Zamilovaná do zadaného muža
Ahojte pred par mesiacmi sa mi stala jedna vec na ktorú neviem zabudnúť.. uz dlho som zahľadená do jedného chlapa .. viem ze aj on do mňa prišlo k takej situácii ze ma pobozkal a strávili sme spolu nejakú chvíľu (nie sex v tom nebol ) čisté rozhovor ktorý ked skoncil tak to dopadlo tak ze ma pobozkal lenže dotyčný je zadaný .. podotýkam ze pobozkal on mna . Na druhý den sa tváril ze ma nepozná aj napriek tomu co bolo pred tym noc .. prestal sa mi zdracit nekomunikuje so mnou ked som ho kontaktovala s otázkou co sa deje odpovede som sa nedočkala.. viem ze je na tom tak isto ako ja .. ale sa neviem dopátrať k pravde a neda mi to keďže sa prevažne denne stretneme.. ja som chcela len vysvetlenie nic viac .
Je zadaný…..upratal si to v hlave, ujasnil si sám v sebe čo chce a čo nie a vybral si
Daj mu pokoj a hotovo
Mohol ti dať vedieť svoje stanovisko, ale pre mňa je to pochopiteľné aj bez toho.
Je zadaný. Zjavne si uvedomil, že tým bozkom prekročil hranice, tak ťa odstrihol. Čo je na tom k nepochopeniu?
@weleda123 tak to mohol povedať na rovinu ze.urobil hlúposť a ze na to zabudneme radšej obaja.. a nie ma hltat ďalej očami
@anonym_autor to že podotýkaš, že ta pobozkal on prvý je úplne zbytočne. Ty si to dosť pravdepodobne opätovala. Keby máš chrbtovú kosť vyserieš sa naňho. Daj mu pokoj
Oľutoval, čo sa stalo. Tak sa to snaží hodiť za hlavu a zabudnúť.
Je zadaný…..upratal si to v hlave, ujasnil si sám v sebe čo chce a čo nie a vybral si
Daj mu pokoj a hotovo
@pribinak Ja ho nekontaktujem uz od vtedy asi raz som napísala od vtedy nie vôbec..
Oľutoval, čo sa stalo. Tak sa to snaží hodiť za hlavu a zabudnúť.
@unicornlady áno to my je jasné len mohol sa vyjadriť co už mne to trvá trošku dlhšie
Asi si preňho stále priveľkým pokušením, tak radšej si vybral nulový kontakt s tebou, lebo nechce urobiť niečo, čo by ľutoval.
Asi si preňho stále priveľkým pokušením, tak radšej si vybral nulový kontakt s tebou, lebo nechce urobiť niečo, čo by ľutoval.
@zuzitko74 to napadlo aj mna každopádne ja mu nebudem ničiť vzťah ani nic podobne len mi to prišlo nefer voči mne a je pravda ze enviem si ho nejako dat von z hlavy
A voci jeho zene to nebolo nefer? Aj z jeho aj z tvojej strany? Nechapem co a dokedy tu chces riesiť,zapamataj si na cely zivot,ze zadany je tabu a vyhnes sa problemom.
A voci jeho zene to nebolo nefer? Aj z jeho aj z tvojej strany? Nechapem co a dokedy tu chces riesiť,zapamataj si na cely zivot,ze zadany je tabu a vyhnes sa problemom.
@janinah ano to je pravda bolo aj voči nej a veľmi
.. ale radšej nemat žiadny vzťah ako taky ako maju oni
@anonym_autor ich vztah nie je tvoja vec...a ktovie nakolkomje pravdou co ti on nataral...chlap hladajuci milenku je vzdy chudacik manzelkou nepochopeny a maju vztah o nicom...
Nechal sa uniesť,potom mu (našťastie)rozum ťukol,že je zadaný a urobil chybu,takže sa ti začal vyhýbať. Je to v poriadku a mala by si to akceptovať.Nie je pre teba, nechaj to tak.
Ujasnil si, co ma, co by mohol stratit a ze skoda namahy... Mozno na vianocnom vecierku ta zase poomaciava a vykolaji na par mesiacov. Si na to odkazana, vdak este existuju aj nezadani chlapi, pokial viem. 😂
Ahoj autorka. Ja tu nefer voci tebe prepac ale nevidim nic. To,ze si sa rozpravala so zadanym ok, ten bozk, aj ked od neho tam byt nemal. Neviem obsah vasho rozhovoru, ale vyzera to tak,ze si sa na neho namotala viac nez je zdrave. Pises,ze by si chcela len vysvetlenie, tak vysvetlenie je: Je zadany! Myslim,ze to hovori za vsetko a ty sa radsej pohni dalej a neries v sebe co sa jeho tyka nic. Toto ti samozrejme pisem v dobrom, lebo naco v sebe riesit niekoho, u koho to nema zmysel.Zabudni nanho a orientuj sa na nezadanych🙂
Nebolo to voci tebe nefer. Ty si ho chcela, s bozkom si suhlasila (odtiahnutie sa a facka sa nekonali, vychutnala si si to, tazka romantika), keby sa chcel rozist a byt s tebou, hrabla by si okamzite vsetkymi desiatimi.
Obaja ste urobili to, co ste velmi v tej chvili chceli.
Do nicoho si nebola vmanipulovana.
Akurat ze rano sa on prebral s tym, ze to nebolo spravne a zachoval sa hlupo a rozhodol sa ta radsej stranit (mozno si len predstavil, ako by mu bolo, keby to iste urobila jeho partnerka s inym chlapom).
A ty s pocitom, ze zacina nova krasna etapa vasho vztahu a bolo ti super.
Na to si dostala necakanu studenu sprchu od neho.
Tak sa citis oklamna a pouzita. Co zialbohu je fakt, ale cez to sa musis uz prekusat sama. Nie je ti povinny vysvetlenim. To je riziko pokusu zacat si vztah so zadanym. Obcas miesto vyhrania ho pre seba sa spalis a citis sa zle. Trochu pouzita, trochu ponizena, trochu odkopnuta.
Odporucam ti za tym vidiet to najhorsie, aby sa ti lahsie zabudalo.
Ked si budes malovat jeho nekontaktnost v ruzovych farbach, nepomoze ti to. (napr. ze ta strasne chce, ale zakazuje si to, lebo je to taky “pilcherovsky spravny chlap”. Taka ta tazka romantika: chcem ta, milujem ta a vzdy budem, nikdy na tu noc nezabudnem, ale nesmiem s tebou byt, lebo som verny muz. Skor si povedz, ze pochopil, ze si lahko dostupna, pripravena dat, a tak nejak si uvedomil, ze si pochybna vyhra voci jeho partnerke. Velmi rychlo ta prejde chut na chlapa, co by o tebe takto pohrdavo zmyslal. A bude ti lahsie. Lebo teraz si este nastavena v mode zmyslat o nom strasne romaticky - hlta ma pohladom… hm, alebo len pozera, ci ty budes po nom pozerat.)
Radšej nemať žiaden vzťah ako taký ako majú oni? To odkiaľ berieš? Im držíš sviečku pri rozhovoroch v kuchyni a kým sexujú v spálni? Vieš len jeho verziu a tá zrejme bude taká aby sa ti vedel dostať do nohavičiek. Vieš on ti nepovie pravdu, že manželstvo má fajn len by rád občas zasunul inde. To by si mu nedala keby chcel. Spamätaj sa, voči tebe je fér všetko, nefér ste vy dvaja. Je mi z vás na grc a ešte viac z toho, že také ako ty sa potom ľutujú.
@anonym_autor a aky maju vztah? Co o tom vztahu vies?
@anonym_autor ja len nerozumiem rozbijackam vztahu, co im dava tu drzost. Alebo im stoji ta chvilka vitazstva nad manzelkou za to?
V tvojom pripade este horsie. Nie, aby si stiahla paty a drzala sa inej cesty, vypisujes na siete ako sa ti hajzlik vyhyba. Vyzera ze to ma v hlave uz upratane, tak sa uprac a sprac aj ty.
Co ti ma vysvetlovat, signaly su uz jasne. A ze ta hlta ocami? Mozno hlta aj ine, krajsie. Z pozerania sa deti nerodia.
A mozno ta len chcel vyskusat, ci si alebo nie si mrcha.
Autorka, ako vies aky maju vztah, lebo on sa ti postazoval pred bozkpm aky je doma zanedbavany? Neviem kolko mas rokov, ale vacsina chlapov pouziva takuto taktiku. Pritom ich zeny su uplne normalne, niektore maju iba tu chybu, ze doma robia vsetko pre rodinu a pan manzel iba chodi do prace, a z tej je tak vycerpany ze ho nenapadne nic lepsie ken si zacat s kolegynou.
@anonym_autor podla mňa si chcel len podvihnúť ego
Nechal si to prejsť hlavou.Skrátka CHARAKTER aj keď sa pozabudol.Stáva sa .
Stale nevieeme aky maju vztah, mna toto jedine zaujima. Aky je ten vztah ktory radsej ziadny ako taky. Ved povedz. Pomenuj to.
Zabudni na to.
aj mňa zaujíma aký ma vzťah s manželkou podľa teba..no keď sa stopol, verim že dobrý..a svoju ženu ľúbi a hneď si uvedomil, že mu nestojis za rozpad manželstva.. drž si od neho odstup a nájdi si slobodného..

Je zadaný. Zjavne si uvedomil, že tým bozkom prekročil hranice, tak ťa odstrihol. Čo je na tom k nepochopeniu?