Zase som tam, kde som bola
Minulý rok v januári som sa rozišla s priateľom, bývali sme už spolu, ale odišla som od neho, pretože začal dosť piť a bol agresívny. Nevedela som si s ním predstaviť už nič viac. Dlhšie som sa z toho dostávala, nerandila som s nikým, hoci nejakí muži sa okolo mňa motali. Našla som si novú záľubu, turistiku a tam som zaháňala cez leto myšlienky, neskôr som si našla aj turistického parťáka, takže sme chodili spolu. Našla som si aj novú kamarátku, s ktorou chodíme cvičiť. Konečne som sa dostala dokopy po fyzickej aj psycickej stránke, že som so sebou spokojnejšia, vyrovnanejšia a našla som aj stratené sebavedomie, ktoré som stratila pri bývalom a jeho chuti do alkoholu. Trávim čas s priateľmi, rodinou, konečne som si urobila VP a tento rok idem s kamarátmi na dovolenku do zahraničia. Plním si sny. Už som začala mať pocit tento rok, že prišiel čas zájsť aj na nejaké rande, a tak som na zopár išla. Nesadli mi alebo aj ja im, tak som išla ďalej, ešte stále s hlavou hore, veď o nič nejde. No spoznala som muža, pred 4 mesiacmi. Konečne som cítila, že by to mohlo byť v poriadku. Bol trpezlivý, netlačil na mňa, tak som sa mu časom otvorila viac, trošku aj o bývalom, ale nie všetko, iba v skratke. Veľmi rád počúval, bol ako bútľavá vŕba, ale aj ja jemu. V jeden večer po mňa prišiel a asi viete, čo nasledovalo. Nemala som pochybnosti, že sa stane niečo zlé. Ozýval sa aj naďalej, ale potom "prepáč, dnes nemôžem", čo som chápala, ja mám tiež svoj život. Stalo sa to raz, dvakrát... trikrát... Začala som mať čudný pocit. Viem, že o nič nešlo, ale aj tak ma to trápi. Ja sa mu neozývam, ale ani on mne. Povedala som si, dám tomu čas, na čo budem naňho tlačiť. Od bývalého som nemala nikoho v posteli, a teraz, keď som to urobila, sa stalo toto. Viem, je to život a nikto mi nič nesľúbil. Ale človeka to zamrzí, že sa niekomu otvoril a on "zdúchol". Zase nemám chuť ísť ani na stretnutia, hoci stále sa niekto objaví. Stalo sa vám to už? Mám pocit, že zase musím zapracovať na sebe, a že som možno príliš skoro do niečoho vhupla. Už keď som si myslela, že som konečne v pohode, tak zase to človeka pritlačí na "dno", a zdá sa mi, že mi to niečo v živote asi ukazuje...
podla mna si neurobila vobec nic zle a urcite by som si na tvojom mieste nic nevycitala, mozno si typka zle odhadla a mozno vobec nie, v minulosti sa mi stalo nieco podobne, a som si ista, ze sa to stalo xy dalsim zenam, najst toho praveho nie je vobec hracka, skus nebrat taketo veci tragicky a hlavne taky ten nie pozitivny vyvoj udalosti neotacaj proti sebe, ze ty sa musis zmenit, ze ty si niekde urobila chybu, ze si naivne doverovala, to ako sa v tvojom pripade zachoval dotycny sa vola ghosting, z nicoho nic prerusi kontakt, vyhovara sa ze nema cas a nakoniec sa uplne odmlci, ak ti to urobi dobre mozes mu kludne zavolat a spytat sa ho na rovinu co sa vlastne stalo, preco nekomunikuje atd, mozno ho tvoja priamost zaskoci a povie pravdu, je na tebe ci ju chces pocut, ale stavim sa, ze sa pravdu nedozvies, chlapi su zbabelci, teda vacsina….
@ivangeline ako prepáč to je riadna hlúposť. Keď som vydatá 20 rokov a zistím že ma zákonitý už 5 rokov podvádza? V čom mi pomohlo?
Držím ti palce. Si slobodná môžeš si vyberať. Ten pravý príde. 🍀

@jania023 Práveže bolo čudné to, že hneď potom bol očarený, ako áno, stalo sa mi kedysi dávno, ešte som bola dosť mladá a videla som na chalanovi, že nič moc. Mala som aj vzťahy, takže viem to približne učiť. On spokojný bol. Povedal mi to, chcel si to zopakovať, sám navrhol ďalšie stretnutie, ozval sa mi ešte v ten deň a vlastne celý týždeň sme komunikovali, a zrazu... akoby utlo. Každý má svoj život a ja som si od toho nesľubovala vzťah, no je pravda, že aj ja som trošku pritlačila, že kedy sa uvidíme, že by som si to rada zopakovala. Neviem, kde nastala chyba. Možno som príliš tlačila?