Žena bez detí po 35-tke má mačku alebo psa
Viem ze toto forum je plne mamiciek ale mozete mi prosim povedat (objasnit ako zeny) preco v dnesnej dobe ked sa snazim niekde zoznamit tak narazim vo velkej vacsine na zeny po 35-tke ktore nemaju deti, no "zarucene" maju svoju milovanu macku alebo psa a spravaju sa k zvieratu ako k dietatu? Je to vobec normalne ze s mackami alebo psami jedia, spia, tahaju ich vsade so sebou? Uprimne, ked si hladam partnerku tak si hladam cloveka s ktorym mozem mat spolocne zaujmy, zaluby, pohlad na veci okolo nas, no dnes mam pocit, ze bez toho aby som s danou osobou neakceptoval aj jej domaceho maznacika to uz ani nie je mozne.
1.neviem prečo, asi nenaplnená túžba niekoho ľúbiť, pocit samoty...
2.nie je to normálne - pre mňa, pre ne asi je, keď to robia 😀
máš aj iné otázky okrem týchto dvoch?
@bivanko A ano, je to normalne, co sa pytas. Ano, je to PRE NICH normalne, ze s nimi spia, jedia a chodia vsade. Pre TEBA to samozrejme nemusi byt normalne ani inych ludi a je to uplne v poriadku.
Kto si ty aby si sudil cudzich ludi, ako ziju a ci su normalni? Hlad si svoje a ak sa ti niekto nepaci, proste hladaj dalej a nekomentuj, nikto nie je povinny zit podla teba a toho, co je tebe libo.
Na svete su miliardy ludi a kazdy je iny. Respektuj a bud respektovany. 🙂 Pokial nikomu neublizuju, nic neposkodzuju, neobmedzuju nikoho atd., vsetko je OK a ty sa nestaraj do inych. Myslim, ze tento svet ma ine problemy, ktore by mohli ludi laskavo trapit.
@zuzanka.zuzu a co takto obycajna laska k zvieratam? Hm? Nieco nepochopitelne? Z inej galaxie?
Nemusia v tom byt ani ziadne potreby lubit, starat sa a bla bla bla, nemusia v tom byt rovno diagnozy a clovek za podivina, mozno niektorym ludom je proste lepsie pri zvieratach, lebo tie cloveka nesklamu, neublizia, lubia bezpodmienecnou laskou viac nez seba, nie su falosne, zakerne atd., Take sa u ludi velmi nenosi a nevidi, ze?
@bivanko Domace zvieratko je plnohodnotny clen rodiny. Ked to nie si schopny akceptovat, je to uplne v poriadku, proste hladaj dalej, ine, bez domaceho zvieratka. Slecny tiez urcite od teba neziadaju, aby si si odstrihol zo zivota maminku a pod. Alebo ze im vadi tvoja rodina. Usetris takym, na ktore sa pytas, kopec strateneho casu, ked hned na zaciatku zides z kratsej cesty. 🙂 Bude tak lepsie obom stranam.
@zuzanka.zuzu Vies problem je v tom, ze aj ked najdes niekoho zaujimaveho a stretnes sa s nim, niekedy az po nejakom case zistis ze ma domaceho milacika, ktory je v principe deal-breaker buduceho chodenia spolu. Ked maju v profile uvedene pes/macka, tak to vies skipnut rovno (a usetrit si cas), no ked to zistis po 2 tyzdnoch stretavania sa, ze jeeejda tu je aj niekto treti vo vztahu, to dokaze poriadne "nastvat".
po 2 týždňoch? a to sa nevieš spýtať hneď či má zviera? ak je to "náhradné dieťa", tak o ňom začne básniť hneď a ešte bude šťastná, že si sa spýtal a môže ti o ňom porozprávať 😀
Vsak sa da spytat hned priamo, ci ma nejakeho domaceho milacika a mozes to skipnut hned po par vymenenych vetach.
A prečo ti tak strašne vadí domáce zviera?
Je to velmi jednoduche - hladaj si zenu bez zvierat.
Tie so zvieratami si zasluzia niekoho lepsieho 🙂
@vanilkovazmrzka treba urážať? 🙄 alebo čím väčší cynik, tým viac "in"?
@zuzanka.zuzu prosim?
@vanilkovazmrzka "Tie so zvieratami si zasluzia niekoho lepsieho" bola pochvala? 🙂
Poznam minimalne 3 zeny po 35...ktore nemaju takeho domaceho maznacika. ;) A su nezadane.
@zuzanka.zuzu clovek, ktory tak agresivne vystupuje voci bezbrannym zvieratam, skutocne nie je vo vnutri velmi dobrym clovekom. Takze to bolo len strohe konstatovanie.
a deti ti nevadia? 😁 lebo väčšina žien po 35 už dieťa/detí má a to je tiež "niekto tretí" aj ide o jedno dieťa...ty máš koľko rokov? tipujem tak okolo 40 alebo aj viac...
@vanilkovazmrzka čo presne bolo agresívne na autorových komentároch? nemyslím tvoj komentár, ten bol
@zuzanka.zuzu moj komentar nebol v nicom agresivny.
@vanilkovazmrzka presne, nema byt co "nastvaty" na nejake zvieratko (bol by rovnako aj na dieta, keby baby mali? Alebo na choreho rodica, babku, o kt.sa ta zena musi starat?). Ale mal by byt na len seba, lebo nebol schopny sa to spytat pri prvom kontakte, taka jednoducha vec. A polozil otazku naozaj uplne blbo - on tie baby (cize ani nie ludi so zvieratami, ale konkretne zeny) naozaj SUDI - pyta sa, ci su normalne, to z akeho titulu? Nepyta sa napr. ako byt uspesny pri tom a tom alebo co ma robit, aby si nasiel "inu" a nie zvieratkarku? Nehlada rady, len nejake potvrdenie si svojho nazoru, ze nie su normalne a pohladkanie si ega, ze ano, on je normalny a oni divne. Tak takeho by som ani nahodou nechcela, co nevie cast mna akceptovat a nejde o zvieratka, moze ist o akukolvek vlastnost, hobby... Ja som nanho neutocila, len ma vytocil styl jeho otazky, vyvysuje sa namiesto toho, aby pracoval na sebe. Uplne je citit jeho zast voci nevinnym tvorom a aj tym zenam, nic mu neurobili. Musi si to on sam v hlave prenastavit, mozno je frustrovany, chapem, ale to len kvoli vlastnemu nastaveniu v hlave. Mal sa ich pytat hned a mohol ich eliminovat hned. Usetril by drahocenny cas obom stranam. Za to tie zeny ani zvierata nemozu, iba on sam.
@vanilkovazmrzka no a čo bolo agresívne na autorových?
@zuzanka.zuzu styl jeho otazky bol skryto agresivny, lebo z nejakeho divneho titulu tie baby sudi a nepoklada ich za normalne, ked sa pyta taku otazku. Mal ju polozit inak, napr. spytat sa na radu, napr. ze co robit ci nerobit. Nie nepriamo kydat na nevinnych ludi, nic mu nespravili, nic mu nedlzia. Ty naozaj nevidis to, co tu krici z tych riadkov? Nejde tu o zvierata, dopln si namiesto toho dieta, boxing, auta, hobby proste. On sa vyvysuje, sudi, odsudzuje, mozno aj vysmieva z tych ludi, ved to je hnus (a to len kvoli tomu, ze je frustrovany, lebo proste blbo hlada). Ved sam pise, ze je nastvaty, ale oni mu nic neurobili. Na seba akurat tak moze byt nastvaty.
A odporucam naucit sa akceptovat a nesudit ludi, lebo bude mat naozaj smutny zivot.
@zuzanka.zuzu otazka samotna vo svojom principe, opovrhovanie laskou k zvieratu, nasledny komentar o tom, ako je “nastvany”, lebo za dva tyzdne stretavania nebol schopny opyat sa na jej zaluby.
@vanilkovazmrzka To je ako by som sa tu pytala muzov, ze ci je normalne, ze muzi po 30-tke (cize konkretna skupina ludi! Cize deti, zeny a dochodci su uz zrejme OK a maju to povolene, lebo o tuto vzorku ja nemam zaujem) chodia na futbal / su hooligani? Ze nemozem si najst chlapa kvoli tymto vlastnostiam, hobby... Tak namiesto toho, aby som hladala dalej, INYCH, lebo proste tento typ chlapa mi nesadol, budem sa na nich na nete hnevat a "kydat" na nich, ze nie su normalni, nepouzitelni, vadni a co ja viem co. Ale ved ked sa mi taki muzia nepacia, eliminujem ich, nemusim rozoberat ich styl zivota, co mna do toho??? Kto som ja, aby som sudila inych??! Namiesto toho, aby som hladala "nefutbalistov", sa budem hnevat na futbalistov, ze hraju futbal. Co sa zo mna pototo oni? Ze zmenia zivotny styl kvoli mne a prestanu sa venovat svojej vasni? Keby mi tak strasne do krvi vadil futbal, pytam sa to muza na zoznamke ako prvu vec ani necakam 2 tyzdne na odhalenie a potom budem nastvata a frustrovana na niekoho, hocikoho len okrem seba samej... Wow. To je vrchol drzosti.
Futbal bol len priklad, ale kludne som mohla pouzit i obycajne fajcenie - to mi veru naozaj vadi. Tak ak mi nieco tak strasne vadi na chlapoch, ludoch vsetkych, tak je to snad asi prva vec, ktoru si zistim, aby som mohla hned eliminovat. Nie?? Proste ked cez to nejde vlak.
Len na seba sa hnevaj, nie na inych, ze si ziju podla seba a nie teba.
@ruzovakobyla1 sak o to ide, jemu nevadia deti, muzi, babky, co maju zvierata, ale konkretna vzorka ludi - zeny po 35-ke 🤣🤣🤣 tam je zviera uz prekazka :D asi aj dieta by bolo. Co je OK uplne. Ale nech z tych ludi nerobi vadnych.
@bivanko nechápem čo ti vadí. Mne by vadilo jedine to zviera v posteli, ale to nerobí každý. Inak je normálne ťahať zviera so sebou, veď to nie je vec. To akože na tých psov alebo mačky žiarlis? Ale ak ti zvieratá tak vadia, proste hľadaj takú ženu ktorá žiadne nemá. Je takých kopec. Len aby ti nevadili aj iné veci keď chceš mať ženu len pre seba..
@bivanko ja ta chapem, ja zvierata nemusim (bojim sa ich) a v byte a dome by som ich nezniesla (chlpy v byte by som nepredychala). To, ci kazda slobodna zena ma zviera urcite nie je pravda, mam kamosky aj okolo 40tky, ktore nikdy domace zviera nemali. A kamosky su normalne pekne inteligentne baby. Takze treba len lepsie hladat 🤷♀️
@bivanko 😂😂😂😂😂😂 čo ty nebodaj ziarliš ešte aj na psa alebo mačku 😂😂😂 panebože

@bivanko A clovek (ano, pisem vseobecne, CLOVEK, takze nie len zeny po 30-tke) nemoze mat domace zvieratko? Co ma zit sam? (Kvoli takym, ako si napr. ty? Aby sa nikto nepozastavoval nad tym a nedajboze komentoval?) A ak nahodou niekoho stretne, ma ho dat utratit ci co? Aby mohol/mohla ist na rande? A rande nevyjde a potom co? Znova dokola to iste? Repeat? Mat zvieratko je najaka choroba, vada, prekazka? Zvierata su lepsie nez niektori ludia, kamo.
Uz radsej dalej ani nepokracujem, lebo by som bola vulgarna.
Hlavne si uvedom jedno: Kazdy ma pravo na vlastne slobodne rozhodnutie. Bodka.