Záujem ženatého muža
V práci sa stretávam s nemalým počtom zákazníkov každodenne. Mnoho z nich veľmi dobre poznám. Navštevujú nás každý deň aj niekoľkokrát, keďže sme obľúbená kaviareň s lacnou kávou.
Jedného pozorujem len posledné dva mesiace, nechodí pravidelne. Veľmi seriózne pôsobiaci dospelý muž, nikdy nepovedal viac ako bolo potrebné. Posledný čas sa aj viac prihovoril, nič zvláštne, stále s našimi stálymi zákazníkmi prehodíme reč aj dlhšie debatujeme.
Poslednýkrát som si však uvedomila, že jeho spôsob reči nie je len úcta muža k žene. Ako sa hovorí „nabieha” mi. 😵💫
Ukázalo sa, že je ženatý, čo vo mne spustilo celý rad myšlienok. Už sa mi to stalo, že som bola sympatická ženatému mužovi a žiadni z nich nevedel v reči potlačiť cit, jemnosť, ale nestalo sa mi, že by sa snažil cielene mi byť čoraz bližším.
Už ani neviem opísať aké zvláštne mi to prišlo včera, keď som nad tým uvažovala a zaspávala. Je toto normálne? Rozmýšľam, že keď môj frajer nevedel uspokojiť všetky moje potreby, tak som to po čase sklamaná ukončila, nemala som naraz dvoch (či troch či koľkých?¿😆).
Ako môže mať človek viacerých partnerov naraz? Čo sú to za maniére?
@anonym_autor môžu mať ženy viacero partnerov naraz. A kľudne aj od viacero partnerov minimálne 4 deti. Každý si je strojcom svojho šťastia sám.
Myslenie muzov a zien je geneticky ine. Vacsinou ked sa zena rozide, da si este aj par rokov pauzu na zotavenie,... Muz, ked je vztah nic moc, sa sustredi na pracu a ked sa naskytne prilezitost, ukonci zly vztah a ide najradsej bez pauzy z jedneho vztahu do druheho. Nema chut ist do neistoty a byt bez sexu pol roka, rok, dva,... Takze zaujem zenateho ma tri vysvetlenia. 1. je iba slusny a ty si namyslas 2.si mu sympaticka ako kamoska 3. chce si iba zasexovat 4.hlada nieco nove a ak najde, ukonci to predtym
Podľa mňa si namýšľaš 🤣 môj je taký flirtujúci typ muža a vlastne ja tiež...ale berieme to s humorom...aj keď sme spolu, tak s čašníčkou poflirtuje ale to neznamená, že sa už vidí medzi jej nohami. Proste sú ľudia, ktorí sa takto správajú ku každému. Takže na tvojom mieste si nenamýšľam.
Myslenie muzov a zien je geneticky ine. Vacsinou ked sa zena rozide, da si este aj par rokov pauzu na zotavenie,... Muz, ked je vztah nic moc, sa sustredi na pracu a ked sa naskytne prilezitost, ukonci zly vztah a ide najradsej bez pauzy z jedneho vztahu do druheho. Nema chut ist do neistoty a byt bez sexu pol roka, rok, dva,... Takze zaujem zenateho ma tri vysvetlenia. 1. je iba slusny a ty si namyslas 2.si mu sympaticka ako kamoska 3. chce si iba zasexovat 4.hlada nieco nove a ak najde, ukonci to predtym
@anonym_f1c6f2
@anonym_c39b20 nemyslím si, že si namýšľam, spočiatku som si to neuvedomila a prišlo to z jeho strany postupne
@anonym_autor pes co steka nebrese... ked suka neda, pes ne*ebe... atd... nehovorim ze je to spravne a urcite by sa mi to nepacilo, nemusi to vsak znamenat nic viac a nic menej ako to , ze skusa, ci to este vie, alebo hlada zabavu... vypoveda to o nom dost
@anonym_a1c419 to si trošku doplietla s tym psom… hovorí sa pes, čo steká nehryzie
nechala by som to tak 😉 mozno si len dokazuje, ze to v nom este stale je a dokaze babu zbalit, aj ked uz jednu ma doma.... a mozno si to skutocne len namyslas a chapes jeho "zaujem" zle 😉
@anonym_autor pes co steka nebrese... ked suka neda, pes ne*ebe... atd... nehovorim ze je to spravne a urcite by sa mi to nepacilo, nemusi to vsak znamenat nic viac a nic menej ako to , ze skusa, ci to este vie, alebo hlada zabavu... vypoveda to o nom dost
@anonym_a1c419 Pes, čo šteká nebreše😂 dik, to ma fakt pobavilo.
Na zaciatok si treba povedat ze ziadne pravidla nemaju zmysel. Keby ti vadilo ze je zenaty nepises sem. Pre muza je dolezity prvy krok. Dostat sa ti do hlavy. Ak vecer zaspavas a premyslas nad nim si uz chytena. Dalej to uz prevezme osud. Nemusi z toho nic byt, ale aj moze. Flirtovanie ma kazdy rad. Aj mnisky. A ked rozohras hru hras kym ta to bavi. Jednoduche. Neries nic ine iba to co to da tebe. Zeny cim su starsie tym maju vacsiu chut. Kde jeden doma nestaci jednoducho osud dovedie dalsich. To je realita. Kto v tom vie plavat moze mat milencov viac akurat im nastavi pravidla. Uzivaj
si asi slobodná že? Lebo keď som bola rozvedená - vek 20+ , toľko ženatých dodrodruhov sa mi tislo že mi až zle bolo.
Všetci mali strach či po intímnej stránke moc nestrádam , veľmi ochotní mi po tejto stránke pomôcť.
Poznám to a pre mňa sú len takí čo si dokazujú 🤮
Myslia si akí su úžasní,vtipní,sarmantní
No chlap co ma doma ženskú a obletuje inu a je jedno prečo
je len zufalec co ho nebaví sa venovať doma, tak to skúša kde to ide
A takých bolo,presne tiež som robila čašníčku
Chlapi si myslia ako boduju ale je to trápne a my ako personál sme sa len úctivo chovali a neposlali každe prasa na plnú hubu do.....
Na zaciatok si treba povedat ze ziadne pravidla nemaju zmysel. Keby ti vadilo ze je zenaty nepises sem. Pre muza je dolezity prvy krok. Dostat sa ti do hlavy. Ak vecer zaspavas a premyslas nad nim si uz chytena. Dalej to uz prevezme osud. Nemusi z toho nic byt, ale aj moze. Flirtovanie ma kazdy rad. Aj mnisky. A ked rozohras hru hras kym ta to bavi. Jednoduche. Neries nic ine iba to co to da tebe. Zeny cim su starsie tym maju vacsiu chut. Kde jeden doma nestaci jednoducho osud dovedie dalsich. To je realita. Kto v tom vie plavat moze mat milencov viac akurat im nastavi pravidla. Uzivaj
@lentakyterapeut nie je to flirt, nič také… asi nemáš páru, čo to je úctivé správanie muža s odstupom a rešpektom. A nezamýšľam sa nad ním, bol príkladom… ide o podstatu veci
Poznám to a pre mňa sú len takí čo si dokazujú 🤮
Myslia si akí su úžasní,vtipní,sarmantní
No chlap co ma doma ženskú a obletuje inu a je jedno prečo
je len zufalec co ho nebaví sa venovať doma, tak to skúša kde to ide
A takých bolo,presne tiež som robila čašníčku
Chlapi si myslia ako boduju ale je to trápne a my ako personál sme sa len úctivo chovali a neposlali každe prasa na plnú hubu do.....
@anonym_6d896f ja som poslala… kto ti čo môže povedať na to, že si chrániš svoju dôstojnosť?
Nerobila by som si priveľké nádeje. A žena, ktorá randí so ženatým chlapom bude sklamaná rovnako ako jeho manželka. 😉 A každopádne to môže byť aj tak, že je milý ku každej 😀
@anonym_6d896f ja som poslala… kto ti čo môže povedať na to, že si chrániš svoju dôstojnosť?
@anonym_autor jasné ale stále je rozdiel, keď som v práci a nemôžem každého chlapa posielať do.. na plné ústa ale musí to byt profesionálne.. Teda malo by byt 😃
No ked v súkromí a zenatí ,to je iná ,,reč,,
Čo su doma nestatní ešte viem pochopiť,i ked stále je to neschopnosť chlapa dat si do poriadku alebo uzavrieť vzťah
No takí čo len si dokazujú to je trápnosť nad trapnostou
A to v gastre robím 20 rokov
Ale to je tak stretneš tam vselikoho, česť výnimkám a nastastie je ich stále kopec
Tak je mily a uctivy, nie je to flirt, tak co riesis? Neflirtuje, ale je mily a uctivy, a to moze byt ku kazdej, nielen k Tebe. Neviem, nerozumiem, co sa Ti nezda, resp. zda.
Tak zenaty muz nemoze byt k druhej zene mily? 😆.
Lebo ak je to len toto a nie je to flirt, tak potom je to ok a nemusis sa moc zamyslat. Ibaze by to bolo inak a zamyslas sa, lebo to flirt je, hoci tvrdis, ze nie.
@anonym_autor podla mna zakial ta nevola von alebo si nepytal cislo je to ok. Kazdy z nas v zivote stretne ludi, ktori ho budu pritahovat, aj napriek tomu ze sme vo vztahu/ manzelstve. Flirt hore dolu je tiez ok, pokial to nezajde dalej.
tak aj ja som milá ku zákazníkom, aj si pamätám čo mi hovoria, aj sa popýtam ak napr. mal niekto zdravotný problém či je to už lepšie a pod., ak si to niekto vykladá ako flirt to je už len v jeho hlave, nič za tým nie je - keď som milá ja k nim chodia častejšie aj nechajú väčšiu tržbu, ale keby aj nie ja mám z toho dobrý pocit ak je komunikácia obojstranne srdcu milá, občas aj posrandujeme so starými známymi
@lentakyterapeut nie je to flirt, nič také… asi nemáš páru, čo to je úctivé správanie muža s odstupom a rešpektom. A nezamýšľam sa nad ním, bol príkladom… ide o podstatu veci
@anonym_autor je fuk co to je 🙂
@anonym_autor jasné ale stále je rozdiel, keď som v práci a nemôžem každého chlapa posielať do.. na plné ústa ale musí to byt profesionálne.. Teda malo by byt 😃
No ked v súkromí a zenatí ,to je iná ,,reč,,
Čo su doma nestatní ešte viem pochopiť,i ked stále je to neschopnosť chlapa dat si do poriadku alebo uzavrieť vzťah
No takí čo len si dokazujú to je trápnosť nad trapnostou
A to v gastre robím 20 rokov
Ale to je tak stretneš tam vselikoho, česť výnimkám a nastastie je ich stále kopec
@anonym_6d896f
tak da sa poslat trebars aj k vysavaci a poslat na kavu zenu 😁. Ku na do hotela chodil taky trtko s celou rodinou este aj mamou a otcom. Jooj, co ten mi rozoraval - uplne na druovku pred zenou! No ch🫠j. Ale toho som si tak vychutnala, ze zena jeho si este tak velmi dovolenku neuzila 😂.
Slusne ale sarkasticky som ho posielala do prdele, na zene bolo vidno ze sa bavi ako ho konecne niekto posoela do riti. A vzdy som mala ten najnadhernejsi usmev na perach a hodvabny hlasok. No a stazuj sa potom na taku servirku 😄. V ppdstste som bola hned po prvej poznamke na zeninej strane. Blbo sa pytal, ze co robim po skonceni smeny, co si dame kavu. Povedala som, ze moze za mna povysavat aj s detmi a ja si dam tu kavi s jeho zenou. Nasledne skontrolujrm, ci vie aj tak dobre vysavat ako lichotit 🤪. A takto to islo 10 dni. Zena mi na konci dala tringelt, velmi pekny s ĎAKUJEM - ano som nechcela, ale ze jrj zo za to stalo. A mna tesilo od sameho zaciatku ako mu mozem to jeho ego krasne osekať. Takze da sa aj tak 😏
Podľa mňa si namýšľaš 🤣 môj je taký flirtujúci typ muža a vlastne ja tiež...ale berieme to s humorom...aj keď sme spolu, tak s čašníčkou poflirtuje ale to neznamená, že sa už vidí medzi jej nohami. Proste sú ľudia, ktorí sa takto správajú ku každému. Takže na tvojom mieste si nenamýšľam.
@anonym_f1c6f2 Odkedy je flirtovanie zo strany zadaného / ženatého človeka s cudzími ľuďmi v poriadku ? wtf
@anonym_autor Bolo to tu odjakživa 🤷♀️
Mne to z toho co pises pride skor ze ty si sa casom do neho zahladela, preto ho vnimas inak.
Poznáte sa dlhšie, tak je trochu milší a uvoľnený. Držal si odstup, teraz je trochu viac priateľský tak by som to brala ako pekný medziľudský vzťah ale nie flirt alebo balenie. Otázka je, či to on viac rozbehne a či to ty zabrzdíš alebo mu to zhltneš.
@anonym_f1c6f2 Odkedy je flirtovanie zo strany zadaného / ženatého človeka s cudzími ľuďmi v poriadku ? wtf
@anonym_79afb8 a prečo by nemalo byť? dôvera vo vzťahu, manželstve ti nič nehovorí? ja flirtujem s mužmi tiež aj pred mojím mužom ale máme hranice. Bavíme sa na tom všetci zúčastnení.
@anonym_autor A nebola by si taká dobrá a povedala, v ktoromže kraji sa nachádza tá kaviareň s lacnou kávou? Ďakujem za odpoveď.
@anonym_79afb8 a prečo by nemalo byť? dôvera vo vzťahu, manželstve ti nič nehovorí? ja flirtujem s mužmi tiež aj pred mojím mužom ale máme hranice. Bavíme sa na tom všetci zúčastnení.
@anonym_f1c6f2 ja by som sa teda nebavila. Flirtovanie zadaných ľudí mi príde trápne 😜
@anonym_f1c6f2 ja by som sa teda nebavila. Flirtovanie zadaných ľudí mi príde trápne 😜
@ria_sprout no a mne príde trápne keď zadaní ľudia alebo v manželstve si myslia, že teraz okolitý svet neexistuje
@anonym_f1c6f2 toto su take trapne reci. Hranice. A zrazu spis s muzovym kamaratom.