Zamilovanie do kolegu
Ahojte, uz mi z tejto situacie trosku svitori… som vydata, mam male dieta. Nedavno som si nasla pracu, ktora splna vsetko, co som posledne roky tolko hladala. Pracujem prevazne z domu (okrem jedneho dna v mesiaci), vacsina kolegov, s ktorymi aktivne pracujem, su v inych krajinach. S manzelom mam celkom dobry vztah, ale kedze cele dni projekty funguju na calloch, stretavam tych istych ludi - vacsina su ale muzi. Mam 34 rokov, a pri praci som spoznala kolegu z DE - zo zaciatku mi bol len sympaticky, ma ovela vyssi vek ako ja. Ako tak ale niekto mesiacov takmer na dennej baze spolupracujeme, saliem z neho. Som uplne hotova z jeho charizmy, minule som na kamere sledovala, ci ma obrucku, a nema! pritom je daleko a zrejme to nema ani vyznam. No neviem si pomoct. On drzi firemnu komunikaciu pred ostatnymi na urovni, v sukromnom chate smajliky, beriem to bud ako celkove pozitivne naladenie (mily clovek, aspon teda ku mne), pripadne ako mozne sympatie. Vsimla som si, ze inym kolegom, kolegyniam takto nepise. Aj ked mi to moze byt vlastne jedno. Rozmyslala som, ze mozno ma tiez nejake sympatie ale vidi to rovnako a nechce prekrocit hranice, vsak sme od seba daleko. Uz by bolo celkom fajn sa zbavit tychto myslienok, lebo uz si toho chlapa predstavujem v posteli aj ked vizualne je uplne mimo mojho typu. Asi to bude ta mudrost, charizma, proste velmi kultivovane spravanie. Uz neviem co mam robit :D nemozem mu nic povedat, aj tak by som ziadny krok ako zena prva nerobila…
@dancingqueen321 Podla mna ked sa vydatej zene toto stane, tak treba patrat po pricine, s niecim je nespokojna...A treba riesit tu pricinu. Vztah s manzelom nazyvas "celkom dobry", to neznie velmi nadsene...Mozno ti v nom nieco chyba?
@marianarem suhlasim.
Kým je všetko ok, sa človek len tak nezamiluje
@dancingqueen321 daj tomu cas a prejde ta to
Ako ty vies, co a ako si pise v sukromnych chatoch s inymi kolegynami? A z toho, co si pisala, dedukujem, ze ho poznas len cez videohovory. Ze nema obrucku, este nic neznamena. Moj mamzel na kste obdobie pribral, obrucka mu bola mala, tak ju isty cas, az kym neschudol, tiez nenosil
@dancingqueen321 "vztah" cez web kameru.... ľuďom proste šibe 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Načo pozeras ci ma obručku ? Ked ty ju màš. Tvoj vztah k manzelovi musi byt bieda, Kludne mozes urobit prvy krok ako žena .. Len v pripade ze si single !
@dancingqueen321 naco ti je vediet, ci nosi obrucku? 🤣 ved TY nosis obrucku.
Po materskej si rada, ze niekto o teba oprie este bicykel. Ries si svoj vztah s manzelom a nie jeho. Budes s nim mat flirtik, on ta posle potom do teplych krajin a budes na smiech celej firme.
@marianarem tento rodový stereotip si odpusti.Aj žena sa môže curwit ,bez väčších problémov doma.Veď tu na MK sa k tomu v diskusiach ženy bežne priznávajú.Zas nerob z vinníka obeť a naopak.
@dancingqueen321 “On drzi firemnu komunikaciu pred ostatnymi na urovni, v sukromnom chate smajliky …. Vsimla som si, ze inym kolegom, kolegyniam takto nepise.“
Chapem, ze ten kontrast vzbudzuje nadeje, ze je to tak len s tebou. Ze si taka jeho “vyvolena”.
Ale ako vies, ze s druhymi si tak nepise?
Videla si jeho sukromnu komunikaciu s druhymi?
Moze si takto pisat v sukromi s kazdou z vas.
Myslim si, ze si je svojho sarmu vedomy. A ak jeho maily a poziadavky mas tendenciu vo vacsine vybavovat (zo zalubenia) prednostne, alebo medzi prvymi, tak uz vies, ako ho pouziva. 🙂
@dancingqueen321 pockaj,kym to prejde. Pises,ze si nedavno nastupila do prace. Ber to tak,ze sa aspon sa tesis na robotu,ale tam to aj musi koncit. Nenamyslaj si,neanalyzuj a nerozvijaj myslienky o nom. Pises ako pubertacka,ale si uz dospela zena,ktora ma rodinu. Nesies zodpovednost za rodinu,mas dieta,tak uz nie je priestor na to,aby si mala pubertalne napady. V zivote stretavame muzov,ktori sa nam zapacia,maju charizmu, ale nemozme podlahnut kazdemu fesakovi. Je pekne posnivat,ale pritom vediet,ze iba snivam a nikdy nic neurobim.
Mne príde celkom vtipné, že smajlíky a milé správanie ti stačí na to, aby si si ho predstavovala v posteli 😀😀 nuž, niekomu stačí fakt málo 🤭
Ja zasnem normalne, ze jedna dospela zena s manzelom a dietatom vypisuje ako 15-rocna pubertacka, co sa do niekoho "zalubi". Absolutne toho cloveka nepoznas, nic o nom nevies a to, ze nenosi obrucku neznamena nic. A to ze je mily je uplne normalne. Mne bezne pisu kolegovia so smajlikmi alebo v Teamsoch pouzivaju interaction buttons srdiecka alebo smajliky a neviem co a beriem to normalne.
Autorka, tebe asi chýba väčší záujem zo strany manžela.
Bola si na materskej, stereotyp, možno aj trochu vyhorenie, všetko len okolo domácnosti a dieťaťa a tak si sa ľahko namotala.
Keď zdôrazňuješ múdrosť, charizmu... toho muža. Znamená to, že tvoj manžel nemá tieto kvality?
@katariinam Presne, moze mu byt niekto sympaticky, moze sa pri nom citit dobre, ale nezacne si v hlave rozvijat imaginarnu zapletku.
Na margo tej obrucky - obrucka mojho manzela uz spokojne lezi v sperkovnici vyse stvrtstorocia 😂 Svetlo sveta uvidi len vtedy, ked ju 2x denne - rano a po prichode z prace - otvorim.
@marianarem presne tak
Ty máš obrúčku čo ťa po nejakom kolegovi.
@anathol nechapem to mnozne cislo. Ci autorku oslovujes v mnoznom cisle?
@anathol jasneze su,zena nikdy nemiluje chlapa,chce len zabezpecenie a istotu 😆😆 a ked ma ,tak pokukava stale inde,kym si nenajde nieco lepsie..ked nenajde tak ostava "vernà" ked najde tak rozbije vsetko preto a odìde 😆😆
Ja neveríííiiim...Láska cez webkameru... Alebo... Dostal ma pomocou emotikonov...
Predaj Hollywoodu a ešte zarobíš...
Alebo skôr indickému Bolywoodu 😁
@mimi3008 vidim, ked mi zdiela screen aj chaty
@miadi nie som ten typ, aby som nieco ja iniciovala, ani som nikdy taka nebola… ja som vzdy potrebovala, aby muz bol ten, co dvori a dobija zenu
@moonlight1210 ano, videla, ved bezne sharujeme screeny aj teamsove chaty som neraz videla…
@marca12 ano, menila som robotu, ja nie som po materskej ani nic take :D isla som menit kvoli platu +550 hore a 100% 13teho platu… a ano, presne o to sa snazim, aby som to stale tak neprezivala ked ho vidim :D len sa mi nedari…
@jesenzima smajliky ani nie, ono by to slo aj bez nich :D tie moje predstavy… mne stacilo uplne sledovat ho co hovori a ako to hovori, aky je mudry, charizmaticky…toto vo mne vzbudzuje tie postelne predstavy :D
@jockey no veru… :D najhorsie je, ze to trva uz asi 4 mesiace a stale ma to nepreslo :D
@unicornlady hej moze byt, ze mi u muza nieco chyba, aj ked sa mam pri nom celkom dobre. Ano, namotala som sa :D aj moj muz je mudry, ale asi nema taku charizmu… a hlavne je slovak :D tento je uz ine kafe, mozno sa mi paci to, ze je taky rezervovany a nedostupny :D no na matersku si uz ani nespominam, vyhoretie mam za posledne roky akurat tak z predoslych prac 🙂
@dancingqueen321 tak si ho pri tom sexe predstavuj. Ved tvoj muz sa iba potesi, ze si ako dračica 🤣🤣🤣 on nemusi vediet, ze si predstavuješ niekoho ineho. Zbytocne sa nad tym zamyslas. Ved je to v poriadku, ze mas k niekomu sympatie ale to neznamena, ze by si muza podviedla. Je to iba platonicke a nereálne.

Máš 2 možnosti
1. Skoč mu do náručia a uživaj si s ním a tým stratíš manžela
2. Daj si facku, zobuď sa, nie si v puberte, doma Máš manžela a dieťa