Zažili ste niekedy facku od ženy?
Väčšinou sa rieši na fórach ked muž udrie ženu. Zaujímalo by ma ženy že či ste niekedy strelili mužovi takú silnú facku až mu ostala povedzme vaša ruka na tvári.
Keď hej v akej situácii to bolo (hádka, nevera, obťažoval Vás) + reakcia muža(vrátil Vam , ostal v šoku, urazil sa...) Lebo väčšinou je spoločenský prípustné keď žena udrie muža lebo nevie vyvinúť takú silu ako muž. Ale keď muž tak je brany za nasilnika .
Mne sa to osobne stalo 2x . Dávno ako teenagerovi keď som neodolal pozadí náhodnej okoloidúceho ( 17r. kráčajúca hora hormónov čo vám povi :/ + nedávno v hádke s priateľkou, v oboch prípadoch som ostal stáť ako obarený)
@zuzanka.zuzu ak by som mala dceru anejaky nevybureny hormonami nadupany chumaj by ju obchytkaval, tak by som jej poradila presne tu facku. Ak by moj syn dosiel s tym, ze dostal facku od dievcata, ktore obchytkaval, tak by som m tiez povedala tak ti treba.
Nuz a druhy pripad, nie nemusela mu strelit, mohla od zlosti hodit tanier o zem. Suhlasim, nasilie nie je pripustne ani na jednej strane, a aj hadzanie tanierov o stenu je prejav nezvladnutych emocii, ale ked sa toto nedeje denne a bola to naozaj hranicna situacia viem sa vzit do pocitov tej zeny. To, ze sa do nich viem vzit neznamena, ze riesenie schvalujem. Nie kazdy sa dokaze az tak ovladat aby odisiel a tisko za sebou zavrel dvere. Nech po mne hodi kamenom kazda, ktora moze s cistym svedomim povedat, ze vo vypatych situaciach reagje racionalne.
@laffaeitt nie vsetci, ale styri facky museli mat odtlacok. Ale to boli take, ze typek chcel sa sapat na mna v podniku a taketo situacie. Kde uz som jednu taku hodila, ze dalsia by bola podstatne horsia. Skor to bola vystraha. Potom bola situacia, ked sme mali tak 17/18 a zastali pred nami nackovia, v tej dobe okolo roku 2000 to bola divocina. Kamos bol gay, tyzden pred ho nahanali a chceli si ho teda nejak podat aj vtedy, tak som vyzula podpatky a isli s placom. Vraj sa ma po tom incidente bali, tak neviem 😂🙈 To boli take hnusne situacie vsetko. Navyse bola taka doba, ked sa mohlo diat cokolvek a zaroven sa nestalo nic. Ale ja som zase bola dost brutalna povahou, vyrastala som v prostredi plnom mafianskych zivlov.
@laffaeitt ja to beriem tak, že v každom prípade je zakázané udrieť niekoho do tváre. Keď už je niekto zúfalý, tak dajme tomu dá druhému stuchanec do ruky, nohy, ale do tváre - to by nemalo byť akceptované.
Na druhú stranu, ak sa tak stane 1* za 30r manželstva a problém sa následne rieši a vyrieši, tak by toto nemalo byť dôvodom pre rozvod. Samozrejme keby sa to opakovalo viac krát, tak to dôvod na rozvod je.
To mi pripomína tú českú študentku, čo držia v Dubaji, lebo prepleskla na svahu malého arabáša, keď ju obchytkával. 😬
Iba raz som , na základnej škole v ôsmej triede, jeden siedmak vykrikoval rasistické nadávky na jedného malého druháka( bol černoch) , a neprestal ani po viacerých upozorneniach , malý samozrejme plakal a on neprestával , tak som mu natiahla. Učiteľ telocviku, čo mal dozor sa otočil a tváril sa že nič nevidí.
Kedysi keď som mala asi 20 som strelila jednému takému čo sa hral na frajera ,paradoxne ten šok honorebral do reality a pochopil že nie je nie. Partnerovi nie ale teda škaredo som mu povedala už raz, aj keď teda tu facku by si zaslúžil viac
@mamamasama držia v Dubaji? Čiže?
Ja ľutujem 2 situácie v živote, keď som nenašla odvahu na facku za obťažovanie. Ale v partnerstve je to pre mňa známka toho, že to asi nemá význam spolu. Takže hádam by som sa vedela krotiť a radšej by som to ukončula rozchodom a nie fackou.
Dva krát som dala facku za obťažovanie, raz spolužiakovi, raz neznámemu chlapovi v autobuse. Otlačku ruky asi nemal ani jeden z nich, ani raz to nebol úder plnou silou.
Ano, ked som bola tehotna a on si nas vztah “rozmyslel”, tak som mu strelila, ze stratil rovnovahu … samozrejme neratam detske bitky do sestrou alebo nejake bitky na dvore … tam sa nerozlisovalo chalan / baba
na základnej som raz uvalila spolužiakovi,mal na mňa sprosté reči.Ani nestačil dopovedať a mne vybehla ruka,držal sa za líce a stihol len povedať,že mám riadne rýchlu ľavačku.
Sprosté reči som počúvala už dosť dlho a nereagovala,ale čo je veľa,to je veľa......
@laffaeitt ak muž ženu obťažuje, tu všetkým ženám fandím, aby vedeli dať mužovi jasne najavo, že je to nežiaduce. Ak to nejde slovne, pokojne aj tou fackou. Facku som však mužovi nikdy nestrelila, žiaľ, nemala som na to guráž. Raz-dvakrát by sa mi to veru hodilo na nadržaných debilkov 😔.

@laffaeitt Raz som spoluziakovi strelila taku facku,ze viac si nedovolil sa na mna ani len pozriet nieto este polozit svoju paprcu na moj zadok.