Zamilovaná po prvom stretnutí
Ahojte som slobodna mamicka, mam 4 rocneho syna. Stretla som sa s jednym muzom co mi pol roka pisal na instagrame. Nemal profilovu fotku ani som ho nepoznala osobne, je odo mna mladsi. Pri pisani sa vzdy snazil aj ked som ho teda naozaj vela krat odignorovala :D kazdopadne neprestaval a stale sa mi ozyval obcas ma rozosmial inokedy uz ma fakt otravoval ale nie natolko aby som ho blokla. S muzmi sa nestretavam takmer vobec. On ma ale stale pozyval ist von ale nemala som zaujem nakoniec ma ale v slabej chvili presvedcil a dohodli sme sa na kratkej prechadzke od ktorej som vobec nic necakala iba sa mozno porozpravat trochu a vypadnut na chvilu z bytu. Isla som von a ked som ho uvidela tak v tom momente ma zaliala radost stratila som rec od toho ako sa mi moc pacil :D stale ma rozosmieval, velmi dobre a prijemne mi s nim bolo len mam pocit ze som hovorila malo a neviem ci som sa mu pacila. Vobec o nic sa nepokusal, co by som najprv bola rada za to, ale potom na konci uz som aj dufala ze mi da pusu alebo nieco :D teraz stale cakam ci napise, dufam ze ano ani som nespala vecer od stastia :D nikdy sa mi nepacili mladsi ale on naozaj zaujal aj vyzorom aj osobnostou aj ten jeho hlas silny. Dost ma poblaznil a asi som sa zamilovala po prvom stretnuti. Stalo sa to niektorej?
Skľudni hormóny 😁 nádych, výdych...a kľudne mu napíš...nie sme už 100 rokov za opicami, kedy ženy, ako princezničky čakali, že im princ na bielom koni donesie ich zabudnutú črievičku...
Radšej spomaľ, rozum kde?
@anonym_autor No však mu napiš ty, či to je "pod uroveň"?
@thirstymonk neviem ale čo mu mam napisat :D mam ho pozvat niekam alebo nieco ine? :D
Kedy ste boli von, že ti ešte nenapísal? Keď ste si od posledného stretnutia ešte nepísali, tak hádam ho nebudeš v nasledujúcej správe rovno pozývať zas.
@thirstymonk neviem ale čo mu mam napisat :D mam ho pozvat niekam alebo nieco ine? :D
@anonym_autor boze moj , uz pred 100r sme ak to bolo fajn, napisali dakujem za stretnutie bolo to prijemne, rada si to zopakujem. A bud sa chyti alebo si das studenu sprchu aby ta preslo 🤣
@anonym_autor zamilovala? Kluuud. Maš 4 ročneho syna. Trocha rozumu by sa zišlo. On sa ozve keď to má budúcnosť.
Však mu kľudne napíš, ja svojmu som napísala po prvom rande prvá ja, ďakujem za stretnutie cítila som sa príjemne a navrhla som ja výlet/moze to byt zas rande a tak sme začali chodiť spolu po randickach a aha 4 roky to budú čo sme spolu.
Prvý krát ma pozval on druhý krát ja. Prečo by stále musel pozvať muž aspoň vidí že ty máš záujem tiež
A čo že máš 4 ročného syna, tiež môžeš trošku žiť pokiaľ o tom vie a nevadí mu to nemyslím si že by mal byt problém takže do toho! Ako som povedala aby aj muž videl že máš záujem. Potom sa čudujú ženy že už sa neozve lebo si mysli že nič. A keď na druhom rande vidíš že sa chová divne alebo odmietne tak vieš že už záujem nemá
Kedy ste boli von, že ti ešte nenapísal? Keď ste si od posledného stretnutia ešte nepísali, tak hádam ho nebudeš v nasledujúcej správe rovno pozývať zas.
@laurinka27 vcera vecer ale stale si hovorim ze co vsetko som mala povedat a nepovedala uplne som to spackala
A predtým ako často písal? Kľudne mu niečo napíš, že ako zareaguje.
@laurinka27 niekedy raz za tyzden niekedy viac dni po sebe ale pravidelne sa mi ozyval a vzdy prvy pisal iba on
@laurinka27 neviem ale ci to neni moc skoro a ani neviem co napisat, nechcem aby si myslel ze ho uhanam
Včera večer ste sa stretli a neozval sa? hmmm...tak to je zaujímavé....mne sa po každom rande vždy muži ozvali a to som ešte ani domov nedošla 🤣...veď mu napíš...nebuď ako malá...
No neviem, nechcem aby to vyznelo namyslene, ale mne vzdy muz napisal hned po stretnuti spravu ( ak mal zaujem dalej sa stretavat).
@anonym_autor keďže sa od včera neozval moc by som so od toho neslubovala. A nemyslí si že píše iba tebe jedinej 😅
@anonym_autor Ja by som čakala. Je tu totiž možnosť, že sa už neozve a takto sa nebudeš cítiť hlúpo. Lebo je čudné, že ste sa konečne stretli, obaja ste sa dobre cítili a odvtedy ti vôbec nenapísal. Možno má takýchto rozrobených žien viac, tak ja by som určite bola obozretnejšia. A nohami pevne na zemi.
@anonym_autor Normálne chápem, že prečo si slobodná matka. A určite budeš aj viacnásobná, chlapov je dosť a ty sa hravo zamiluješ do každého, ktorý ti napíše.
@anonym_autor pozor, nepliest si zamilovanost-poblaznenie s laskou. To su dve rozdielne veci.
Neexistuje sa zamilovať po prvom stretnutí však z písania a jedného stretnutia sa ani poriadne nemôžete poznať. Keď sa ti skludnia hormóny tak o pár dní to budeš vnímať inak.
Neexistuje sa zamilovať po prvom stretnutí však z písania a jedného stretnutia sa ani poriadne nemôžete poznať. Keď sa ti skludnia hormóny tak o pár dní to budeš vnímať inak.
@autumn1 poznam pripad, ze na prvu schodzku uz isla zamilovana. Z pisania. Su spolu 24 rokov, z toho 19 manzelia.
@anonym_autor ja by som nepísala, chlap sa ozve sám. Tiež som tak bola na rande... Bolo to celkom fajn, chlapík sa mi páčil. No a tak som ho pozvala na Silvestra, slušne odmietol a viac som ho teda neobťažovala. Ja som zrejme nezaujala.
@anonym_autor A nemáš len ovulku?
@autumn1 poznam pripad, ze na prvu schodzku uz isla zamilovana. Z pisania. Su spolu 24 rokov, z toho 19 manzelia.
@anonym_6e9878 tak to potom nato máme odlišnú definíciu. Pretože z písania nemôže nikto ani cítiť, či vôbec bude chémia, či si sadnú ako ľudia, či im to bude fungovať v posteli - či majú podobné očakávania, čo sa týka fungovania domácnosti, financií... Je toľko potrebných vecí zistiť... Ja som sa do môjho zamilovávala stále viac a viac keď sme postupne odhalovali v čom všetkom sa dokážeme zhodnúť. A teda, zhodli sme sa vo všetkom... Ako ten tvoj prípad mohol byť o šťastí, že to vyšlo ale je divné sa zamilovať do niekoho koho ani poriadne človek nepozná a najmä ešte pred úplne prvým stretnutím.
@laurinka27 neviem ale ci to neni moc skoro a ani neviem co napisat, nechcem aby si myslel ze ho uhanam
@anonym_autor Mozes mu podakovat za vcerajsi vecer. Ale myslim si,ze keby si ho zaujala,tak by ti napisal hned v ten vecer.
je pekné, že sa tešíš a, že sa ti páči, ale skús sa trošku upokojiť a jednať s chladnou hlavou 😁 kľudne mu napíš, poďakuj za včerajšie stretnutie, no zase to netreba prehnať
@anonym_autor Napriklad... 🙂
Nepis. Nic tym neziskas. Ak chce, ozve sa sam. Ak nechce, ozyvanim sa prva nic nevyriesi. Bude to take zhahka nasilu. Nebudes mat sama lepsi pocit, ked sa ozve sam?
Moja skusenost. Kazdy chlap, co ozvat chcel, sa ozval, nebolo treba sa ozyvat prva. Trpezlivost. Trosku by ma znepokojovalo, ze zatial nic, ale pockala by som
@autumn1
existuje, zazila som, bolo to ako vo filme. Ostala som ako sklenená, zaseknuta v pohybe s otvorenými ústami! Par sekúnd... Cakala som uolne ineho muza, ktorého som videla na foto. Prišiel však jeho bratranec.
Nešlo o niekoho zo zoznamky ale v podstate o môjho zamestnávateľa.
A teda aj keby mam deti, nic by na tom nezmenili. Po troch týždňoch sme uz šli spolu na dovolenku.
Keby mi toto niekto bol povedal, ze sa mne stane, pošlem ho k psycholigovi 😁. Boli sme spolu takmer 3 roky.
Stava sa, zivot ma zmysel aj pre humor.
@anonym_autor určite mu napíš. Po prvom rande sa neozvať? Čo ste normálni? Veď to je trapné aj z jeho aj z tvojej strany. On sa doteraz vždy ozýval teraz ma možno obavy aby sa neozval priskoro sám. Napíš: „Ďakujem za včerajšiu prechádzku, bolo mi veľmi príjemne 🙂“ t
To, že si sa tak rýchlo nadchla, je síce krásne, ale nezabúdaj popri nadšení aj na trošku opatrnosti. Silná chémia je super, ale dôležité je, či sa časom potvrdí aj vzájomný rešpekt, úprimnosť a zrelosť.

@anonym_autor No však mu napiš ty, či to je "pod uroveň"?