44
@mimikarol

A čo je na tom komplikované? Ty si o frajera či on o frajerku pripútaný reťazou? Rozíď sa ty, nech sa rozíde aj on a hotovo.

@mimikarol no vies, toto by bolo spravne a spravodlive riesenie, ale co, ak si ona namysla viac, ako to ten novy citi. Opusti terajsieho a potom si bude hlavku buchat? Ona by chcela vyskusat, ake by to biolo a potom sa rozhodnut, s ktorym si pozije v zivote, ak to nevide, nech ju terajsi s otvorenou narucou caka 💐🤣