icon

Zamilovanie do kolegu

dancingqueen321
28. mar 2025

Ahojte, uz mi z tejto situacie trosku svitori… som vydata, mam male dieta. Nedavno som si nasla pracu, ktora splna vsetko, co som posledne roky tolko hladala. Pracujem prevazne z domu (okrem jedneho dna v mesiaci), vacsina kolegov, s ktorymi aktivne pracujem, su v inych krajinach. S manzelom mam celkom dobry vztah, ale kedze cele dni projekty funguju na calloch, stretavam tych istych ludi - vacsina su ale muzi. Mam 34 rokov, a pri praci som spoznala kolegu z DE - zo zaciatku mi bol len sympaticky, ma ovela vyssi vek ako ja. Ako tak ale niekto mesiacov takmer na dennej baze spolupracujeme, saliem z neho. Som uplne hotova z jeho charizmy, minule som na kamere sledovala, ci ma obrucku, a nema! pritom je daleko a zrejme to nema ani vyznam. No neviem si pomoct. On drzi firemnu komunikaciu pred ostatnymi na urovni, v sukromnom chate smajliky, beriem to bud ako celkove pozitivne naladenie (mily clovek, aspon teda ku mne), pripadne ako mozne sympatie. Vsimla som si, ze inym kolegom, kolegyniam takto nepise. Aj ked mi to moze byt vlastne jedno. Rozmyslala som, ze mozno ma tiez nejake sympatie ale vidi to rovnako a nechce prekrocit hranice, vsak sme od seba daleko. Uz by bolo celkom fajn sa zbavit tychto myslienok, lebo uz si toho chlapa predstavujem v posteli aj ked vizualne je uplne mimo mojho typu. Asi to bude ta mudrost, charizma, proste velmi kultivovane spravanie. Uz neviem co mam robit :D nemozem mu nic povedat, aj tak by som ziadny krok ako zena prva nerobila…

Strana
z2
dancingqueen321
autor
29. mar 2025

@chrissssss2727 od rodiny by som asi neodchadzala… ale ak by ma zrovna tento zlanaril napriklad na sluzobke, neviem uplne, ci by som odolala… 🙂 keby na mna skusal iny, nemal by sancu. Len tento jeden… som z neho namakko uplne

dancingqueen321
autor
29. mar 2025

@betulinka1 asi si budem pri sexe s manzelom predstavovat 🙂))) hrozneeee… fakt som si nikdy nemyslela, ze som taky zvrhlik :D

unicornlady
29. mar 2025

Inak keď je oveľa starší, tak to asi nejaký 50-tnik. Radšej sa pozri na svojho mladého fešného chlapa.

dancingqueen321
autor
29. mar 2025

@unicornlady ani moj muz nie je mlady, tiez je odo mna dost starsi, ale kolega je zrejme viac - tipujem ze teda uz cez 50 ma isto… ale smrnc mu to teda neubera 🙂

moonlight1210
30. mar 2025

@dancingqueen321 “ano, videla, ved bezne sharujeme screeny aj teamsove chaty som neraz videla…”

Takze on s ostatnymi sharuje aj ten vas sukromny chat plny smajlikov? Takze to uz vsetci v teame vedia, ze s tebou komunikuje inak? Ovela priatelskejsie?

marca12
30. mar 2025

@dancingqueen321 Asi by si neodchadzala? Asi mu na sluzobke podlahnes? Nehnevaj sa,ale to sa uz dopredu nanho chystas. To chces zo seba spravit spinu? Kvoli svojej vagine?

dancingqueen321
autor
30. mar 2025

@moonlight1210 ano, je to mozne, moze byt ze preto drzi formalnu rovinu a max nejake dvojzmysly sem-tam…

annamarin
30. mar 2025

Robíš v IT? Ako neviem ci ta to ukľudní, ale keď ma cez 50 a je sám.. mozno nakoniec je nejaký dôvod, pre ktorý nemá tú obrúčku. 😄 Podľa mňa si mu sympatická aj ty, ale myslim si, že on bude mat nejakú chybu, o ktorej ty nevieš keďže len voláte... Ale ktovie..

dancingqueen321
autor
30. mar 2025

@annamarin ved toto, ze clovek nezisti takto… nerobim IT, robime projekty, ja som za konkretne oddelenie priradena aj na ten jeho projekt (okrem inych). Mozno ze ma zenu ja neviem, len nenosi prsten… netusim, nebudem sa pytat. Akurat viem, ze ma deti (teply asi teda nebude) :D ja tam citim nejake sympatie, ale ak by nemal partnerku, moze byt, ze to ma dovod ako pises… potrebovala by som nejaky negativny impulz, aby ma to preslo… napriklad nejake firemne pletky, ze je teply :D :D to by ma paradne odrovnalo

annamarin
30. mar 2025

@dancingqueen321 😂 Tak neviem no... skus si predstaviť alebo vsugerovat do hlavy, že možno je charizma, ale ze je doma humusak neporiadny, vsade bordel. 🙌🏻😂 Namiesto predstáv o sexe... Alebo ku tomu dodaj ze ma malého, nejde mu to a pod. 😂😂Ale teplý si myslím, že nebude no.

dancingqueen321
autor
30. mar 2025

@annamarin hladam negativa, nenachadzam :D je to ten typ - dominantny, pragmaticky, disciplinovany, vzdy chodi vsade nacas, nikdy nemeska, vo veciach (pracovnych) ma poriadok, potrpi si na vysledky, vzdy mi ochotne ponuine pomoct, nieco vysvetli a tak, aj veci, ktore mam spravit ja, velakrat robi v podstate za mna (ciastocne). On vie presne co a ako, ma roky skusenosti. Myslim si, ze takyto rezervovany a organizovany typ takto funguje aj v sukromnom zivote. Preto s tym humusakom sa tiez nevynajdem 🙂 budem sa musiet nejako negativne nastavit :D

moonlight1210
30. mar 2025

Kolegyna v minulej praci bola takto zalubena do kolegu (starsi, slobodny, sporiadany zivot, upratane hodnoty, mily, slusny, zil uz sam, vlastny byt, varit vedel, sam si robil domace prace, hotovy poklad).
Potom sli raz na sluzobku a nechal ju zaplatit komplet vsetko. Ani ru blbu kavu z automatu na cerpacke jej nekupil. Len sebe.

A bolo po laske.

martin96321
30. mar 2025

@marianarem Mozno pricina ani nieje. Mam muza,mam dieta ,mam dobru pracu,nemusim zit od vyplaty k vyplate.......co s tym? Do dokur....vim co sa len da a potom sa budem tu pytat ze preco. .....no lebo mas nasrate v hlave

miadi
30. mar 2025

@dancingqueen321 to je jedno aky si typ ale moralne je to ok oslovit prva ked si single . Toto je uplne cele zle tvoje rozmyslanie . Ja som si vzdy vyberala z tych co prejavili zaujem ked som bola single ale ty nechapes ze problem vidim v tom ze si vydata. ! To akoze Keby sa on prejavil ze ma zaujem tak tu skocis na metlu a letis za nim do nemecka ? To je zufale ovela viac v pohode je zena ktora je single a prejavy prva zaujem ako vydata co len caka a dufa ze daky cudzi chlap ktoreho pozna len z netu jej da vediet ci by mala unho šancu. Najprv si dories vztah ktory mas . Sa rozved a potom ries aku si typ a cakaj ci sa ti chlap ozve. Momentalne si ten typ co je vydata a chcela by podvadzat manzela .

lulubinka
31. mar 2025

Keď som bola (aj stále som)v podobnej situácii ako ty som na nete nasla klasickú radu. Napísať pre a proti. Ja už som bola v takej situácii, že som si spisala len tie proti. Aby si to moja hlava konečne uvedomila. Lebo sdcu nerozkazes ale s hlavou sa dá dohodnúť. Ak máš potrebu kľudne napíš sukromne. Lebo ako tak čítam tu je to len samý hejt ako už ideš rozbiť rodinu a podvádzať manžela. Niekedy stačí keď sa človek niekomu (aj cudzím) vyzná zo svojim trápením, a keď si to zrazu prečíta co napísal tak si uvedomí ze tie myšlienky sú chyba a podobne.

zazka666
1. apr 2025

@dancingqueen321 fantázie môžeš mať. Flirtovat, keď ťa to poteší. Celkom ti závidím, ja na mužoch vidím už len problémy. 😀 Uži si to

purple_wolf
2. apr 2025

ako sorry ale ty si odpad a chudak tvoj muz ... co mas dvanast ze sa nevies kontrolovat??? to si znicis manzelstvo kvoli niekomu koho ani nepoznas z druhej polovici europy??? ty si nezasluzis ani rodinu a i tu pracu

dancingqueen321
autor
5. apr 2025

@moonlight1210 presne toto potrebujem zazit! 🙂

dancingqueen321
autor
5. apr 2025

@zazka666 tak ano, je to v takej nevinnej rovine 🙂 ani nechcem nic naznacovat, tento tyzden som sa dokonca dozvedela, ze idem na sluzobku o mesiac, zrovna do rovnakeho officu, kde henten robi… uz teraz trpnem co to bude, vobec mi ten osud nenahrava tak ako potrebujem

dancingqueen321
autor
5. apr 2025

@purple_wolf ja ale nejdem nicit manzelstvo :D ak by som sa raz nahodou takto rozhodla, urcite ta poziadam o suhlas 🙂

Strana
z2