icon

Zažili ste vzťah, ktorý prekonal všetky očakávania?

24. feb 2026

Ahojte. Predstavte si, že celý život túžite byť astronautkou... Lietať voľne vo vesmíre, hľadieť na zem z výšky a prežívať veci, ktoré zažije len málokto. Jedného dňa sa priblížite k tomu snu, dáte do toho všetko, pripravujete sa, meníte sa, učíte sa a astronautkou sa stanete. Vyletíte do nebies a plníte si všetky tie najkrajšie sny. A zrazu príde koniec, prirodzený či neprirodzený, a musíte sa vrátiť na zem.. Všetko je už len vo vašich spomienkach a myšlienkach..Všetci sa vás na to pýtajú, všetkým o tom rozprávate... Ale zrazu jediné, čo môžete, je sadnúť do auta ako všetci ostatní. Sadnúť na bicykel ako iní, alebo chodiť pešo. Proste ste tam, kde sú ostatní.. Zažili ste niekedy vzťah, o ktorom ste vždy snívali?? Ktorý bol dokonalý? Kde milovanie a sex boli tak jedinečné, že nič to nedokáže prekonať? A vy sa neviete spamätať z toho, že zrazu všetko, čo dostávate, je iba bežné?? Cítite sa akoby ochudobnení, nešťastní, aj napriek tomu, že máte to, po čom iní túžia. Jednoducho vaša latka bola nastavená tak vysoko, že si neviete zvyknúť na "normál"

danica2711
24. feb 2026

nesúvislé a patetické, ak sa tým chceš živiť alebo aspoň zaujať, zmeň štýl, toto je príliš také "chcem písať veľmi intelektuálne a poeticky, ale nemám na to"

anonym_5b02e6
24. feb 2026
@anonym_autor

@biba_18 prečo mám dojem, že zrovna vy dve ste tu boli včera označené za najotravnejšie?
@minenkaa

@anonym_autor pekne si to nakreslila🙂

anonym_356e78
24. feb 2026
@anonym_5b02e6

@anonym_autor pekne si to nakreslila🙂

@anonym_5b02e6 Nakreslila to AI

anonym_4dd448
24. feb 2026

Nebola by som s niekým komu nemôžem dať to najlepšie zo seba
A určite to nieje, že sa citis pri niekom ochudobnena, nešťastná
Alebo, keď máš gule tak mu to povedz na rovinu a vyrieši sa to same a nemusíš nikoho ťahať za nos

autor
24. feb 2026
@anonym_356e78

@anonym_5b02e6 Nakreslila to AI

@anonym_5b02e6
@anonym_356e78 Ano . samozrejme že GPT Chat to kreslil. tie dve nestoja ani za vybratie ceruzky.

minenkaa
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_5b02e6
@anonym_356e78 Ano . samozrejme že GPT Chat to kreslil. tie dve nestoja ani za vybratie ceruzky.

Aspoň ,že ty si stala za to ,aby s tebou bývalý ostal

anonym_4dd448
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_5b02e6

@anonym_autor po tejto reakcii uz je to jasné 😵‍💫
Treba pracovať na sebe a veľa pracovať na sebe, ak nechces byt aj naďalej nešťastná a nevrla

autor
24. feb 2026
@minenkaa

Aspoň ,že ty si stala za to ,aby s tebou bývalý ostal

@minenkaa Mam 172 cm, vazim 58 kilo, velkost 36- 38, podprsenka 75/B, noha 37, byvala modelka, 35 rokov, bezdetna, vlasy tesne pod zadok mahagonove prirodzene, cerstvy maly doktorat z pedagogiky, pracujem v sukromnom vzdelavacom zariadeni, plat 2407 v hrubom, pas 59 cm, tvar sumerna slovansky typ.Chces sa porovnavat?

minenkaa
24. feb 2026
@anonym_autor

@minenkaa Mam 172 cm, vazim 58 kilo, velkost 36- 38, podprsenka 75/B, noha 37, byvala modelka, 35 rokov, bezdetna, vlasy tesne pod zadok mahagonove prirodzene, cerstvy maly doktorat z pedagogiky, pracujem v sukromnom vzdelavacom zariadeni, plat 2407 v hrubom, pas 59 cm, tvar sumerna slovansky typ.Chces sa porovnavat?

@anonym_autor uplne v pohode,mňa neopustil moj princ na bielom koni,takže som vyhrala

minenkaa
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty máš 35 rokov a takto sa vyjadruješ,len tak mimochodom to čo ty máš v hrubom ja mám v čistom a este trošku viac

biba_18
24. feb 2026

no čo z toho 🤷‍♀️

anonym_4dd448
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nemyslíš vážne toto čo píšeš
Ty sa ideš s niekým porovnávať?to máš az tak zranene ego?teraz to je na chválu alebo na plač?rypes do iných lebo je vidieť, že si riadne nešťastná
Ale ine baby za to nemôžu
A toto fakt je cez čiaru

anonym_356e78
24. feb 2026

Nieco tu smrdi.

minenkaa
24. feb 2026
@biba_18

no čo z toho 🤷‍♀️

@biba_18 no mysli , aká je úžasná a aj tak jej to je na dve veci

nikoletta1712
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ty môj koko…t🤦‍♀️

dadis
24. feb 2026
@nikoletta1712

@anonym_autor Ty môj koko…t🤦‍♀️

@nikoletta1712 Pekne si autorka uletela 😁

anonym_77fafd
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor škoda,že sa nedá odmerať emocionálna inteligencia. Tam by si asi pohorela.

minenkaa
24. feb 2026
anonym_ddd05b
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Mladosť v prdeli a krása vädne, co ďalej so životom, hmm? 🤔

dadis
24. feb 2026
@anonym_ddd05b

@anonym_autor Mladosť v prdeli a krása vädne, co ďalej so životom, hmm? 🤔

@anonym_ddd05b A pani s doktoratom napise, ze ma 58 KILO 😁😁😁

biba_18
24. feb 2026

@minenkaa toto nie sú B-čka ☺️

autor
24. feb 2026
@dadis

@anonym_ddd05b A pani s doktoratom napise, ze ma 58 KILO 😁😁😁

@dadis 🙂

minenkaa
24. feb 2026
@biba_18

@minenkaa toto nie sú B-čka ☺️

@biba_18 mu tam ponožky ,vsak nemohla som to tu dať uplne bez pŕs ,ako ma podľa opisu

marca12
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_deefe0 Ale chápeš. Žijeme úžasne, dokonale, takmer v nebesiach, a zrazu sa ten jeden vytratí. Ostaneš sama so všetkými tými spomienkami a so všetkým tým zažitým. Spoznáš niekoho iného, ktorý je úžasný, ale iba obyčajný…
Ako sa cíti on? Keď vie, že stále máš hlavu v nebesiach a stále spomínaš, stále porovnávaš, stále si nevieš zvyknúť. Čo to znamená pre neho? Normálneho smrteľníka. Človeka, ktorý ťa miluje, ale ty mu vieš dať iba málo naspäť v tvojom meradle.

@anonym_autor Zrejme nie si pripravena na novy vztah,ked premyslas o byvalom. Kazdy sme iny a to,ze je nieco obycajne,neznamena,ze nie je super a trvacne. Casom mozno pochopis,ze mas vynimocneho muza a dava ti to,co potrebujes.

domix147
24. feb 2026

@anonym_autor podľa mňa je život trošku o niečom inom ako žiť svoje sny...
Sny musíš mať reálne..keby sm si všetci egosticky žili len svoje sny kam si myslíš že by to viedlo?
Je na svete aj tak nesmierne dosť egoistov....
Vieš v živote treba nie byť stastny...lebo šťastie je relatívny pojem...
Ale byť spokojný....
Byť kľudný...
Byť rozvážny....dokázať žiť prítomnosť...a nie budúcnosť v snoch....
Byť spokojný s tým čo mám....
Pretože naháňať sa za štastim je ako neustále utekať pred prítomnosťou...a vieš čo v skutočnosti máš ?????
Len tu chvíľku ktorú práve žiješ...a čím skôr si to uvedomis tým skôr budes šťastná....

anonym_0996dc
24. feb 2026
@minenkaa

@anonym_0996dc toto sa deje?
Ako ta môže niekto nútiť ist do vzdajú ak nechceš ,no ak sú vzťahy o dufani, tak už viem prečo je toľko ľudí nespokojných ,ale je to ich chyba a nie toho druhého

anonym_0996dc
24. feb 2026
@minenkaa

@minenkaa tomuto obrazku nerozumiem ...

anonym_0996dc
24. feb 2026
@minenkaa

@anonym_0996dc a tak to aj dopadlo ,keď nerozmýšľali

@minenkaa a ostatné články?

morpheuss
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor hmm... a čo máš z toho všetkého, keď si nezažila sex so mnou???