icon

Zatĺkanie nevery

8. dec 2021

Dobrý večer,píšem anonymné je to veľmi citlivé,s manželom amw mali krízu povedala som dosť milujem ťa chcem zachrániť rodinu ale to nechcem riešiť ide i to že rok sa dennodenne natahujwmw ako čo ja som povedala že ju musím začať variť bol preč aj so rána ...že práca ťa zápcha ťa neviem čo pred tým si písal a jednou ženou....že to ukončil bolo to
Počas krízy u snou nepíše prisahá že sa snou nestretol....no to je reálne neviem....od o to že keď mu poviem uka telefón nie schováva si ho berie aj na wecko otáča displejom dole keď. Poviem prečo tak aby dieťa nevideli že svieti mobil lebo všetko čo svieti ho zaujíma ...
Spíme oddelené ja v obývačke on v spálni že je tam nepohodlný úzky gauč pre pro spi sám lebo sa nevyšli do práce občas ma zavolá ale to sa ťa na jednej ruke spočítať...príde domov nič rozpráva minimum alebo vôbec nalepený na mobile že rieši pracu chcem snim riešiť nás život po práci nie nemá naladu lebo je prepracovaný (robí v kancli).... Večer tiež nie chce spat....
Stále zatĺkať nikoho nemám moja otázka znie je tu žena ktorej muž mal milenku a zatĺkal zatĺkal do nekonečna? ďakujem

Strana
z2
kittykat22
9. dec 2021

@mandarinka555 kedze si mysli, ze ju podvadza, tak to asi o sladkej nevedomosti uz davno nebude.

autor
9. dec 2021

@kittykat22 skutočne som ochotná odpustiť v poriadku bolo bolo len chcem na rovinu pravdu so očí ja som to prijala ak bola nevera a som stotožnená odpustiť len chcem pravdu do očí a bus počuť idem za ňou alebo ostanem a keď ostane chcem aby mi dokázal že snou nieje že to ukončil a žili sme ako ľudia nepozerať so zaspdu len ísť ďalej spolu dokazovať si vernosť čo tým zmením že bude! Vykrikovať alebo sa v Tom utápať tým realitu nezmením že sa to stalo preto ma to sere že mu dávam ruku a on sa nechytá i keď tvrdí že nikoho nemá no bludný kruh

autor
9. dec 2021

A zasa píšem ako Maďar píšem na tablete mám dlhé nechty čo nezvyknem. Tento mesiac som si spravila dlhé aneviem a tým písať sorry

madeline1
9. dec 2021

Nic podla tvojho textu nenasvedcuje tomu, ze by mal milenku. Neries s nim, ci si s niekym pisal, to je ako stretnut niekoho neznameho a porozpravat sa, nic to neznamena...si velmi podozrievava a zbytocne. Radsej sa sustred na vas dvoch, to, ze spite oddelene je problem. Ak je dieta velke a nebudi ho placom, budte v noci spolu...ze ma telefom casto v ruke?to dnes vela ludi...skus ho nezatazovat nekonecnymi, nezmyselnymi otazkami a vas vztah sa zlepsi...to, ze ste mali krizu, no aj to sa stava, ale stale ste spolu a nemate vacsie problemy, tak uz len neriesit blbosti, nevnucovat si negativne scenare, viac verit partnerovi, viac mu prejavovat lasku a viac komunikovat...on sa potom bude citit tiez lepsie a pocitite to na vasom vztahu...

autor
9. dec 2021

@madeline1 ďakujem skúsim aj to vdaka

madeline1
9. dec 2021

Take somariny ti tu vypisuju niektore tie maminky, snazilky a buduce maminky, ze sa to az neda citat...
Nedramatizuj svoju situaciu az tak. To ako sa tvoj manzel sprava je jeho reakcia na to, ze na seba nemate az tolko casu, btw zijete vedla seba spolu, ste spolu uz dlho, mate maleho, ty si teraz hlavne s malym, tak on sa zabavi s telefonom...netvrdim, ze ti nepomaha, ale tak chlap ma vzdy tak trochu viac casu....ten virtualny svet ho asi bavi, ved aj ty mas isto nejaky, minimalne tu na koni... ale skus sa mu viac venovat...a negativne rady ako mas odist a hladat ineho alebo konstatovanie, ze nemas manzela nepocuvaj. Ty v tej kratkej sprave nepodavas informacie, ktore by nasvedcovali niecomu zlemu. Citis sa len osamela, citis z jeho strany ochladnutie, ale to sa da chapat, ak na seba nemate tolko casu...skus ist za nim, ked je v obyvacke, skus doriesit to spolocne spanie, skuste si ten cas najst a vela sa napravi...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
10. dec 2021

Myslim, ze by si mala vyhladat odbornu pomoc. Myslim to v dobrom. Kontaktuj psychiatra vo svojom okoli a povedz mu, co ta trapi. Povedz ze chces dlhodobu terapiu. Porozpravat sa o svojich problemoch s niekym a najst vhodne riesenie, bude pre teba idealne. Sama sa v tom utapat nie je dobre. Ak tvoj muz milenku nema, a ty doma predvadzas to, co tu na fore, tak to musi byt pre neho velmi tazke. Ides dookola svoje pravdy a bez toho aby si mala dokazy alebo priznanie. Ty mu uz odpustas a zacinas od zaciatku. Ono mozno ani nie je co odpustit. Ty si si dala do hlavy, ze ta podvadza a spravas sa trosku ako blazon. Meles si svoje a svoje plany a svoje zaciatky. Mas seriozne krizu.

dadis
10. dec 2021

@kittykat22 Mas pravdu, zbytocne dramatizovat, vyvolavat vasne, ked nic autorka nevie. Ak aj milenku ma, ono sa to vzdy prevali. Ak aj nema, tak to napatie doma nepomaha to manzelstvo zlepsit. @autorka Pises, ze to chces urovnat, lebo si na predlzenom, potom na opatr....ja sama mam ztp dieta. Len ti chcem povedat, ze zbytocne sa davas do "zavislej" pozicie. Dieta je spolocne. Uplne odhliadnuc od tvojich citov, rovnako sa o dieta moze starat muz, alebo cudzia osoba. A ak sa aj budes starat ty a muz ta necha...neostanes len na rodicaku. Bude tu vyzivne a dalsie veci. Takze hlavu hore, bud mu rovnocenna milujuca partnerka ak ho este lubis, ziadne oddelene spania a dramy. Teraz je tu a je tvoj manzel, tak si to uzivaj a neries hypoteticke nevery. Ak odide, tak nic, zivot ide dalej .

mandarinka555
10. dec 2021

@kittykat22 Ale ona nevie, či ju podvádza....len si to myslí...takže žije v sladkej nevedomosti, že možno to tak nieje. Sama autorka píše, že by mu aj odpustila, keby sa priznal....lenže, ak by sa aj priznal, bude to medzi nimi visieť donekonečna ako Damoklov meč.

autor
10. dec 2021

Co sa týka toho že či ma milénku ako to viem?rok a 3 mesiace sa snažím zachrániť vzťah....za tie roky a 3 mesiace keď som prišla na to že si snekymon len písal ako to tvrdí že sa nestretávali som mu povedala nechaj ju ostaneme spolu on odišiel že si to musí premyslieť potom mi volal za dva týždne sa vrátil že zmení číslo nebude mať žiadne sociálne siete doteraz sa tak nestalo keď sa vrátil tak som mu dala jasné pravidlá chcem mať prístup k tvojmu telefónu tak ako aj ty máš k môjmu aby som videla že už nerobíš zle áno áno bude to tak nakoniec to tak nie je a ty mu to stále hovorím že prečo tak povie že sa s tým nevie stotožniť že mu mám len veriť ja mám stále hovorím ak nikoho nemáš a s nikým si nepíšeš čoho sa bojíš prečo sa mi bojíš ukázať telefón prečo ho schovávaš povie proste tak čo sa týka povedanie neverí z jeho strany aj päťkrát za deň mi povie áno niekoho mám nechcel som ti ublížiť potom zaa pride za mnou príde a povie nie nie je to pravda klamal som čiže on päťkrát denne povie má milenku a päťkrát denne to zmení potom mi povie že nemá preto je len taký lebo ma nemiluje odíde preč z bytu na druhý deň mi volá že ma ľúbi že sa vráti ľúbim a vráti sa a zmena žiadna ľúbim neľúbim mám frajerku nemám frajerku

autor
10. dec 2021

Ja už ani neriešim tu milenku ja len chcem pravdu do očí raz a navždy ak niekoho máš ak chceš sa zachrániť živé spolu pekne bez faloši A podrazov to tomu stále hovorím a keď ma nechceš tak ma nechaj odísť trápim sa ale on sa vždy vráti ale stále je to na tomto istom je to bludný kruh

dadis
10. dec 2021

@autorka A potrebujes mat dokaz? Naco ti bude pravda? Spytaj sa sama seba, ci si stastna v takom vztahu aj keby ta nikdy nepodviedol.

plamienok22
1. feb 2024

Ako si dopadla?

Strana
z2