icon

Zamilovaná do zadaného muža

14. júl 2025

Ahojte pred par mesiacmi sa mi stala jedna vec na ktorú neviem zabudnúť.. uz dlho som zahľadená do jedného chlapa .. viem ze aj on do mňa prišlo k takej situácii ze ma pobozkal a strávili sme spolu nejakú chvíľu (nie sex v tom nebol ) čisté rozhovor ktorý ked skoncil tak to dopadlo tak ze ma pobozkal lenže dotyčný je zadaný .. podotýkam ze pobozkal on mna . Na druhý den sa tváril ze ma nepozná aj napriek tomu co bolo pred tym noc .. prestal sa mi zdracit nekomunikuje so mnou ked som ho kontaktovala s otázkou co sa deje odpovede som sa nedočkala.. viem ze je na tom tak isto ako ja .. ale sa neviem dopátrať k pravde a neda mi to keďže sa prevažne denne stretneme.. ja som chcela len vysvetlenie nic viac .

Strana
z2
topciapocky
15. júl 2025

Koľko máte obaja rokov? Vy spolu pracujete??

sova7
15. júl 2025

So zadaným sa nekomunikuje. Ani nezačína nijaký vzťah. Takže by bolo fajn si narovnať chrbtovú kosť a začať hľadať inde

autor
15. júl 2025
@elli333

Radšej nemať žiaden vzťah ako taký ako majú oni? To odkiaľ berieš? Im držíš sviečku pri rozhovoroch v kuchyni a kým sexujú v spálni? Vieš len jeho verziu a tá zrejme bude taká aby sa ti vedel dostať do nohavičiek. Vieš on ti nepovie pravdu, že manželstvo má fajn len by rád občas zasunul inde. To by si mu nedala keby chcel. Spamätaj sa, voči tebe je fér všetko, nefér ste vy dvaja. Je mi z vás na grc a ešte viac z toho, že také ako ty sa potom ľutujú.

@elli333 Ja sa absolútne neľutujem viem co som spravila ... Nemám ani 15 ani 20 a predstav si ze veľmi dobre viem aký vzťah maju ...

autor
15. júl 2025
@jamidea

@anonym_autor ja len nerozumiem rozbijackam vztahu, co im dava tu drzost. Alebo im stoji ta chvilka vitazstva nad manzelkou za to?
V tvojom pripade este horsie. Nie, aby si stiahla paty a drzala sa inej cesty, vypisujes na siete ako sa ti hajzlik vyhyba. Vyzera ze to ma v hlave uz upratane, tak sa uprac a sprac aj ty.
Co ti ma vysvetlovat, signaly su uz jasne. A ze ta hlta ocami? Mozno hlta aj ine, krajsie. Z pozerania sa deti nerodia.
A mozno ta len chcel vyskusat, ci si alebo nie si mrcha.

@jamidea a akoze z kade ste všetci tu vydedukovali ze on ma manželku ? On nema manželku ma priateľku!!! To je jedna vec druhá vec ich vzťah bol uz dávno pred tym rozpadnuty na polku !! Ako ma pobozkala preto som asi čakala od neho nejake vyjadrenie lebo viem ako na tom su a nie od neho s nim som sa o tom vôbec nebavila rozhovor ktorý sme viedli v ten večer bol o bežných veciach praci len som sa sním cítila príjemné to je cele

autor
15. júl 2025
@mdse

@anonym_autor ty si asi riadne pripečená. Čo má vysvetľovať? Tebe nedlhuje nič.

@mdse aj som oľutovala ze som sem niečo napísala toto fórum je o tom ze by si maly ľudia radiť a nie sa hejtovat ... nic o tom nevieš a idete hneď človeka súdiť.. proste viem ze je nešťastný!!

anonym_edb7fd
15. júl 2025
@anonym_autor

@jamidea a akoze z kade ste všetci tu vydedukovali ze on ma manželku ? On nema manželku ma priateľku!!! To je jedna vec druhá vec ich vzťah bol uz dávno pred tym rozpadnuty na polku !! Ako ma pobozkala preto som asi čakala od neho nejake vyjadrenie lebo viem ako na tom su a nie od neho s nim som sa o tom vôbec nebavila rozhovor ktorý sme viedli v ten večer bol o bežných veciach praci len som sa sním cítila príjemné to je cele

@anonym_autor ale prosim ta, sama tomu neveris ze maju nefunkcny vztah. Co ti ma kto poradit? Dal ti jasne najavo ze ta nechce a ostava s tou s ktorou je taaak strasne nestastny. Akoze sorry ale ked cakas ze tu niekto podpori taku co ide po zadanom a nechape jeho nie, tak na to zabudni.

ha_ha
15. júl 2025
@anonym_autor

@mdse aj som oľutovala ze som sem niečo napísala toto fórum je o tom ze by si maly ľudia radiť a nie sa hejtovat ... nic o tom nevieš a idete hneď človeka súdiť.. proste viem ze je nešťastný!!

@anonym_autor A čo by si chcela, aby ti vysvetlil? Ignoruje ťa, na správu neodpísal, ani ťa nepozdraví... Nie, nie je na tom tak isto, ako ty. Ak by bol, správal by sa ináč. Možno ho ťažilo svedomie, zdôveril sa partnerke a tá od neho chcela, nech ťa úplne vymaže zo života. Tak jej vyhovel, lebo mu na nej zjavne záleží, bez ohľadu na to, čo si myslíš o ich vzťahu.
A ešte k tomu ich vzťahu, ja chápem, keď niekto zotrváva v zlom vzťahu, keď sú manželia a majú deti. Ale prečo by zotrvával v zlom vzťahu s priateľkou? Kvôli čomu? Čiže hoci ty to vidíš ináč, im ten vzťah zjavne vyhovuje.

autor
15. júl 2025
@ha_ha

@anonym_autor A čo by si chcela, aby ti vysvetlil? Ignoruje ťa, na správu neodpísal, ani ťa nepozdraví... Nie, nie je na tom tak isto, ako ty. Ak by bol, správal by sa ináč. Možno ho ťažilo svedomie, zdôveril sa partnerke a tá od neho chcela, nech ťa úplne vymaže zo života. Tak jej vyhovel, lebo mu na nej zjavne záleží, bez ohľadu na to, čo si myslíš o ich vzťahu.
A ešte k tomu ich vzťahu, ja chápem, keď niekto zotrváva v zlom vzťahu, keď sú manželia a majú deti. Ale prečo by zotrvával v zlom vzťahu s priateľkou? Kvôli čomu? Čiže hoci ty to vidíš ináč, im ten vzťah zjavne vyhovuje.

@anonym_edb7fd
@ha_ha to je škoda slov tu

anonym_5f68cf
15. júl 2025

To je nepodstatné, či ženatý -zadaný, ten čo má ,, len ,, partnerku môže mať bližší vzťah ako ženáč, ktorý ma manželku na háku … zadaný je vždy TABU, a nemáš si čo na neho robiť nároky, patrí inej !
Podstatná vec je, že ju MILUJE a teba nechce , dal ti to jasne najavo .A čumieť môže po každej druhej , zase si nenahováraj .A tie taľafatky, ako im to nefunguje, čo máš 13🙂)Ak raz tu zradu zažiješ aj z opačnej strany potom možno pochopíš .Nemáš dosť slobodných ? Čo sa montuješ do druhých vzťahov ?To si tak zúfalá.

aurora33
15. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor proste viem že je nešťastný 😂😂😂😂😀

anonym_edb7fd
15. júl 2025

Ved ale skus realne pomenovat, co si chcela pocut? Ze sa mas o neho snazit viac? Alebo ze sa ta hanbi? Ved diskutuj.

mdse
15. júl 2025
@anonym_edb7fd

Ved ale skus realne pomenovat, co si chcela pocut? Ze sa mas o neho snazit viac? Alebo ze sa ta hanbi? Ved diskutuj.

@anonym_edb7fd že ju strašne miluje a len sa jej to hanbí ukázať...asi to chcela počuť

ninka2018
15. júl 2025

@anonym_autor evidentne oľutoval ze ta pobozkal...

elli333
16. júl 2025

S tebou by sa mal isto oveľa lepšie ako so súčasnou priateľkou, si oveľa lepšia, krajšia aj šikovnejšia ako ona a hlavne k nemu by si bola omnoho lepšia a bol by s tebou konečne šťastný. Podľa mňa on to veľmi dobre vie, tajne ťa miluje a sníva o tom, ale je to proste veľmi zásadový a verný chlap a nechce jej ublížiť, určite by sa z toho zrútila. Len smelo do toho. Prenasleduj ich a behaj za ním, on sa časom vzdá 😉

Strana
z2