icon

Zažili ste niekedy facku od ženy?

laffaeitt
25. aug 2024

Väčšinou sa rieši na fórach ked muž udrie ženu. Zaujímalo by ma ženy že či ste niekedy strelili mužovi takú silnú facku až mu ostala povedzme vaša ruka na tvári.
Keď hej v akej situácii to bolo (hádka, nevera, obťažoval Vás) + reakcia muža(vrátil Vam , ostal v šoku, urazil sa...) Lebo väčšinou je spoločenský prípustné keď žena udrie muža lebo nevie vyvinúť takú silu ako muž. Ale keď muž tak je brany za nasilnika .
Mne sa to osobne stalo 2x . Dávno ako teenagerovi keď som neodolal pozadí náhodnej okoloidúceho ( 17r. kráčajúca hora hormónov čo vám povi :/ + nedávno v hádke s priateľkou, v oboch prípadoch som ostal stáť ako obarený)

Strana
z3
olimuc
25. aug 2024

@laffaeitt stihol sa zachytit, takze nesiel pod stol … cumel na mna bez slova.

bessie12
25. aug 2024

@laffaeitt áno. Môjmu exovi som dala spakruky. Potom ma ta ruka ešte týždeň bolela a bola mierne opuchnutá 😁😁 bolo to po rozchode, ale nedal si pokoj a snažil sa ma zmanipulovať, aby som sa k nemu vratila. Ale u nás neprešiel tyzden kedy sme sa nepobili. Začalo to pár mesiacov pred búrlivým rozchodom. Keby som ho stretla, tak by dostal znovu ak by si o to "prosil" ..

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
laffaeitt
autor
25. aug 2024

@cukorfalat tak ten tam musel mať riadny odtlačok tvojej ruky aj na 2hy deň :D

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
liusa82
25. aug 2024

ja som tiež vypálila on má 185 a ja ledva 160 cm ale to bolo na posteli lebo furt dobiedzal a to ja neznášam.Ale nebola zas až taká silná🙂 už síce nie sme spolu ale odvtedy som to nepoužila na nikoho.Ale ked si niekto zaslúži a koleduje.No hlavne že to pomohlo k stopnutiu

subartic
25. aug 2024

Strelila som svojmu mužovi dve riadne facky , jednu takú že mu zárubňa dala druhú a jednu takú že sa zapotácal . Hnev ktorý vo mne bol tak neskutočne silný za to čo urobil musel von , násilie nenásilie , je mi to dodnes jedno a netrpím žiadnymi výčitkami ani ničím . Koniec koncom bol to pre neho veľký impulz so sebou niečo robiť.

jana_eyre_2
25. aug 2024

Nie facku som nikdy nedala... Pamätám si ale na zážitok z detstva.. prišiel nám sused zvoniť, sused čo nás totálne neznášal, stále na našu rodinu útočil.. moja mama sa starala o 4ri deti a chorého manžela.. ja som bola najmladšia, sedela som v izbe, fakt nikto u nás nerobil hluk.. on ale vraj niečo počul, keď mama otvorila spustil na ňu spŕšku nadávok a urážok že ako robíme bordel a hluk.. mama sa tak nasrala,.že mu jednu takú brutálnu vlepila že stratil reč (predstavte si facku od ruzickovej zo slunce seno - presne také to bolo).. zabuchla dvere.. ja som strašne revala, lebo som sa bála že zavolá na mamu policajtov a že ju vezmú do väzenia.. hrozne som sa bála.. policajti neprišli a sused už nikdy neprišiel klopať.. nenávideli nás naďalej, ale už s odstupom.. niekedy taká facka sadne..

laffaeitt
autor
25. aug 2024

@cukorfalat chudák :D tak aspoňal víkend aby sa spamätal a verím že odvtedy si už nikomu nestrelila :D

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
laffaeitt
autor
25. aug 2024

@cukorfalat tak keď to není tajné tak daj , inak snáď nebola taká ako z pušky :D

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
zafir01
25. aug 2024

@laffaeitt nie .

Za 17 rokov,čo som s mužom som mu nedala žiadnu facku .ani slabu .ani keď sa pozeral po kockách na ulici. My aj keď sme sa nie raz pohádali ,aj dosť vážne ,sme si ani škaredo nenadavali . U mňa bolo maximum že je debil ,idiot , a drbe mu ... On mne zas najhoršie ,že som krava , a zrelá na psychiatriu 😂 ... To sú asi také najtvrdšie slová za 17 rokov spoločneho fungovania . Dosť si ho vážim ,aby som ho udrela ,nemám na to žiadne právo

laffaeitt
autor
25. aug 2024

@cukorfalat to je pekné a koniec koncov s Happy endom 🙂 tak verím že ten neschytal až takú že az odtlačok i keď ťa pera auuu

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
laffaeitt
autor
25. aug 2024

@cukorfalat tak udobrovaci sex je najlepší to ano

Strana
z3